THERMOWELL.CZ

Václav Makovec, DiS., 724 577 295, info@eurobytplus.cz


Thermowell

IQ-THERM CZ - Velkoobchod - Maloobchod - E-shop - již 19 let na trhu společně s Vámi.  Děkujeme za Vaši důvěru. Vaše spokojenost je naším hlavním cílem.  Pokud máte jakýkoliv dotaz nebo potřebujete poradit s výběrem produktu, kontaktujte naše obchodní oddělení na tel. +420 380 830 090. Velmi rádi Vám vše vysvětlíme a odborně poradíme.

Produkty
  •  

 

Dezinfekční UV lampy IQ-UV Mini

Malé a snadno přenositelné dezinfekční UV lampy IQ-UV Mini jsou určené pro rychlou dezinfekci a sterilizaci povrchu všech předmětů denního užití, nositelné a drobné elektroniky, počítačových klávesnic a monitorů, pracovních stolů, přepravních obalů, řemeslného a kuchyňského náčiní, nádobí a příborů, balených i nebalených potravin, roušek, hygienického, kosmetického a kadeřnického náčiní, vodovodních baterií, umyvadel, toalet, apod.

UV záření je naprosto dokonalý dezinfekční nástroj, který nekompromisně zlikviduje 99,9% všech virů, bakterií, roztočů, parazitů, plísní a dalších škodlivých patogenů, které se nachází na daném předmětu. Dezinfekční lampu IQ-UV Mini stačí přiložit k dezinfikovanému předmětu a stisknout tlačítko. Lampa vytvoří během 10 vteřin dokonale sterilní a dezinfikovaný povrch. U větších předmětů je nutné tento cyklus prodloužit tak, aby UV záření postupně obsáhlo celou plochu předmětu. Pak bude dokonale sterilní. Jejím používáním účinně chráníte zdraví sobě, svým blízkým a svému nejbližšímu okolí.

Dezinfekční UV lampy IQ-UV Mini jsou malé, lehké a snadno přenositelné. Vejdou se do každé kabelky nebo aktovky. Můžete ji tak mít stále u sebe a chránit sebe a své okolí pravidelnou dezinfekcí všech předmětů, kterých se Vy, vaši blízcí nebo vaši kolegové či zákazníci dotýkají. Vše tak bude dokonale sterilní a Vy budete v naprostém bezpečí.

Dezinfekční UV lampy IQ-UV Mini efektivně využijete v domácnosti, v práci, v restauraci, na cestách, na dovolené a všude tam, kde na Vás mohou čekat zákeřné viry a bakterie.

Dezinfekční UV lampy IQ-UV Mini mají silnou dobíjecí baterii s nabíjením přes USB. Ta umožní při plném nabití až 6-8 hod. pracovního času a vydrží až 30 dní v pohotovostním režimu. 

U modelu IQ-UVL3 Mini je v přední části přístroje LED svítilna, takže přístroj můžete také používat jako přenosnou svítilnu.

Modely IQ-UVP6 a IQ-UVP10 mají hliníkové tělo s vysokou mechanickou odolností a jsou určené i pro profesionální a komerční využití. Například v restauracích pro rychlou dezinfekci nádobí a příborů, u kadeřníků a v kosmetických salonech pro sterilizaci pracovních nástrojů, v masážních salonech pro rychlou dezinfekci masážních lůžek, v obchodech pro rychlou dezinfekci prodejních pultů, pokladních míst, vráceného zboží, apod.

Technická specifikace produktů :

Označení produktu

IQ-UVL3 Mini

standardní model

nejprodávanější malý kompaktní model

IQ-UVP6 Mini

profi model

štíhlé tělo a vysoký sterilizační výkon

IQ-UVP10 Mini

profi model

velmi široký záběr dezinfikované plochy

 Foto Dezinfekční UV lampa IQ-UVL Mini Dezinfekční UV lampy IQ-UV Mini Dezinfekční UV lampy IQ-UV Mini
 UV technologie

3x UV čip 3535

vlnová délka 270 - 285 nm

6x UV čip 3535

vlnová délka 270 - 285 nm

10x UV čip 3535

vlnová délka 270 - 285 nm

 Sterilizační cyklus 10 a více vteřin dle velikosti povrchu a míry jeho znečištění 10 a více vteřin dle velikosti povrchu a míry jeho znečištění 10 a více vteřin dle velikosti povrchu a míry jeho znečištění
 Sterilizační vzdálenost od povrchu 3 - 10 cm 3 - 10 cm 3 - 10 cm
 Sterilizační výkon 1,5 W 3 W  5 W
 Napětí 5V / 1A 5V / 1A 5V / 1A
 Baterie dobíjecí 3,7V / 1500mAh dobíjecí 3,7V / 2200mAh dobíjecí 3,7V / 2500mAh
 Doba nabíjení / max. pracovní doba 3hod / 7-8hod 3hod / 5-6hod 3hod / 5-6hod
 Materiál ABS Hliníkové tělo Hliníkové tělo
 Rozměry DxŠxH a hmotnost 18 x 4 x 2cm / 160g 23,5 x Ø 2,2 cm / 125g 34,5 x Ø 2,2 cm / 160g
 Cena bez DPH :

480,-Kč 

 

vyprodáno, již nebude k dispozici

780,-Kč 

 

 


Dezinfekční UV lampa IQ-UVL Mini velmi efektivně likviduje také tyto zákeřné typy virů a bakterií :

Dezinfekční UV lampa IQ-UVL Mini Dezinfekční UV lampa IQ-UVL Mini
 

Foto produktu :

Dezinfekční UV lampa IQ-UVL Mini Dezinfekční UV lampa IQ-UVL Mini Dezinfekční UV lampa IQ-UVL Mini Dezinfekční UV lampa IQ-UVL Mini Dezinfekční UV lampa IQ-UVL Mini
Dezinfekční UV lampa IQ-UVL Mini Dezinfekční UV lampa IQ-UVL Mini Dezinfekční UV lampa IQ-UVL Mini Dezinfekční UV lampa IQ-UVL Mini Dezinfekční UV lampa IQ-UVL Mini
Dezinfekční UV lampy IQ-UV Mini Dezinfekční UV lampy IQ-UV Mini Dezinfekční UV lampy IQ-UV Mini Dezinfekční UV lampy IQ-UV Mini Dezinfekční UV lampy IQ-UV Mini

 


Příklady praktického využití všech typů UV lamp IQ-UV Mini :

Dezinfekční UV lampa IQ-UVL Mini 
Dezinfekční UV lampa IQ-UVL Mini

 


Pokud hledáte výkonnější UV lampu IQ-OSL s generátorem ozónu pro dezinfekci a sterilizaci celých místností a provozoven, tak klikněte zde.

Máte-li jakýkoliv dotaz k těmto produktům, tak nám prosím zavolejte na tel. +420 380 830 090 nebo pošlete e-mail na adresu info@iq-therm.cz, případně použijte kontaktní formulář. Rádi Vám na vše odpovíme nebo odborně poradíme.

 

 

 

 

Provozováno CMS / E-shop (c)2023 Czechproduct.cz s.r.o. | WebCare | Mapa webu | Cookies