THERMOWELL.CZ

Václav Makovec, DiS., 724 577 295, info@eurobytplus.cz


Thermowell

IQ-THERM CZ - Velkoobchod - Maloobchod - E-shop - již 19 let na trhu společně s Vámi.  Děkujeme za Vaši důvěru. Vaše spokojenost je naším hlavním cílem.  Pokud máte jakýkoliv dotaz nebo potřebujete poradit s výběrem produktu, kontaktujte naše obchodní oddělení na tel. +420 380 830 090. Velmi rádi Vám vše vysvětlíme a odborně poradíme.

Produkty
  •  

 

LED reflexní osvětlení

Kvalitní značkové LED osvětlení pro zvýšení bezpečnosti cyklistů, motorkářů, chodců a psích miláčků. Výrazně zvyšuje Vaši viditelnost na silnici nebo chodníku. Díky tomuto osvětlení budete zřetelně vidět až na vzdálenost 250 m, což je pro ostatní řidiče dostatečná vzdálenost pro zcela bezpečný manévr.

Kromě bezpečnostní funkce má toto osvětlení i estetický efekt. Můžete si proto vybrat z několika barevných odstínů a případně je i různě kombinovat.

LED svítidla jsou voděodolná, díky LED technologii mají extrémně nízkou spotřebu a baterie tak vydrží velmi dlouho.

Chraňte sebe, své děti a své blízké a pořiďte jim bezpečnou reflexní ochranu. Být dostatečně viděn, znamená žít !

1. LED světelné ventilky

LED světelné ventilky se osazují velmi jednoduše na místo čepičky. Mají chytrý pohybový senzor, uvádějí se tak do provozu zcela automaticky vždy, když se začnou kola otáčet. Při zastavení se pak zase automaticky vypnou.

Využití : kola, koloběžky, motorky, auta, přívěsné vozíky, dětské kočárky

LED ventilek - white

(bílá)

LED ventilek - blue

(modrá)

LED ventilek - green

(zelená)

LED ventilek - red

(červená)

baterie 3x AG10 baterie 3x AG10 baterie 3x AG10 baterie 3x AG10
       
       
28,-Kč + DPH / 1ks 28,-Kč + DPH / 1ks 28,-Kč + DPH / 1ks 28,-Kč + DPH / 1ks

Balení obsahuje 1ks ventilku, baterie a redukční nástavec pro montáž na automobil nebo motocykl. Před prvním použitím je nutné sejmout z baterií ochrannou folii.

2. LED světelný disk

Ve srovnání s LED ventilky mají LED světelné disky výrazně výší svítivost. Jsou tak vidět na mnohem větší vzdálenost a tím razantně zvyšují Vaši bezpečnost při pohybu na veřejných komunikacích.

LED světelné disky se instalují do výpletu kola. Můžou se však připnout i na koňské sedlo, batoh, školní aktovku, oděv nebo psí obojek. Jsou tak vhodné i pro chodce (splňují požadavky nové silniční vyhlášky vztahující se na reflexní označení chodců při pohybu na veřejných komunikacích).

LED světelné disky mají tlačítko pro zapnutí a vypnutí. Je možné nastavit 3 světelné režimy : rychlé blikání / pomalé blikání / nepřerušované svícení.

LED disk - blue

(modrý)

LED disk - green

(zelený)

LED disk - red

(červený)

rozměr 130 x 30 x 3 mm rozměr 130 x 30 x 3 mm rozměr 130 x 30 x 3 mm
baterie 1x CR2032 nebo 2x CR2016 baterie 1x CR2032 nebo 2x CR2016 baterie 1x CR2032 nebo 2x CR2016
     
     
68,-Kč + DPH / ks 68,-Kč + DPH / ks 68,-Kč + DPH / ks

 

 

 

 
Provozováno CMS / E-shop (c)2023 Czechproduct.cz s.r.o. | WebCare | Mapa webu | Cookies