THERMOWELL.CZ

Václav Makovec, DiS., 724 577 295, info@eurobytplus.cz


Thermowell

IQ-THERM CZ - Velkoobchod - Maloobchod - E-shop - již 19 let na trhu společně s Vámi.  Děkujeme za Vaši důvěru. Vaše spokojenost je naším hlavním cílem.  Pokud máte jakýkoliv dotaz nebo potřebujete poradit s výběrem produktu, kontaktujte naše obchodní oddělení na tel. +420 380 830 090. Velmi rádi Vám vše vysvětlíme a odborně poradíme.

Produkty
  •  

 

Ventilátor IQ-AERO D s ionizérem a funkcí EXTRA chlazení

Ventilátory IQ-AERO D jsou nové moderní přístroje v luxusním bílém designu s velmi vysokou účinností. V parném létě Vás příjemně a zdravě ochladí, okolní vzduch osvěží chladivou vodní tříští, zbaví ho všech prachových částic včetně pylů a naplní ho zdravými ionty. Takže se pak budete cítit jako na mořské pláži.

Ventilátory IQ-AERO D jsou šetrné k Vašemu dýchacímu ústrojí. Vzduch nepřechlazují, Váš organismus tak nebude zažívat extrémní teplotní šoky, jako je tomu u klimatizací. U ventilátorů IQ-AERO D Vás nečeká žádná složitá instalace, žádné hadice z okna, ani žádná náročná a drahá údržba. Ventilátory IQ-AERO D stačí jen vybalit a připojit do elektrické zásuvky 230V/50Hz. Jejich štíhlé a kompaktní tělo umožňuje použití i ve velmi malých prostorech.

Ventilátory IQ-AERO D lze ovládat pomocí hlavního panelu na těle ventilátoru nebo pomocí dálkového ovladače. V těle ventilátoru je chladící výparník s 6L zásobníkem na vodu. Voda se odpařuje do okolí, váže na sebe přehřátý vzduch, zvyšuje jeho vlhkost a tím ho ochlazuje. Do vody je možné přidat různé aromatické esence, které pak provoní celý prostor. K ventilátoru jsou dodávány také dvě plastové dózy se speciálním gelem pro zvýšení chladícího účinku. Tyto dózy se nechají nejprve zchladit v mrazničce a pak se vloží do těla ventilátoru. Odpařovaná voda je pak ještě chladnější a tímto efektem se spustí funkce EXTRA chlazení.

Ventilátory IQ-AERO D jsou vybavené dvouzónovým systémem pro čištění vzduchu. Mají odnímatelný a omyvatelný prachový a pylový filtr a ionizující mřížku. Jsou tak vhodné i pro citlivé alergiky a astmatiky.

Ventilátory IQ-AERO D jsou určené především pro domácí použití a pro menší kanceláře a provozovny. Jsou vybavené kolečky pro snadnou manipulaci a přemístění. Pro větší prostory, pro komerční využití a pro venkovní kryté terasy doporučujeme výkonnější profi model IQ-AERO Pro.

 

Modelové označení IQ-AERO D
Foto Ventilátor IQ-AERO D s ionizérem a funkcí EXTRA chlazení
Chladící výkon 45W, 6m/s, 550m3/hod.
Funkce EXTRA chlazení ANO, chladící výparník s 6l nádobkou na vodu + 2x dóza s chladícím gelem
Způsob ovládání dotykové na hlavním panelu s LED displejem nebo pomocí dálkového ovladače

3 způsoby chlazení

3 rychlosti ventilátoru

vysoké / přírodní / noční

turbo / střední / tichý

Dvojitý systém čištění vzduchu prachový a pylový filtr + ionizér
Nastavení oscilace ANO, o 90° vlevo a vpravo
Nastavení časového vypnutí ANO, od 30 min. do 7,5 hod
Alarm ANO, v případě, že je nádobka na vodu prázdná, přístroj vydá akustický signál
Hlučnost max. 55dBA
Rozměry ŠxHxV 26 x 26 x 96 cm
Hmotnost 4,5 Kg
Cena bez DPH 4.240,-Kč  

 

Pokud máte rádi zdravý životní styl a nechcete svůj organismus zatěžovat přílišnými teplotními šoky, tak jsou pro Vás ventilátory IQ-AERO D a IQ-AERO Pro tím pravým řešením. Zároveň se nemusíte trápit se složitou instalací a náročnou údržbou, jako je tomu u klimatizací.

 


 

Luxusní a štíhlé tělo Kolečka pro snadnou manipulaci Chladící výparník s 6l nádobkou na vodu Dvojitý systém čištění vzduchu + ionizér
Ventilátor IQ-AERO D s ionizérem a funkcí EXTRA chlazení Ventilátor IQ-AERO D s ionizérem a funkcí EXTRA chlazení Ventilátor IQ-AERO D s ionizérem a funkcí EXTRA chlazení Ventilátor IQ-AERO D s ionizérem a funkcí EXTRA chlazení

 

Přehledný ovládací panel

 

Barevný LED displej

 

Luxusní design pro každý interiér

 

Štíhlé tělo, vhodný i do velmi malých prostor

Ventilátor IQ-AERO D s ionizérem a funkcí EXTRA chlazení Ventilátor IQ-AERO D s ionizérem a funkcí EXTRA chlazení Ventilátor IQ-AERO D s ionizérem a funkcí EXTRA chlazení Ventilátor IQ-AERO D s ionizérem a funkcí EXTRA chlazení

 

 

 

 

Provozováno CMS / E-shop (c)2023 Czechproduct.cz s.r.o. | WebCare | Mapa webu | Cookies