THERMOWELL.CZ

Václav Makovec, DiS., 724 577 295, info@eurobytplus.cz


Thermowell

IQ-THERM CZ - Velkoobchod - Maloobchod - E-shop - již 19 let na trhu společně s Vámi.  Děkujeme za Vaši důvěru. Vaše spokojenost je naším hlavním cílem.  Pokud máte jakýkoliv dotaz nebo potřebujete poradit s výběrem produktu, kontaktujte naše obchodní oddělení na tel. +420 380 830 090. Velmi rádi Vám vše vysvětlíme a odborně poradíme.

Produkty
  •  

 

Tipy na vánoční dárky pro přítelkyni nebo manželku :

 

karbonový infrazářič

CH1800RE

"miláček všech žen"

Stojánkový infrazářič CH 1800 RE s teleskopickou nohou a 4 stupni regulace výkonu : 900 / 1200 / 1500 / 1800W. Rozměr 820 x 170 x 80 mm, při max. vysunutí je výška 1400 mm, šířka podstavce je 400 x 400 mm, hmotnost 2,8kg. Vestavěný digitální termostat.
  • okamžité a příjemné teplo
  • lehký a snadno přenositelný
  • pro přitápění i vytápění
  • ideální pro přechodné jarní a podzimní přitápění
  • velmi úsporný provoz
  • komfortní dálkové ovládání
  • umožňuje průnik tepelných vln  hlouběji do lidského  těla a příznivě tak stimuluje látkovou výměnu a ozdravné procesy v těle
  • pozor - u žen způsobuje zvýšený sexuální apetit

vánoční cena

5.492,-Kč vč. DPH

karbonový infrazářič

CH1200LT

"malý, ale šikovný"

CH1200LT
  • okamžité a příjemné teplo
  • lehký a snadno přenositelný
  • pro přitápění i vytápění
  • ideální pro přechodné jarní a podzimní přitápění
  • velmi úsporný provoz
  • jednoduché manuální ovládání
  • umožňuje průnik tepelných vln  hlouběji do lidského  těla a příznivě tak stimuluje látkovou výměnu a ozdravné procesy v těle
  • pozor - u žen způsobuje zvýšený sexuální apetit

vánoční cena

2.998,-Kč vč. DPH

keramické topidlo

HT 400

"technologicky nadupané topidlo za nízkou cenu"

Keramická sloupová topidla HT

Keramická sloupová topidla HT jsou moderní topidla vhodná do všech typů interiérů. Mají velmi exkluzivní design s garancí špičkové kvality německé značky IQtherm - FAKIR. Jsou vybavené LED displejem s ovládacím panelem, dálkovým ovladačem, termostatem, časovým vypínáním a dvěma stupni regulace topného výkonu.

Luxusní bílý design.

vánoční cena

2.970,-Kč vč. DPH

Robotický vysavač s mopem PREVAC 650

"vysaje a zároveň i vytře Vaši podlahu"

Robotické vysavače MAMIBOT

Nezbývá Vám čas na úklid nebo jen prostě neradi uklízíte ? Už nemusíte, vše za Vás udělá tento praktický robot MAMIBOT. Vysaje veškeré nečistoty a přitom ještě dokonale vytře Vaši podlahu. Vy si zatím můžete u kávičky přečíst Váš oblíbený časopis, a nebo sledovat TV.

Velmi nízká hlučnost, která Vás nebude rušit při Vaši běžné činnosti.

vánoční cena

6.880,-Kč vč. DPH

 

Mocca kávovar FAKIR

"pro milovníky opravdu dobré kávy"

Moka kávovar

Jste milovníkem kávy ? Chcete si vychutnat jedinečnou chuť, vůni a plnost pravé turecké kávy ? S mocca kávovary FAKIR si jednoduše a rychle připravíte výbornou, silnou kávu, s akorátní pěnou a intenzivním aroma, dle tradiční turecké receptury.

Mocca káva je chutí a přípravou podobná espressu. Do mocca kávovaru se vkládá ideálně hrubě, případně standardně mletá káva.  Mocca káva se připravuje pod tlakem max. 1-1,5 baru (espresso cca 9 barů), tím dosáhneme výrazné extrakce kávy s lehkou pěnou. Mocca káva má plnou chuť a velmi příjemné aroma. Mocca káva není tak silná jako espresso, a proto nemá onen nepříjemně nakyslý "ocásek".

Pokud máte rádi dobrou a kvalitní kávu, ale zároveň se nechcete trápit složitou obsluhou a čištěním espresso automatu, je pro Vás mocca kávovar ideálním řešením.  Mocca kávovar je založen na principu tradiční přípravy kávy. Je vybaven novou technologií LUMINASENSE. Stiskem jednoho tlačítka se  automaticky nastaví optimální čas a teplota pro přípravu kávy dle požadovaného množství šálků.  Po dokončení přípravy kávy stačí pouze vypláchnout přípravnou konvici a máte veškeré čištění hotové.

vánoční cena

1.995,-Kč vč. DPH

Fitness chytrý náramek I-SPORT

 

"elegance a praktičnost na Vašem zápěstí"

Fitness chytré náramky I-SPORT

Úžasné fitness chytré náramky I-SPORT je připravené k Vašim službám. Umožní Vám monitorování všech Vašich tělesných a sportovních aktivit. Změří Vám srdeční tep a zároveň plní funkci běžných hodinek. Informují Vás o příchozím volání a SMS včetně zobrazení kontaktu volajícího. Dále Vás upozorní na nové e-maily, zprávy v messengeru, WhatsApp a Viber, Skype, Facebook, Twiter, apod.

Chystáte se shodit nějaké to kilo navíc, nebo se o to již bezúspěšně pokoušíte? Fitness chytrý náramek Vám pomůže a stane se Vaším osobním trenérem a konzultantem. Denně Vám ukáže Vaše výsledky a Vy tak budete okamžitě vědět, zda jste v daném dni splnili požadovaná kritéria a nebo budete muset v dalším dnu ještě více zabrat. Pokud je Vaše fyzická aktivita nízká, tak Vás náramek sám upozorní, že je třeba trochu protáhnout tělo.

Díky náramku budete mít dokonalý přehled nejen o čase a o Vašich tělesných aktivitách, ale také Vám již nikdy neuteče žádný důležitý hovor (když zrovna nemáte telefon po ruce, nebo jej neslyšíte, protože ho máte ukrytý v kabelce či aktovce).

vánoční cena

1.666,-Kč vč. DPH

Sportovní bluetooth sluchátka

s funkcí HANDSFREE

"dokonalý hudební zážitek v každé situaci"

Sportovní bluetooth sluchátka s HANDSFREE

Skvělá sluchátka pro Vaše volnočasové a sportovní aktivity. Můžete nejen poslouchat hudbu, audioknihy, zdokonalovat cizí jazyky, ale také vyřizovat telefonní hovory. Ergonomický tvar a nízká hmotnost pro snadné a pohodlné užívání. Velmi jednoduché intuitivní ovládání. Propojení s externím zařízením (telefon, tablet, PC, apod.) přes Bluetooth.

vánoční cena

495,-Kč vč. DPH

Krční masážní BIOstimulátor

"dokonalá péče pro Vaši krční páteř"

Krční masážní BIOstimulátor XIAOMI

Také Vám občas padá mobil nebo tablet z ruky ? Nebo stále hledáte nějakou podložku pro pohodlné sledování videa ? Máme pro Vás úžasnou technologickou vychytávku 2 v 1 (držák + stojánek). Díky ní bude držení Vašeho mobilu či tabletu velmi pohodlné a bezpečné. Zároveň tento úchyt bleskově proměníte v dokonalý stojánek a Vy si můžete se svými přáteli užívat pohodu a skvělý obraz.

Univerzální IQ držák Vám umožní pohodlné držení telefonu či tabletu. Provlečte prst do držáku a Váš přístroj bude v bezpečí. Zároveň se Vám uvolní čtyři z pěti prstů. které můžete používat i k další činnosti a přesto máte mobil či tablet stále v pohotovosti ve Vaší dlani.

vánoční cena

2.710,-Kč vč. DPH

 

zpět na úvodní stranu Tipy na vánoční dárky

 s dárky od THERMOWELLU nešlápnete vedle

Provozováno CMS / E-shop (c)2023 Czechproduct.cz s.r.o. | WebCare | Mapa webu | Cookies