Zavřít X :
THERMOWELL.CZ

Václav Makovec, DiS., 724 577 295, info@eurobytplus.cz


Thermowell

IQ-THERM CZ - Velkoobchod - Maloobchod - E-shop - již 19 let na trhu společně s Vámi.  Děkujeme za Vaši důvěru. Vaše spokojenost je naším hlavním cílem.  Pokud máte jakýkoliv dotaz nebo potřebujete poradit s výběrem produktu, kontaktujte naše obchodní oddělení na tel. +420 380 830 090. Velmi rádi Vám vše vysvětlíme a odborně poradíme.

Vyhledávání
Novinky

    

Thermo radiátory IQ-S

Thermo radiátory IQ-SHledáte moderní a úsporný elektrický topný systém za dostupnou cenu ? Představujeme Vám nové elektrické thermo radiátory IQ-S s karbonovým termočlánkem, antikorozním hliníkovým pláštěm v moderně laděném designu a programovatelným digitálním termostatem, které tyto požadavky dokonale splňují.

Základ radiátoru tvoří topný karbonový termočlánek, který rychle a efektivně ohřívá hliníkové tělo radiátoru a šíří teplo do prostoru standardním konvenčním způsobem (přirozený ohřev vzduchu). Ultra tenké tělo radiátoru se stylovým designem zajištuje rychlé rychlé a rovoměrné vyhřátí celého prostoru. Naprosto tichý provoz.

O Vaši tepelnou pohodu a úsporný provoz se stará integrovaný programovatelný termostat s LCD displejem. Nastavení a programování termostatu je jednoduché a intuitivní. Termostat lze používat v manuálním režimu a teplotu upravovat pomocí tlačítek +/-, nebo můžete zvolit automatický režim s individuálně nastavitelným týdenním programem. Termostat má velmi vysokou přesnost +/- 0,2°C. Pokud v místnosti poklesne teplota o 0,5°C pod nastavenou hodnotu termostatu, radiátor se automaticky zapne, dotopí teplotu v místnosti na nastavenou hodnotu a pak se opět vypne.

Termostat je také vybaven funkcí detekce otevřeného okna. Ta v případě otevření okna radiátor automaticky přepne do úsporného režimu, aby nedocházelo ke zbytečným tepelným ztrátám. Tuto funkci lze libovolně zapnou nebo vypnout. Termostat lze elektronicky uzamknout proti nežádoucí manimupaci.

Díky hliníkovému tělu mají radiátory velmi nízkou hmotnost. Manipulace s radiátory je proto velmi snadná. Součástí balení jsou montážní konzole pro zavěšení na stěnu. Za příplatek 640,-Kč + DPH (775,-Kč vč. DPH) lze objednat plastové nohy s kolečky a radiátor pak můžete postavit volně v prostoru. Radiátory IQ-S mají připojovací kabel bez zásuvkové vidlice, kterou Vám na přání rádi namontujeme (příplatek 150,-Kč).

Thermo radiátory IQ-S jsou zcela bezúdržbové. S jejich provozem nejsou spojené žádné další náklady, jako u jiných topných systémů (např. pravidelné revize, čištění spalinových cest, apod.).

Thermo radiátory IQ-S lze použít ve všech typech stavebních konstrukcí. Od zděných, přes železobetonové konstrukce, sendvičové dřevostavby, až po dřevěné roubenky. Lze je použít i ve starých kamenných stavbách a v budovách se sádrokartonovými příčkami. Jsou vhodné nejen jako hlavní topný systém, ale také jako sekundární zdroj vytápění či na přitápění.

U novostaveb a nízkoenergetických či pasivních domů představují v kombinaci s fotovoltaickými panely ideální řešení moderního vytápění s velmi nízkými provozními i pořizovacími náklady a nulovými náklady na údržbu.

U starších objektů oceníte jednoduchou a rychlou montáž bez nutnosti složitých stavebních zásahů. Stačí pouze rozvést kabely (možno i v lištách).

Thermo radiátory IQ-S jsou ideální náhradou za staré a neekonomické přímotopy. Stávající přímotop se odpojí a na jeho místo se instaluje nový thermo radiátor IQ-S, který se připojí na stávající elektroinstalaci. Vše je rychlé, bez bourání a bez složitých stavebních zásahů a Vy získáte nový moderní a úsporný topný systém.

Orientační kalkulačka příkonů thermo radiátorů IQ-S :Thermo radiátory IQ-S

Obytné místnosti, kanceláře, apod.

40 W / m3 

Předsíně, technické místnosti, apod.

25 W / m3 

Chodby, WC

30 W / m3 

Koupelny

45 W / m3

* Uvedené příkony jsou pouze orientační a slouží pouze pro zjednodušený výpočet příkonů thermo radiátorů pro jednotlivé prostory. Platí, že čím lepší má objekt izolační a akumulační vlastnosti, tím nižší příkon k vytápění potřebujeme a naopak.

Důležité upozornění :

Pokud máte na elektrickém okruhu, na který budete radiátor připojovat, dvoutarifní spínání HDO signálem a chcete používat programové funkce termostatu, je nutné dvoutarifní řízení HDO signálem vyblokovat, jinak bude docházet ke ztrátě nastavených funkcí (ke ztrátě dojde po 30 min. od odpojení el.proudu). Případně můžete použít funkci vzdáleného ovládání přes externí (nezávislý) termostat.

Budete-li u radiátoru používat pouze funkci manuálního nastavení teploty (+/-) bez dalšího programovaného nastavení, stačí pouze aktivovat funkci REM a nastavené teploty pro Comfortní a Eco režim zůstanou uloženy v paměti i při dlouhodobém odpojení od el. sítě.

Položek na stránku:
Počet stránek:1
tabulkové zobrazení

Thermo radiátor IQ-S 10 - Doprava zdarma

Hledáte moderní a úsporný elektrický topný systém za dostupnou cenu ? Představujeme Vám nové elektrické thermo radiátory IQ-S s karbonovým termočlánkem, antikorozním hliníkovým pláštěm v moderně laděn ...

Cena: 4 995 Kč (s DPH)

195,88 EUR

Thermo radiátor IQ-S 15 - Doprava zdarma

Hledáte moderní a úsporný elektrický topný systém za dostupnou cenu ? Představujeme Vám nové elektrické thermo radiátory IQ-S s karbonovým termočlánkem, antikorozním hliníkovým pláštěm v moderně laděn ...

Cena: 5 995 Kč (s DPH)

235,1 EUR

Thermo radiátor IQ-S 20 - Doprava zdarma

Hledáte moderní a úsporný elektrický topný systém za dostupnou cenu ? Představujeme Vám nové elektrické thermo radiátory IQ-S s karbonovým termočlánkem, antikorozním hliníkovým pláštěm v moderně laděn ...

Cena: 7 295 Kč (s DPH)

286,08 EUR

Thermo radiátor IQ-S 5 - Doprava zdarma

Hledáte moderní a úsporný elektrický topný systém za dostupnou cenu ? Představujeme Vám nové elektrické thermo radiátory IQ-S s karbonovým termočlánkem, antikorozním hliníkovým pláštěm v moderně laděn ...

Cena: 3 920 Kč (s DPH)

153,73 EUR
Počet stránek:1
 
Nákupní košík
Počet položek:
Cena celkem:0,00 Kč
Objednat
Registrace uživatelů
přihlásit | registrovat
Nejprodávanější

Duální thermo radiátor IQ-K15 wifi - doprava zdarma

Duální thermo radiátor IQ-K je unikátní novinkou v oblasti elektrického vytápění. Revoluční duální technologie kombinující klasické konvenční vytápění s infračerveným sáláním tepla. Výsledkem je uniká ...

Cena: 11 998 Kč (s DPH)

470,51 EUR

Ozonový generátor IQ-YG s ionizátorem pro domácí ozdravné lázeňské koupele a také pro sterilizaci potravin a vody IQ-YG

Ozonová voda je účinným prostředkem pro ozdravné oplachování obličeje a léčebné koupele celého těla. Výrazně přispívá ke snižování tvorby akné a účinně odstraňuje zbytky kosmetických přípravků z pokož ...

Cena: 3 980 Kč (s DPH)

156,08 EUR

Laser projektor WELCOME + DOPRAVA ZDARMA

Laser projektor WELCOME promítá laserovým paprskem zelený nápis WELCOME. Tyto projektory vznikly v květnu ve Velké Británii jako oslava ústupu první koronavirové vlny a znovu otevření obchodů, restaur ...

Cena: 990 Kč (s DPH)

38,82 EUR

IQ-STAR vertical 2500W basic black + doprava zdarma

Karbonové infrazářiče IQ-STAR Vertical basic spojují luxusní design a TOP kvalitu za skvělou cenu. Jsou vybavené nejmodernější topnou technologií s karbonovým topným vláknem. Tyto infrazářiče vynikají ...

Cena: 6 485 Kč (s DPH)

254,31 EUR

Univerzální teleskopický stojan IQ-XS

Univerzální teleskopické stojan je určený pro zavěšení všech typů infrazářičů IQ-STAR, IQ-STAR S, IQ-STAR BOLA, IQ-STAR M a IQ-STAR M mini.Stojan je vhodný jak pro interiér, tak i pro venkovní použití ...

Cena: 1 545 Kč (s DPH)

60,59 EUR
Rychlý kontakt

obchoní zastoupení firmy IQ-THERM CZ:

IQ-THERM CZ

Komušín 76

341 01 Horažďovice

+420 376 38 29  38

+420 724 577 295

info@iq-therm.cz

www.thermowell.cz

Anketa
Provozováno CMS / E-shop (c)2023 Czechproduct.cz s.r.o. | WebCare | Mapa webu | Cookies