Zavřít X :
THERMOWELL.CZ

Václav Makovec, DiS., 724 577 295, info@eurobytplus.cz


Thermowell

IQ-THERM CZ - Velkoobchod - Maloobchod - E-shop - již 19 let na trhu společně s Vámi.  Děkujeme za Vaši důvěru. Vaše spokojenost je naším hlavním cílem.  Pokud máte jakýkoliv dotaz nebo potřebujete poradit s výběrem produktu, kontaktujte naše obchodní oddělení na tel. +420 380 830 090. Velmi rádi Vám vše vysvětlíme a odborně poradíme.

Vyhledávání
Novinky

    

Průmyslové ozonové generátory IQ-OZ

Průmyslové ozonové generátory  IQ-OZ jsou určené pro domácí a průmyslovou dezinfekci a sterilizaci. Generovaný ozon má velmi silné oxidační a sterilizační vlastnosti. Rychle a efektivně zničí všechny viry, bakterie, roztoče, parazity, plísně a veškeré další škodlivé patogeny, které se v dezinfikovaném prostoru nachází. Ozonové generátory IQ-OZ také mimo jiné účinně likvidují chřipkový virus, virus hepatitidy, SARS, COVID-19, H1N1, atd. Vše dokonale dezinfikují, sterilizují a vyčistí vzduch.

Ozonové generátory IQ-OZ slouží pro dezinfekci a sterilizaci domácností, kanceláří, zdravotnických zařízení, školních učeben, tělocvičen, restaurací, hotelových pokojů a ubytovacích zařízení, průmyslových a komerčních prostor, veřejných toalet, interiérů osobních i užitkových vozů, autobusů a prostředků hromadné dopravy, apod. Dezinfikují celý prostor a veškeré v něm umístěné vybavení.

Generovaný ozon z přístrojů IQ-OZ také odstraňuje pachy. Lze je proto použít k eliminaci všech nepříjemných pachů, které vznikají ve zpracovatelském průmyslu, v živočišných chovech, v kuchyních, restauracích, apod. Sterilizuje a rozkládá oxid uhelnatý, oxid uhličitý, amoniak, styren, dimethylsulfoxid, dimethylacetamid, formaldehyd, benzen, toluen a další škodlivé výpary z barev nebo chemicky ošetřených materiálů a zápach cigaretového kouře.

Ozonové generátory IQ-OZ jsou vhodné i pro dezinfekci a detoxikaci potravin. Balených i nebalených. Odstraní z nich nejen všechny viry a bakterie, ale také zbytky pesticidů a toxinů, které mohou obsahovat.

Ozonové generátory IQ-OZ4 a IQ-OZ5 s proudovou hadicí jsou vhodné také pro dezinfekci vody v bazénech, koupacích jezírkách, vířivkách, apod. Lze je také využít pro zónovou dezinfekci kuchyňských spotřebičů a potravin. Dokonale dezinfikují interiér pečících pánví, fritéz, konvektomatů, lednic a dalších podobných spotřebičů.

Dezinfekce ozonem je šetrná nejen k danému prostoru a v něm umístěným předmětům, ale především také k životnímu prostředí, neboť ozon se po použití v podstatě přemění zpět na kyslík. Poločas jeho rozpadu a opětovné přeměny na kyslík je cca 20 – 30 minut po ukončení dezinfekčního cyklu. Po uplynutí této doby se v daném prostoru výrazně zvýší hladina kyslíku ve vzduchu a bude zde příjemně čerství a čistý vzduch.

Popis procesu dezinfekce ozonem :

Do prostoru, který chcete dezinfikovat, bezpečně postavte ozonový generátor. Při dezinfekci interiéru vozidel umístěte přístroj na podlahu vozu, ideálně za přední sedadla a sklopte opěradla zadních sedadel, aby ozon pronikl i do zavazadlového prostoru. Pokud máte přístroj IQ-OZ4 nebo IQ-OZ5, tak přístroj nemusíte vkládat do vozu, ale přes pootevřené boční okénko vsunute do interiéru vozu proudovou hadici.

Pak vložte připojovací šňůru do el. zásuvky a přístroj zapněte tlačítkem ON/OFF. Na časovém spínači nastavte požadovaný čas dezinfekčního cyklu (většinou 1 - 60 minut) dle velikosti daného prostoru a míry jeho kontaminace. Po té přístroj začne generovat ozon a obsluha opustí dezinfikovaný prostor.

Po dobu dezinfekčního cyklu se nesmí v daném prostoru nacházet žádné osoby ani domácí či chovná zvířata. Po dokončení dezinfekčního cyklu se přístroj sám vypne. Do vydezinfikovaného prostoru vstupujte bez ochrany dýchacích cest nejdříve 40 minut po ukončení dezinfekčního cyklu. Pak je doporučeno daný prostor alespoň na 10-15 minut vyvětrat.

 

Příklady praktického využití ozonových generátorů IQ-OZ :

Průmyslové ozonové generátory IQ-OZ
Průmyslové ozonové generátory IQ-OZ
Průmyslové ozonové generátory IQ-OZ
Průmyslové ozonové generátory IQ-OZ
Průmyslové ozonové generátory IQ-OZ
Průmyslové ozonové generátory IQ-OZ
Položek na stránku:
Počet stránek:1
obrázkové zobrazení

ozonový generátor IQ-OZ 1 + doprava zdarma

Průmyslový ozonový generátor IQ-OZ 1 je určený pro domácí a průmyslovou dezinfekci a sterilizaci. Generovaný ozon má velmi silné oxidační a sterilizační vlastnosti. Rychle a efektivně zničí všechny v ...

Cena: 2 275 Kč (s DPH)

89,22 EUR

ozonový generátor IQ-OZ 2 + doprava zdarma

Průmyslový ozonový generátor IQ-OZ 2 je určený pro domácí a průmyslovou dezinfekci a sterilizaci. Generovaný ozon má velmi silné oxidační a sterilizační vlastnosti. Rychle a efektivně zničí všechny v ...

Cena: 3 485 Kč (s DPH)

136,67 EUR

ozonový generátor IQ-OZ 3 + doprava zdarma

Velmi výkonný průmyslový ozonový generátor IQ-OZ 3 je určený pro domácí a průmyslovou dezinfekci a sterilizaci. Generovaný ozon má velmi silné oxidační a sterilizační vlastnosti. Rychle a efektivně z ...

Cena: 7 995 Kč (s DPH)

313,53 EUR
Počet stránek:1
 
Nákupní košík
Počet položek:
Cena celkem:0,00 Kč
Objednat
Registrace uživatelů
přihlásit | registrovat
Nejprodávanější

Termoizolační nátěr THERMOMAX EXTRA 5kg

Termoizolační nátěr v 5kg balení, vhodný pro použití do interiéru i exteriéru, spotřeba 0,4 kg/m2, vydatnost 13 m2/bal. V bílé barvě, pro ostatní barevné ostíny nás kontaktujte.

Cena: 1 902 Kč (s DPH)

74,59 EUR

Thermo radiátor IQ-S 10 - Doprava zdarma

Hledáte moderní a úsporný elektrický topný systém za dostupnou cenu ? Představujeme Vám nové elektrické thermo radiátory IQ-S s karbonovým termočlánkem, antikorozním hliníkovým pláštěm v moderně laděn ...

Cena: 4 995 Kč (s DPH)

195,88 EUR

Termostat IQ-RemoteTemp

Termostat IQ-RemoteTemp se skládá ze zásuvkového přijímače a dálkového ovladače s přehledným LCD displejem. Pomocí dálkového ovladače lze upravovat teplotu, nastavit týdenní program, funkci chytrého t ...

Cena: 695 Kč (s DPH)

27,25 EUR

Topná trubice s nanofikovaným karbonovým vláknem pro model IQ-STAR S 2500W

Topná trubice s nanofikovaným karbonovým vláknem pro model IQ-STAR S 2500W

Cena: 1 891 Kč (s DPH)

74,14 EUR

Značkové pánské sportovní tričko RUN.DANCE

Značkové pánské sportovní tričko RUN-DANCE z vysoce kvalitního a velmi příjemného materiálu pro vysokou sportovní zátěž. Vhodné pro RUN-DANCE, běh, fitness, jógu, apod, ale i pro běžné nošení.

Cena: 385 Kč (s DPH)

15,1 EUR
Rychlý kontakt

obchoní zastoupení firmy IQ-THERM CZ:

IQ-THERM CZ

Komušín 76

341 01 Horažďovice

+420 376 38 29  38

+420 724 577 295

info@iq-therm.cz

www.thermowell.cz

Anketa
Provozováno CMS / E-shop (c)2023 Czechproduct.cz s.r.o. | WebCare | Mapa webu | Cookies