THERMOWELL.CZ

Václav Makovec, DiS., 724 577 295, info@eurobytplus.cz


Thermowell

IQ-THERM CZ - Velkoobchod - Maloobchod - E-shop - již 19 let na trhu společně s Vámi.  Děkujeme za Vaši důvěru. Vaše spokojenost je naším hlavním cílem.  Pokud máte jakýkoliv dotaz nebo potřebujete poradit s výběrem produktu, kontaktujte naše obchodní oddělení na tel. +420 380 830 090. Velmi rádi Vám vše vysvětlíme a odborně poradíme.

Produkty
  •  

 

Půjčovna dezinfekčních ozonových generátorů proti COVID-19

Naše firma spustila půjčovnu dezinfekčních ozonových generátorů IQ-OZ za velmi dostupné ceny. Podrobnosti k možnostem zapůjčení jsou uvedené ve spodní části této webové stránky.


Dezinfekce ozonem se aktuálně nejčastěji používá jako preventivní dezinfekce interiérů domácností, komerčních prostor, interiérů osobních i dodávkových vozů, obytných karavanů, autobusů, výletních jachet a všech prostředků hromadné dopravy.

Pokud jste byli COVID pozitivní, tak pomocí ozonového generátoru dokonale sterilizujete Váš domov nebo pracoviště a ochráníte tak Vaše blízké proti možné další nákaze.

Když sdílíte domácnost s COVID pozitivním člověkem, doporučujeme pravidelnou dezinfekci všech společných prostor. Přístroj si můžete zapůjčit na 14 dnů, případně po dohodě i na delší dobu. Pravidelnou dezinfekcí tak budete chránit sebe a také další členy Vaší domácnosti proti možné nákaze COVID.

Vyskytl se na vašem pracovišti pozitivní kolega nebo zákazník ? Doporučujeme tento prostor co nejdříve vydezinfikovat ozonem. Ochráníte tak sebe, Vaše kolegy, ale i Vaše zákazníky proti možné nákaze COVID.

Pokud používá Váš rodinný nebo služební vůz více osob, doporučujeme pravidelnou dezinfekci interiéru vozu ozonovým generátorem. Budete tak chránit sebe i všechny ostatní uživatele vozu a jejich posádku.


Výhody dezinfekce ozonem :

1/ Generovaný ozon má velmi silné dezinfekční a sterilizační vlastnosti. Rychle a efektivně zničí všechny viry, bakterie, roztoče, parazity, plísně a veškeré další škodlivé patogeny, které se v dezinfikovaném prostoru nachází. Ozonové generátory IQ-OZ také účinně likvidují chřipkový virus, COVID-19, SARS, H1N1, virus hepatitidy, atd. Vše dokonale dezinfikují, sterilizují a vyčistí vzduch. Dezinfekce ozonem je také doporučovaná mezinárodní zdravotnickou organizací WHO jako jeden z nejúčinnějších prostředků v prevenci proti COVID-19. 

2/ Ozon je přírodní plyn složený ze 3 atomů kyslíku (O3), který pronikne i do těch nejzapadlejších zákoutí a škvír, za nábytek, do otevřených skříní, šuplíků, apod. Dosáhneme tak naprosto dokonalého 100% dezinfekčního účinku. A to vše bez chemie, zápachu a bez jakéhokoliv poškození dezinfikovaného prostoru a v něm umístěných předmětů. Po ukončení dezinfekčního cyklu se ozon přemění zpět na kyslík O2 (cca za 20 - 30 minut). 

3/ Dezinfekce ozonovými generátory IQ-OZ je velmi rychlá, přístroje dezinfikují prostor rychlostí až 4 m3 za minutu.

4/ Dezinfekce ozonem je velmi jednoduchá a zvládne ji každý. Přístroj připojíte do el. zásuvky (230V) a nastavíte časovač. Pak se přístroj zapne a po ukončení procesu dezinfekce se přístroj automaticky vypne. Během procesu dezinfekce se v dezinfikovaném prostoru nesmí nacházet žádné osoby, ani domácí či chovná zvířata.

5/ Generovaný ozon z přístrojů IQ-OZ také odstraňuje nežádoucí pachy. Lze je proto použít k eliminaci všech nepříjemných pachů, které vznikají ve zpracovatelském průmyslu, v živočišných chovech, v kuchyních, restauracích, apod. Odstraní i zápach cigaretového kouře.


Popis procesu dezinfekce ozonem :

Do prostoru, který chcete dezinfikovat, umístíte na podlahu nebo na pevnou podložku ozonový generátor. Nastavte požadovanou délku dezinfekčního cyklu dle velikosti dezinfikovaného prostoru a jeho míry kontaminace a ihned poté se přístroj uvede do provozu. Pak tento prostor bezodkladně opusťte. Během dezinfekčního cyklu se nesmí v daném prostoru nacházet žádné osoby ani domácí či chovná zvířata. Po dokončení dezinfekčního cyklu se přístroj sám vypne. Po cca 30 minutách od vypnutí přístroje se ozon přemění zpět na kyslík se Vy se můžete do prostoru vrátit. Po vstupu doporučujeme celý prostor krátce vyvětrat. Pak odpojte ozonový generátor z el. zásuvky a uložte ho zpět do přepravního obalu. Tím je celý proces dezinfekce dokončen a prostor je dokonale sterilní a ihned připravený pro další bezpečné využívání.

Při dezinfekci interiéru osobních vozidel vložíme ozonový generátor do kufru vozu a sklopíme opěradla zadních sedadel tak, aby ozon mohl plynule proudit z kufru do celého vozidla. Pak nastavíme délku dezinfekčního cyklu na 10 - 30 minut dle velikosti vozu a míry jeho kontaminace a uzavřeme kufr. Po dokončení dezinfekčního cyklu se přístroj sám vypne. Vůz pak na cca 10 minut vyvětráme otevřením všech dveří. Tím je proces dezinfekce vozu dokončen a celý vůz je dokonale sterilní a ihned připravený pro další bezpečné užívání.


Typy přístrojů pro zapůjčení a ceník 

Typ IQ-OZ 1 IQ-OZ 2 IQ-OZ 3
 Foto Průmyslové ozonové generátory IQ-OZ Průmyslové ozonové generátory IQ-OZ Průmyslové ozonové generátory IQ-OZ
 Typ časovače

mechanický otočný

1 - 60 min

mechanický otočný

1 - 60 min

programovatelný časovač až na 99 hod

1 - 180 min - max. doporučená délka jednoho cyklu,

pravidelné opakování cyklů lze nastavit až na dobu 99 hod

 Rychlost dezinfekce 12 - 18 sekund / m3 9 - 14 sekund / m3 4 - 7 sekund / m3

 Max. velikost dezinfikovaného prostoru

 na jeden dezinfekční cyklus

150 m2  za 1 hod.  220 m2 za 1 hod.

 385 m2 za 1 hod.

1150 m2 za 3 hod.

5750 m2 za 24 hod (včetně chladících přestávek)

 Příkon

 Napájení

95W

230V / 50Hz

132W

230V / 50Hz

250W

230V / 50Hz

 Hmotnost 1,8 kg 3,8 kg 5,2 kg

 Výše vratné zálohy, ze které bude po vrácení přístroje odečtena cena půjčovného

5.000,-Kč 7.000,-Kč 15.000,-Kč

 Ceník půjčovného na :

1 hod - až max. 24 hod celkem

2 dny - až max. 7 dní celkem

8 dnů - až max. 14 dní celkem

 

900,-Kč

1.900,-Kč

3.200,-Kč

 

1.200,-Kč

2.500,-Kč

4.200,-Kč

 

2.400,-Kč

4.800,-Kč

8.200,-Kč

Uvedené ceny neobsahují náklady na případnou dopravu přístroje přepravní službou (170,-Kč) na Vámi určenou adresu. Všechny uvedené ceny jsou včetně DPH.


Jak objednat zapůjčení ozonového generátoru

Službu můžete objednat telefonicky na tel. čísle +420 380 830 090, nebo e-mailem info@iq-therm.cz, případně vyplněním webového formuláře. Na těchto kontaktech Vám také velmi rádi zodpovíme veškeré Vaše dotazy a vše Vám důkladně vysvětlíme.

Vybraný přístroj můžete vyzvednout buď přímo v areálu naší firmy : IQ-THERM CZ, Komušín 76, Horažďovice a nebo Vám ho doručí přepravní služba a to do 1-2 pracovních dnů od objednání a složení vratné zálohy. Spolu s ozonovým generátorem obdržíte zápůjční smlouvu, do které vyplníte Vaše číslo účtu pro vrácení složené zálohy (po odečtení ceny zápůjčného), podepíšete ji a pak ji při vracení přístroje vložíte zpět do přepravního obalu k ozonovému generátoru. 

Po uplynutí výpůjční doby nám přístroj můžete vrátit osobně nebo pomocí přepravní služby zpět do sídla naší firmy v Horažďovicích. Přesná adresa a kontakty jsou uvedené v zápůjční smlouvě.


Pravidelnou dezinfekcí Vašeho domu nebo pracoviště chráníte zdraví sobě, svým blízkým a všem vašim kolegům a zákazníkům.

 

 

 

 

Provozováno CMS / E-shop (c)2023 Czechproduct.cz s.r.o. | WebCare | Mapa webu | Cookies