THERMOWELL.CZ

Václav Makovec, DiS., 724 577 295, info@eurobytplus.cz


Thermowell

IQ-THERM CZ - Velkoobchod - Maloobchod - E-shop - již 19 let na trhu společně s Vámi.  Děkujeme za Vaši důvěru. Vaše spokojenost je naším hlavním cílem.  Pokud máte jakýkoliv dotaz nebo potřebujete poradit s výběrem produktu, kontaktujte naše obchodní oddělení na tel. +420 380 830 090. Velmi rádi Vám vše vysvětlíme a odborně poradíme.

Produkty
  •  

 

Profesionální sportovní bederní thermo pás RUN-DANCE pro ženy

pro urychlení spalování tuku v oblasti břicha a pasu při sportovní zátěži i v klidovém režimu. Prémiový elastický neopren se speciální hřejivou výplní pro mimořádný spalovací a tepelný efekt, který výrazně urychluje spalování tuků v oblasti břicha a pasu. 

Vnitřní část je tvarovaná do jemných včelích pláství, které stimulují tuková ložiska pro maximální spalovací efekt. Zároveň tyto plástve zadržují vyloučený tuk a pot tak, aby Vám nestékaly po těle nebo po oděvu.

Pozitivní tepelný efekt thermo pásu lze využít i při bolestech zad či při nachlazení, nebo jako preventivní ochranu proti nachlazení zad.

Thermo pás lze použít i pro stažení pasu a jeho estetické zeštíhlení. Zároveň se tato oblast bude zahřívat a bude docházet k většímu spalování tuku v této oblasti. Thermo pás RUN-DANCE je vhodný pro každodenní nošení.

Thermo pás RUN-DANCE má délku 113cm a výšku 20cm. Pás lze díky nastavitelnému suchému zipu ideálně přizpůsobit přesně Vašemu pasu a Vašim potřebám.

Nošení thermo pásu RUN-DANCE je velmi příjemné a pohodlné. Již po několika cvičeních nebo po pár dnech pravidelného nošení pocítíte úbytek tuku v oblasti břicha a zmenšení obvodu pasu. Můžete ho nosit přímo na těle nebo na spodním prádle.

Po použití thermo pás srolujte a vložte do pračky. Perte na sportovní 30°C režim, pak rozložený pás pověste na sušák a nechte usušit.

Pokud se rozhodnete používat thermo pás RUN-DANCE každý den, tak doporučujeme zakoupit 2 kusy a ty pak střídat, když se jeden bude sušit.

 

Profi sportovní bederní thermo pás

RUN-DANCE pro ženy

Urychluje spalování tuku v oblasti břicha

a poskytne okamžitý zeštíhlující efekt.

Nastavitelný suchý zip pro individuální

přizpůsobení velikosti pasu.

RUN-DANCE - free style fitness workout Sportovní bederní thermo pás RUN-DANCE pro ženy Sportovní bederní thermo pás RUN-DANCE pro ženy
Cena včetně DPH : 295,-Kč    

 

 

 

 

Provozováno CMS / E-shop (c)2023 Czechproduct.cz s.r.o. | WebCare | Mapa webu | Cookies