Zavřít X :
THERMOWELL.CZ

Václav Makovec, DiS., 724 577 295, info@eurobytplus.cz


Thermowell

IQ-THERM CZ - Velkoobchod - Maloobchod - E-shop - již 19 let na trhu společně s Vámi.  Děkujeme za Vaši důvěru. Vaše spokojenost je naším hlavním cílem.  Pokud máte jakýkoliv dotaz nebo potřebujete poradit s výběrem produktu, kontaktujte naše obchodní oddělení na tel. +420 380 830 090. Velmi rádi Vám vše vysvětlíme a odborně poradíme.

Vyhledávání
Novinky

    

 

Laser projektor WELCOME

Laser projektor WELCOME promítá laserovým paprskem zelený nápis WELCOME. Tyto projektory vznikly v květnu ve Velké Británii jako oslava ústupu první koronavirové vlny a znovu otevření obchodů, restaurací, barů, kin, škol apod. Promítání obrazu WELCOME na znovu otevřené provozovny se stalo tak velkým hitem, že se tyto projektory rozšířily i do dalších zemí včetně spojených států. Všeobecně se tomu říká GREEN  UPSURGE (zelený vzestup).

Zelená barva představuje volnost, zdraví a svobodu, nápis WELCOME značí v překladu VÍTEJTE. Pojďme proto také označit všechny naše otevřené obchody, restaurace, provozovny a domy zeleným nápisem WELCOME. Dejme tak najevo všem našim zákazníkům a přátelům, že máme pro ně opět otevřeno a VÍTÁME je zpět. Připojme se společně k vlně GREEN UPSURGE a věřme, že nás čeká opětovný vzestup a návrat do normálního stylu života.

Laser projektor WELCOME má příkon pouhé 3W. Je velmi dobře viditelný uvnitř i venku za denního světla. Nápis lze promítat na stěny, strop. podlahu, na chodník nebo na ulici, na venkovní sportoviště, apod.

Přístroj je vhodný nejen jako světelná reklama pro komerční objekty, ale také i jako milé uvítání pro vaše přátelé zobrazující se například u vstupu do domu nebo v jeho interiéru.

Velikost nápisu WELCOME je odvislá od projekční vzdálenosti. Například při projekční vzdálenosti 3,5m se zobrazí nápis o velikosti 100 x 20 cm. S větší projekční vzdáleností se nápis zvětšuje, s menší se snižuje.

Aby tento promítaný slogan co nejvíce upoutal pozornost, tak po 20 vteřinách zhasne a po krátkých 3 vteřinách se znovu rozsvítí. Tímto pravidelným cyklem dokonale poutá pozornost širokého okolí.

Projektory jsou vhodné pro vnitřní i venkovní použití. Při vnitřní projekci stačí projektor připojit přes zásuvkový adaptér do zásuvky a přístroj začne okamžitě pracovat. Při venkovním použití je nutné pevné připojení do venkovní el. krabice. 

Počet stránek:1
tabulkové zobrazení

Laser projektor WELCOME + DOPRAVA ZDARMA

Laser projektor WELCOME promítá laserovým paprskem zelený nápis WELCOME. Tyto projektory vznikly v květnu ve Velké Británii jako oslava ústupu první koronavirové vlny a znovu otevření obchodů, restaur ...

Cena: 990 Kč (s DPH)

38,82 EUR
Počet stránek:1
 
Nákupní košík
Počet položek:
Cena celkem:0,00 Kč
Objednat
Registrace uživatelů
přihlásit | registrovat
Nejprodávanější

IQ-STAR vertical 2500W basic black + doprava zdarma

Karbonové infrazářiče IQ-STAR Vertical basic spojují luxusní design a TOP kvalitu za skvělou cenu. Jsou vybavené nejmodernější topnou technologií s karbonovým topným vláknem. Tyto infrazářiče vynikají ...

Cena: 6 485 Kč (s DPH)

254,31 EUR

Sportovní lahev RUN-DANCE reflexní zelená, průsvitná

Značková sportovní lahev RUN-DANCE, obsah 650ml, materiál hygienický a odolný TRITAN bez BPA s kovovým dnem a kovovým šroubovacím víčkem s antikorozní povrchovou úpravou.

Cena: 165 Kč (s DPH)

6,47 EUR

IQ-ISSL 50W VARIO BRF

Solární svítidla s vysokým světelným výkonem vhodné jako intenzivní pouliční osvětlení ve městech, obcích, firemních areálech, v parcích a velkých zahradách, na odlehlých cestách, zastávkách, parkoviš ...

Cena: 23 885 Kč (s DPH)

936,67 EUR

IQ-FI Snowman

Úžasné vánoční dekorativní LED osvětlení v podobě vánočních motivů SNĚHULÁKA, které nadchne a potěší všechny děti a milovníky vánoční atmosféry.Zavěsíte je na stěnu, do okna, na vánoční stromek, nebo ...

Cena: 595 Kč (s DPH)

23,33 EUR

IQ-FI Christmas tree

Úžasné vánoční dekorativní LED osvětlení v podobě vánočních motivů STROMEČKU, které nadchne a potěší všechny děti a milovníky vánoční atmosféry.Zavěsíte je na stěnu, do okna, na vánoční stromek, nebo ...

Cena: 595 Kč (s DPH)

23,33 EUR
Rychlý kontakt

obchoní zastoupení firmy IQ-THERM CZ:

IQ-THERM CZ

Komušín 76

341 01 Horažďovice

+420 376 38 29  38

+420 724 577 295

info@iq-therm.cz

www.thermowell.cz

Anketa
Provozováno CMS / E-shop (c)2023 Czechproduct.cz s.r.o. | WebCare | Mapa webu | Cookies