THERMOWELL.CZ

Václav Makovec, DiS., 724 577 295, info@eurobytplus.cz


Thermowell

IQ-THERM CZ - Velkoobchod - Maloobchod - E-shop - již 19 let na trhu společně s Vámi.  Děkujeme za Vaši důvěru. Vaše spokojenost je naším hlavním cílem.  Pokud máte jakýkoliv dotaz nebo potřebujete poradit s výběrem produktu, kontaktujte naše obchodní oddělení na tel. +420 380 830 090. Velmi rádi Vám vše vysvětlíme a odborně poradíme.

Produkty
  •  

 

Solární profi LED svítidla IQ-ISSLSolární LED venkovní svítidla IQ-ISSL

Hledáte ekonomický zdroj veřejného osvětlení ? Potřebujete světlo v místech, kde není elektrické vedení ? Potřebujete osvětlit komunikaci, náměstí, park, zahradu, firemní areál či další venkovní prostory ? Solární profi LED svítidla IQ-ISSL jsou tím správným řešením.

Solární LED svítidla IQ-ISSL jsou určené pro oblasti s ročním slunečním svitem 1300 - 1700 hod. Čechy a Slovensko mají průměrně 1450 slunečních hod. / rok. Svítidla IQ-ISSL jsou tak pro naše území vyhovující.

Svítidla IQ-ISSL používají solární panel s patentovaným systémem napájení SOLAR/ISSL (inteligent solar system light), tj. zpracování solární a také světelné energie, která nabíjí integrovanou baterii. Svítidla se tak nabíjí i za jasných dnů s nízkým slunečním svitem. Většina ostatních výrobců dosud používá běžné solární panely se standardním systémem napájení. Svítidla se systémem solar/ISSL jsou tak mimořádně výkonná, kvalitní a cenově dostupná svítidla !

TOP 5 nejlepších solárních svítidel zde.


Popis činnosti svítidla :

Solární profi LED svítidla IQ-ISSL mají výkonný solární panel, silnou dobíjecí baterii, LED světelný panel, inteligentní řídící jednotku s MPPT řadičem a soumrakový + pohybový senzor. Solární panel je integrován do horní části svítidla.

Za soumraku a snížené viditelnosti se svítidlo automaticky zapne na úsporný světelný výkon. Když pohybové čidlo zaznamená v okolí svítidla pohyb, aktivuje se 100% světelný výkon. Když pohyb ustane, svítidlo se opět přepne na úsporný světelný režim. Za svítání se svítidlo automaticky vypne. Inteligentní řídící jednotka sleduje stav baterie a optimalizuje spotřebu el. energie. Doba svícení při plně nabité baterii je až 36 hod.

Instalace svítidel je velmi jednoduchá. Svítidlo uchytíte na stožár nebo stěnu budovy pomocí přiložených montážních konzolí. Pak stisknete tlačítko ON/OFF a  svítidlo začne pracovat v plně automatickém režimu bez nutnosti jakéhokoliv dalšího zásahu. Svítidlo je nutné umístit na slunné místo, mimo stín z okolních budov a stromů. Optimální orientace solární panelu je na jihozápad.

Svítidla s označením POWER mají kombinované solární a elektrické napájení 230V/50Hz. U svítidla je baterie primárně napájena solárním panelem, pokud však dojde k meznímu poklesu napětí v baterii (např. z důvodu nízké sluneční aktivity nebo inverze), řídící jednotka automaticky zapne elektrické napájení 230V/50Hz. Jakmile se baterie dostatečně nabije, svítidlo se opětovně automaticky přepne na solární napájení. Tento typ svítidel je nyní finančně podporován EU za účelem snížení energetické náročnosti veřejného osvětlení.

Využití svítidel IQ-ISSL - veřejné pouliční osvětlení ve městech, obcích, firemních areálech, v parcích a velkých zahradách, osvětlení komunikací, přechodů pro chodce, parkovišť, dětských hřišť, apod. Velmi rychlá návratnost investice ! Provozní životnost svítidla je až 25 let.


Proč zvolit solární LED svítidla :

Téměř každá obec či město má nějaké místo bez veřejného osvětlení. A to převážně z důvodu chybějícího el. vedení, nebo vysokých investičních nákladů na jeho vybudování, případně kvůli nevyřešeným vlastnickým vztahům na pozemcích, kde by mělo být el. vedení položeno. Solární svítidla jsou pro tyto případy velmi jednoduchým, rychlým a ekonomicky přijatelným řešením.

U nových projektů veřejného osvětlení pak přináší finanční a časovou úsporu. Odpadají složité a finančně nákladné výkopové práce pro el.vedení. Zjednoduší se  projektová dokumentace a zkrátí se stavební řízení. Odpadne řešení vlastnických vztahů na pozemcích dotčených pokládkou el.vedení, apod. A především, vlastní provoz osvětlení je pak jen s minimálními náklady.

V případě výpadku el.energie v důsledku živelných událostí (bouřky, silný vítr, povodně, apod.) představují solární svítidla nezávislý zdroj osvětlení, který svítí za každé situace. Například v sousedním Německu a ve Francii, mají od roku 2018 povinnost kombinovat napájené pouliční osvětlení se solárním za účelem snížení energetické náročnosti veřejného osvětlení. Tato opatření jsou také prevencí pro případné bezpečnostní hrozby cílící na energetické zdroje a také pro případný energetický blackout.


 

PROFI solární svítidla IQ-ISSL mini s polohovatelnými montážními konzolemi :

Typ

IQ-ISSL 8 mini vario

svítivost jako původní 60W žárovka

 video prezentace

IQ-ISSL 10 mini

svítivost jako původní 80W žárovka

 video prezentace

IQ-ISSL 10 mini plus

svítivost jako původní 100W žárovka

 video prezentace

Foto IQ-ISSL 4 mini vario IQ-ISSL 10 mini IQ-ISSL 10 mini plus
Využití Bezpečnostní nebo orientační osvětlení ve městech, obcích, firemních areálech, v parcích a zahradách, odlehlé zastávky, parkoviště nebo cesty,vjezdy do domu, nádvoří, apod. Bezpečnostní nebo orientační osvětlení ve městech, obcích, firemních areálech, v parcích a zahradách, odlehlé zastávky, parkoviště nebo cesty,vjezdy do domu, nádvoří, apod. Možnost výběru ze 4 světelných režimů. Bezpečnostní nebo orientační osvětlení ve městech, obcích, firemních areálech, v parcích a zahradách, odlehlé zastávky, parkoviště nebo cesty,vjezdy do domu, nádvoří, apod. Možnost výběru ze 4 světelných režimů.
Výkon 8 W, 960 Lm,  SMD 2835 LED - 48 ks 10 W, 1000 Lm,  Bridgelux LED - 46 ks 10 W, 1550 Lm,  Bridgelux LED - 60 ks
Barva světla studená bílá (cool white) studená bílá (cool white) studená bílá (cool white)
Doba osvětlení při plném nabití baterie až 19 hod. až 16 hod. dle zvoleného světelného režimu až 32 hod. dle zvoleného světelného režimu
Způsob svícení Standardně svítí 20% světelný výkon, když pohybový senzor zaznamená pohyb, rozsvítí se 100% světelný výkon. Výběr ze 4 přednastavených světelných režimů: 40% + 100% pohybový senzor / 0% + 100% pohybový senzor / trvale 60% / trvale 100%. Výběr ze 4 přednastavených světelných režimů: 40% + 100% pohybový senzor / 0% + 100% pohybový senzor / trvale 60% / trvale 100%.

Baterie

Doba nabíjení

LiFePO4, 3,7V, 2,2AH

8 hod.

LiFePO4, 3,2V, 4,5AH

8 hod.

LiFePO4, 6,4V, 9AH

8 hod.

Solární panel 5V, 3,2W, polycrystalline ISSL 5V, 3,2W, polycrystalline ISSL 5V, 5,6W, polycrystalline ISSL
Soumrakový senzor ANO ANO ANO
Pohybový senzor ANO, dosah až 3m dle výšky zavěšení ANO, dosah 6-10m dle výšky zavěšení ANO, dosah 6-10m dle výšky zavěšení
Instalační výška 0 - 3 m 2,5 - 4 m  2,5 - 4 m 
Způsob instalace stožár / stěna / měkký terén  stožár / stěna  stožár / stěna 
Krytí IP 65  IP 65  IP 65 
Materiál ABS + ocelový hrot pro mtž do měkkého terénu ABS + ocelová montážní konzole ABS + ocelová montážní konzole
Rozměry DxŠxV 12 x 9,5 x 1,2 cm  +  8,2 x 14 x 1,2 cm 18 x 17 x 4 cm 32 x 17 x 4 cm
Hmotnost 0,5 kg 0,8 kg 1,5 kg 
Certifikáty CE, ROHS, ISO9001  CE, ROHS, ISO9001  CE, ROHS, ISO9001 
Cena bez DPH  1.280,-Kč  2.280,-Kč  3.280,-Kč

 

PROFI solární svítidla IQ-ISSL :

Typ

IQ-ISSL 15 mini

TOP produkt - vítěz testu kvality v Německu 2018

svítivost jako 180W výbojka

 video prezentace

IQ-ISSL 15 S

TOP produkt 2019

 

svítivost jako 160W výbojka

video prezentace

IQ-ISSL 25 OP

BEST produkt 2019

nejvyšší svítivost ve své třídě

svítivost jako 300W výbojka

video prezentace

Foto IQ-ISSL 15 mini IQ-ISSL 20S Solární svítidlo IQ-ISSL 25 OP
Využití Standardní veřejné pouliční osvětlení ve městech, obcích, firemních areálech, v parcích a velkých zahradách, odlehlé zastávky, parkoviště nebo cesty, vjezdy do domu, nádvoří, apod. Standardní veřejné pouliční osvětlení ve městech, obcích, firemních areálech, v parcích a velkých zahradách, odlehlé zastávky, parkoviště nebo cesty, vjezdy do domu, nádvoří, apod. Standardní veřejné pouliční osvětlení ve městech, obcích, firemních areálech, v parcích a velkých zahradách, odlehlé zastávky, parkoviště nebo cesty, vjezdy do domu, nádvoří, apod.
Výkon 15 W, 2100 Lm,  SMD 2835 LED - 108 ks 15 W, 1800 Lm,  CREE LED SMD - 60 ks 25 W, 4000 Lm,  LED chip BRIDGELUX - 204 ks
Barva světla studená bílá (cool white) studená bílá (cool white) 4000 / 6000 K (dle požadavku zákazníka)
Doba osvětlení při plném nabití baterie

až 30 hod. při 40% světelném výkonu

až 12 hod. při 100% světelném výkonu

až 30 hod. dle zvoleného světelného režimu až 30 hod. dle zvoleného světelného režimu
Způsob svícení Standardně svítí 40% světelný výkon, když pohybový senzor zaznamená pohyb, rozsvítí se 100% světelný výkon.

Výběr ze dvou světelných režimů, nastavení pomocí dálkového ovladače :

1/ standardně svítí 40% světelný výkon, když pohybový senzor zaznamená pohyb, rozsvítí se 100% světelný výkon,

2/ trvale svítí 60% světelný výkon.

Výběr ze dvou světelných režimů, nastavení manuálně na těle svítidla :

1/ Režim AUTO má standardně úsporný 40% světelný výkon, když pohybový senzor zaznamená v okolí svítidla  pohyb, zapne se 100% světelný výkon. Když pohyb ustane, přepne se opět do úsporného 40% světelného výkonu.

2/ Režim FULL svítí trvale na 100%  po dobu cca 5 hodin. Režim je vhodný jako záložní osvětlení, např. při výpadku hlavního el. osvětlení.

Baterie

Doba nabíjení

LiFePO4, 6,4V, 9AH

 6 - 8 hod.

58WH new generace LiFePO4, životnost až 8 let

 6 - 8 hod.

LiFePO4, 6,4V, 13AH

 6 - 8 hod.

Solární panel 8V, 10W, polycrystalline ISSL 15W, polycrystalline ISSL

25W, polycrystalline ISSL

s nově patentovanou technologií se strukturovaným povrchem ve tvaru včelí plástve pro maximální výkon i za nízké sluneční aktivity

Soumrakový a pohybový senzor ANO, dosah 8-12m dle výšky zavěšení ANO, dosah 8-12m dle výšky zavěšení ANO, dosah 8-12m dle výšky zavěšení
Dálkový ovladač NE ANO, dosah až 6m NE
Instalační výška 3 - 5 m  3 - 5 m  4 - 7 m 
Způsob instalace stožár - průměr bez omezení / stěna  stožár 76mm / výložník / stěna  výložník
Krytí IP 65  IP 65  IP 65 
Materiál ABS + ocelová montážní konzole ABS ABS
Rozměry DxŠxV 40 x 19 x 5 cm 50 x 18 x 8 cm 48 x 24 x 6 cm
Hmotnost 2,0 kg  2,5 kg  2,5 kg 
Certifikáty CE, ROHS, ISO9001  CE, ROHS, ISO9001  CE, ROHS, ISO9001 
Cena bez DPH 5.880,-Kčnejprodávanější model 8.880,-Kč 10.880,-Kč

 

PROFI solární svítidla IQ- ISSL VARIO s polohovatelným solárním panelem :

Typ

IQ-ISSL 40 R

svítivost jako 300W výbojka

video prezentace

IQ-ISSL 30 VARIO basic

svítivost jako 300W výbojka

 

IQ-ISSL 20 VARIO

svítivost jako 200W výbojka

 

IQ-ISSL 30 VARIO

svítivost jako 300W výbojka

 

Foto IQ-ISSL 40 R PROFI solární svítidla IQ- ISSL VARIO Solární LED venkovní svítidla IQ-ISSL Solární LED venkovní svítidla IQ-ISSL
Využití standardní veřejné pouliční osvětlení ve městech, obcích, firemních areálech, v parcích a velkých zahradách, přechody pro chodce, odlehlé zastávky, parkoviště nebo cesty, vjezdy do domu, nádvoří, apod. standardní veřejné pouliční osvětlení ve městech, obcích, firemních areálech, v parcích a velkých zahradách, přechody pro chodce, odlehlé zastávky, parkoviště nebo cesty, vjezdy do domu, nádvoří, apod. standardní veřejné pouliční osvětlení ve městech, obcích, firemních areálech, v parcích a velkých zahradách, odlehlé zastávky, parkoviště nebo cesty, vjezdy do domu, nádvoří, apod. standardní veřejné pouliční osvětlení ve městech, obcích, firemních areálech, v parcích a velkých zahradách, přechody pro chodce, odlehlé zastávky, parkoviště nebo cesty, vjezdy do domu, nádvoří, apod.
Výkon 40 W, 4000 Lm,  SMD 5730 LED - 80ks 30 W, 3600 Lm,  Philips LED SMD 3030 - 50ks 20 W, 2800 Lm,  Cree LED SMD 30 W, 3900 Lm,  Cree LED SMD
Barva světla studená bílá (cool white) 2700 - 6000 K dle požadavku zákazníka (skladem 5000K) 2700 - 6000 K dle požadavku zákazníka (skladem 6000K) 2700 - 6000 K dle požadavku zákazníka (skladem 6000K)
Způsob svícení výběr ze 4 přednastavených světelných výkonů (100% / 75% / 50% / 25%) pomocí dálkového ovladače + možnost nastavení časového omezení doby svícení (2-6hod) standardně svítí 30% světelný výkon, když pohybový senzor zaznamená pohyb, rozsvítí se 100% světelný výkon výběr ze 6 přednastavených světelných režimů pomocí dálkového ovladače výběr ze 6 přednastavených světelných režimů pomocí dálkového ovladače
Dálkový ovladač ANO, dosah až 6m NE ANO, dosah až 6m ANO, dosah až 6m
Doba nabíjení 8 - 10 hod 8 - 10 hod 10 - 12 hod 10 - 12 hod
Baterie

3.2V / 12AH, LiFePO4 baterie

uživatelsky vyměnitelná

3,2V / 192WH, LiFePO4 baterie

uživatelsky vyměnitelná

12.8V / 212WH, LiFePO4 baterie

uživatelsky vyměnitelná

12.8V / 340WH, LiFePO4 baterie

uživatelsky vyměnitelná

Solární panel 6V, 15W, polycrystalline ISSL 5V, 50W, polycrystalline ISSL 18V, 50W, monocrystalline ISSL 18V, 60W, monocrystalline ISSL
Soumrakový senzor  ANO  ANO  ANO  ANO

Instalační výška

Způsob instalace

4 - 6 m 

stožár 76mm / výložník / stěna

 4 - 5 m 

stožár 76mm / výložník

3 - 5 m 

stožár 76mm

 4 - 6 m 

stožár 76mm

Krytí IP 65 IP 65 IP 65 IP 65
Materiál slitina hliníku slitina hliníku slitina hliníku slitina hliníku

Rozměry svítidla

Rozměry solárního panelu

 19 x 15 x 7 cm

35 x 35 x 2 cm

 67 x 43 x 21 cm

69 x 55 x 3 cm

 65 x 40 x 21 cm

60 x 60 x 3 cm

 67 x 43 x 21 cm

65 x 65 x 3 cm

Hmotnost 4,0 kg  24,0 kg  22,0 kg  24,0 kg 
Certifikáty CE, ROHS, ISO9001  CE, ROHS, ISO9001  CE, ROHS, ISO9001  CE, ROHS, ISO9001 
Cena bez DPH  6.880,-Kč

19.880,-Kč

 22.880,-Kč  26.880,-Kč

 

Přehled PROFI solárních svítidel IQ-ISSL power s kombinovaným solárním a záložním 230V napájením a polohovatelným solárním panelem :

Typ

IQ-ISSL 15 POWER plus

svítivost jako 160W výbojka

 video prezentace

IQ-ISSL 15 POWER

svítivost jako 160W výbojka

 video prezentace

IQ-ISSL 40 POWER

svítivost jako 320W výbojka

 video prezentace

Foto IQ-ISSL 15 POWER plus Solární LED venkovní svítidla IQ-ISSL Solární LED venkovní svítidla IQ-ISSL
Využití  standardní veřejné pouliční osvětlení ve městech, obcích, firemních areálech, v parcích a velkých zahradách, odlehlé zastávky, parkoviště nebo cesty, vjezdy do domu, nádvoří, apod.  standardní veřejné pouliční osvětlení ve městech, obcích, firemních areálech, v parcích a velkých zahradách, odlehlé zastávky, parkoviště nebo cesty, vjezdy do domu, nádvoří, apod.

intenzivní veřejné pouliční osvětlení ve městech, obcích, firemních areálech, osvětlení před školou, školkou, místa s intenzivním výskytem chodců, dětská hřiště, apod.

Výkon

15 W, 1850 Lm,  Bridgelux chip 15 W, 1650 Lm,  Bridgelux chip  40 W, 4800 Lm,  Bridgelux chip 

Barva světla

studená bílá (cool white) studená bílá (cool white) studená bílá (cool white)
Doba osvětlení při plném nabití baterie

až 36 hod. při 50% světelném výkonu

až 18 hod. při 100% světelném výkonu

až 36 hod. při 50% světelném výkonu

až 18 hod. při 100% světelném výkonu

až 36 hod. při 50% světelném výkonu

až 18 hod. při 100% světelném výkonu

Doba nabíjení solár / záložní elektrické 230V  6 - 8 hod. / 3 - 4 hod. 6 - 8 hod. / 3 - 4 hod. 6 - 8 hod. / 3 - 4 hod.

Baterie

Li-Fe, 12V, 8AH

uživatelsky vyměnitelná

Li-Fe, 12.8V, 12AH
 
uživatelsky vyměnitelná
Li-Fe, 12.8V, 27AH
 
uživatelsky vyměnitelná
Solární panel

18V, 25W, monocrystalline ISSL

18V, 30W, monocrystalline ISSL

18V, 60W, monocrystalline ISSL

Soumrakový senzor

ANO

ANO

ANO

Pohybový senzor ANO, dosah 8-14m dle výšky zavěšení ANO, dosah 10-18m dle výšky zavěšení ANO, dosah 10-18m dle výšky zavěšení
Instalační výška 4 - 6 m  4 - 6 m  5 - 8 m 
Způsob instalace stožár / výložník stožár stožár

Krytí

IP 65  IP 65  IP 65 

Materiál

slitina hliníku  slitina hliníku  slitina hliníku 
Rozměry DxŠxV 65 x 35 x 5 cm 51 x 30 x 5 cm 113 x 30 x 15 cm

Hmotnost

6,0 kg  6,0 kg  18,0 kg 

Certifikáty

CE, ROHS, ISO9001  CE, ROHS, ISO9001  CE, ROHS, ISO9001 
Cena bez DPH  12.880,-Kč   12.880,-Kč  16.880,-Kč

 

Jste zástupce města či obce a zaujal Vás tento systém veřejného osvětlení ? Kontaktujte nás pro individuální cenovou nabídku.
Hledáte úsporný a ekologický typ venkovního osvětlení do Vaší firmy ? Kontaktujte nás pro individuální cenovou nabídku.
Jste montážní firma nebo prodejce a máte zájem o velkoobchodní spolupráci ? Kontaktujte nás pro velkoobchodní podmínky.

 


Jak správně vybrat vhodný typ svítidla :Solární LED venkovní svítidla IQ-ISSL

V České a Slovenské republice máme ročně průměrně 1450 slunečních hodin. Svítidla IQ-ISSL jsou určena do oblastí s ročním slunečním svitem 1300 - 1700 hod. Pro území ČR a SR jsou tak svítidla zcela vyhovující.

Pokud budete svítidlo osazovat do místa bez elektrické energie, kde je možná orientace solárního panelu na jihozápad, můžete použít jakékoliv svítidlo z naší nabídky. Pokud by však orientace solárního panelu směřovala na východ či na sever, zvolte svítidla IQ-ISSL VARIO s otočným solárním panelem, který pak natočíte na jihozápad.

Pokud budete solární svítidla instalovat na místa, kde je v dosahu zdroj el. energie, doporučujeme instalovat model IQ-ISSL 15 POWER plus nebo IQ-ISSL 40 POWER. Tato svítidla mají kombinovaný systém napájení - solární a záložní elektrické 230V/50Hz. Primárně je baterie nabíjená solárním panelem, ale pokud dojde k meznímu poklesu napětí v baterii (např. z důvodu nízké sluneční aktivity nebo inverze), přepne automaticky řídící jednotka solární napájení na elektrické. Jakmile se baterie dostatečně nabije, svítidlo se znovu automaticky přepne na solární napájení. Tento typ svítidel je dotačně podporován EU za účelem snížení energetické náročnosti veřejného osvětlení (aktuálně těchto dotací využívají především Německo, Francie, Itálie a Slovensko).

Pokud Vám stačí svítidlo s nižší intenzitou osvětlení, nebo svítidlo, které se rozsvítí pouze v okamžiku, kdy se v jeho blízkosti někdo pohybuje (tzv. bezpečnostní osvětlení), tak jsou pro Vás ideálním řešením svítidla modelové řady IQ-ISSL mini.

Podívejte se na TOP 5 nejlepších profi solárních svítidel z naší nabídky. Porovnávali jsme jejich cenu, výkon, kvalitu a užitné vlastnosti.

Porovnání svítidel dle světelného výkonu :

Solární profi LED pouliční svítidla IQ-ISSLSolární LED venkovní svítidla IQ-ISSL

 

svítidla IQ-ISSL 15 mini

skvělý poměr kvalita / výkon / cena

 

svítidla IQ-ISSL

stavebnicový systém pro snadnou údržbu

svítidla IQ-ISSL POWER plus

s výklopnou hlavou

 svítidla IQ-ISSL VARIO

s kloubovým uložením solárního panelu

Solární LED pouliční svítidla IQ-ISSLSolární LED venkovní svítidla IQ-ISSL    Solární LED venkovní svítidla IQ-ISSL  Solární LED venkovní svítidla IQ-ISSL  Solární LED venkovní svítidla IQ-ISSL

 

 


Další technické informace :

Provozní životnost svítidla je cca 25 let. V průběhu této doby bude nutné měnit pouze vnitřní baterii. Životnost LiFe baterie je cca 2-3 roky, u svítidel se záložním el. napájením až 6 let. Životnost LiFePo4 baterií je 3-8 let, podle konkrétního typu. Na skutečnou životnost barerie mají výrazný vliv provozní a klimatické podmínky v místě instalace. Důležitá je instalace na slunném místě a správná orientace solárního panelu na jihozápad.

Je-li před uvedením do trvalého provozu správně zformátovaná baterie, tak je svítidlo téměř bezúdržbové. Povrch solárního panelu se čistí přirozeně deštěm, sněhem a kondenzací vzdušné vlhkosti.

Pevnost povrchu solárního panelu je testována na mechanickou zátěž odpovídající ledovým kroupám o průměru 4 cm.


Na svítidla IQ-ISSL je možné získat dotace :Solární LED venkovní svítidla IQ-ISSL

Z OPERAČNÍHO PROGRAMU PODNIKÁNÍ A INOVACE PRO KONKURENCESCHOPNOST 2014–2020

Žadatelem, příjemcem podpory může být podnikatelský subjekt; malý, střední nebo velký podnik podle definice v Příloze I Nařízení Komise č. 651/2014; včetně zemědělských podnikatelů (definovaných zákonem č. 252/1997 Sb., o zemědělství), podnikatelů v potravinářství a maloobchodu. Více informací zde.

 Z INTEGROVANÉHO REGIONÁLNÍHO OPERAČNÍHO PROGRAMU (IROP)

Žadatelem příjemcem podpory mohou být kraje, města, obce, vlastníci památek, muzeí a knihoven nebo subjekty s právem hospodaření dle zápisu v katastru nemovitostí, kromě fyzických osob nepodnikajících. Více informací zde.

 


Solární LED venkovní svítidla IQ-ISSL

 

 

 

 

Provozováno CMS / E-shop (c)2023 Czechproduct.cz s.r.o. | WebCare | Mapa webu | Cookies