THERMOWELL.CZ

Václav Makovec, DiS., 724 577 295, info@eurobytplus.cz


Thermowell

IQ-THERM CZ - Velkoobchod - Maloobchod - E-shop - již 19 let na trhu společně s Vámi.  Děkujeme za Vaši důvěru. Vaše spokojenost je naším hlavním cílem.  Pokud máte jakýkoliv dotaz nebo potřebujete poradit s výběrem produktu, kontaktujte naše obchodní oddělení na tel. +420 380 830 090. Velmi rádi Vám vše vysvětlíme a odborně poradíme.

Produkty
  •  

 

Multifunkční IQ-OMI pro ohřev, chlazení, zvlhčování a čištění vzduchu

Multifunkční zařízení IQ-OMI, které Vás v parném létě osvěží a ochladí, v zimě zase příjemně zahřeje a během celého roku Vám bude zajišťovat čistý a ionizovaný vzduch. Velmi malá spotřeba el. energie, zároveň však extra silný výkon, umocněný atraktivním vzhledem, činí z tohoto výrobku naprostou jedničku mezi ventilátory.

Kompaktní rozměry vhodné do každého interiéru, kde se bude starat o komfortní klima. Praktická rukojeť v horní části umožňuje snadnou manipulaci a přenášení. Přístroj lze ovládat pomocí ovládacího dotykového panelu v horní části těla nebo pomocí dálkového ovladače. Tři rychlosti chlazení a dvě rychlosti pro ohřev. Časovač pro automatické vypnutí (1-8 hod.).

Ve spodní části přístroje IQ-OMI je umístěná nádoba na vodu o objemu 1,8 l, která slouží pro zvlhčování vzduchu. Do vody je možné přidat různé aromatizované esence, které následně provoní celý prostor.

Součástí balení jsou dvě plastové dózy s gelem pro umocnění chladícího efektu. Tyto dózy se nejprve nechají zchladit v mrazničce, pak se jedna vloží do přístroje a tím se spustí funkce EXTRA chlazení. Takto lze přístroj použít  jako ideální náhradu za energeticky náročnou klimatizaci. Navíc IQ-OMI nevyžaduje žádnou náročnou a drahou údržbu, ani složitou instalaci (jako u klimatizací). Stačí vybalit z krabice, nalít vodu do vyjímatelné nádržky a připojit k el. zásuvce.

Systém dvouzónového čištění vzduchu. Odnímatelný a omyvatelný prachový a pylový filtr + ionizující mřížka. Vhodné pro alergiky a astmatiky.

Skvělá funkce ECO. Podle Vámi zvolené teploty přístroj automaticky nastaví nejoptimálnější režim pro vytápění nebo chlazení.

Technické informace :

Typ IQ-OMI
Foto Multifunkční IQ-OMI pro ohřev, chlazení, zvlhčování a čištění vzduchu
Výkon chlazení 50 W
Funkce EXTRA chlazení a ECO ANO
Výkon topení 1000 / 2000 W
Zvlhčovač ANO, nádobka 1,8 l
Čištění vzduchu + ionizér ANO - dvouzónové + ionizační mřížka
Časové vypnutí ANO, 1 - 8 hod.
Rozměry Š x H x V 28 x 28 x 85 cm
Hmotnost 6,5 kg

 

Cena bez DPH

4.840,- Kč

 


 

Ovládací dotykový panel + dálkový ovladač. Možnost bočního natáčení o 90°. Dvozónový filtrační systém s ionizační mřížkou a rychlým přístupem pro snadné čištění. Praktická rukojeť pro snadnou manipulaci a přenášení.
Multifunkční IQ-OMI pro ohřev, chlazení, zvlhčování a čištění vzduchu Multifunkční IQ-OMI pro ohřev, chlazení, zvlhčování a čištění vzduchu Multifunkční IQ-OMI pro ohřev, chlazení, zvlhčování a čištění vzduchu Multifunkční IQ-OMI pro ohřev, chlazení, zvlhčování a čištění vzduchu

 

Luxusní bílý design vhodný do každého interiéru.

 

Výkonný ventilátor se zvlhčovačem.

 

Velmi výkonný topný systém.

 

Dvozónový filtrační systém s ionizační mřížkou.

Multifunkční IQ-OMI pro ohřev, chlazení, zvlhčování a čištění vzduchu Multifunkční IQ-OMI pro ohřev, chlazení, zvlhčování a čištění vzduchu Multifunkční IQ-OMI pro ohřev, chlazení, zvlhčování a čištění vzduchu Multifunkční IQ-OMI pro ohřev, chlazení, zvlhčování a čištění vzduchu

 

 

 

 

Provozováno CMS / E-shop (c)2023 Czechproduct.cz s.r.o. | WebCare | Mapa webu | Cookies