THERMOWELL.CZ

Václav Makovec, DiS., 724 577 295, info@eurobytplus.cz


Thermowell

IQ-THERM CZ - Velkoobchod - Maloobchod - E-shop - již 19 let na trhu společně s Vámi.  Děkujeme za Vaši důvěru. Vaše spokojenost je naším hlavním cílem.  Pokud máte jakýkoliv dotaz nebo potřebujete poradit s výběrem produktu, kontaktujte naše obchodní oddělení na tel. +420 380 830 090. Velmi rádi Vám vše vysvětlíme a odborně poradíme.

Produkty
  •  

 

Solární LED profi svítidlo IQ-ISSL 25 OP Solární LED profi svítidlo IQ-ISSL 25 OP 

IQ-ISSL 25 OP je nejmodernější solární svítidlo s nejlepším poměrem výkon / kvalita / cena. Solární panel má strukturovaný povrch ve tvaru medové plástve pro maximální příjem slunečního a světelného záření. Svítidlo se tak velmi rychle nabíjí a při nízké sluneční a světelné aktivitě.

Manuální zapnutí a vypnutí pomocí spínače na těle svítidla. Tím lze také zvolit jeden ze dvou přednastavených světelných režimů :

  1. Režim AUTO má standardně úsporný 40% světelný výkon, když pohybový senzor zaznamená v okolí svítidla  pohyb, zapne se 100% světelný výkon. Když pohyb ustane, přepne se opět do úsporného 40% světelného výkonu.
  2. Režim FULL svítí trvale na 100% světelného výkonu po dobu cca 5 hodin. Režim je vhodný tam, kde je potřeba intenzivní osvětlení po omezenou dobu nebo jako záložní osvětlení, např. při výpadku hlavního el. osvětlení.

Svítidlo má LiFePo4 baterii s dlouhou životností až 5 let.

Vítěz německého testu kvality pro rok 2020.

Základní cena bez DPH : 8.880,-Kč

 


Obrázky svítidla :

Solární LED profi svítidlo IQ-ISSL 25 OP  Solární LED profi svítidlo IQ-ISSL 25 OP  Solární LED profi svítidlo IQ-ISSL 25 OP  Solární LED profi svítidlo IQ-ISSL 25 OP 

 

Solární panel se strukturou medové plástve

 

Detail povrchu solárního panelu

 

Reálné osvětlení s 6m výšky

 

Svítidlo se aktivuje automaticky za soumraku

Solární LED profi svítidlo IQ-ISSL 25 OP  Solární LED profi svítidlo IQ-ISSL 25 OP 

 

Solární LED profi svítidlo IQ-ISSL 25 OP  Solární LED profi svítidlo IQ-ISSL 25 OP 

 

Video :

 

 

 

 

Provozováno CMS / E-shop (c)2023 Czechproduct.cz s.r.o. | WebCare | Mapa webu | Cookies