THERMOWELL.CZ

Václav Makovec, DiS., 724 577 295, info@eurobytplus.cz


Thermowell

IQ-THERM CZ - Velkoobchod - Maloobchod - E-shop - již 19 let na trhu společně s Vámi.  Děkujeme za Vaši důvěru. Vaše spokojenost je naším hlavním cílem.  Pokud máte jakýkoliv dotaz nebo potřebujete poradit s výběrem produktu, kontaktujte naše obchodní oddělení na tel. +420 380 830 090. Velmi rádi Vám vše vysvětlíme a odborně poradíme.

Produkty
  •  

 

IQ-LI / ALEXA

LED show projektor IQ-LI ALEXA s novou holografickou technologií, která Vám přinese hluboké emoční a vizuální vjemy. Projektor je vhodný jak pro děti, tak i pro dospělé. Všichni si s ním užijete nekonečné množství emotivních zážitků a skvělé zábavy.

Zobrazuje hvězdnou oblohu, na které prolétávají komety a meteority, měsíc a další nejbližší planety naší sluneční soustavy. Tuto emotivní a úchvatnou podívanou ještě umocňuje nádherná polární záře, která vytváří jedinečnou show, kterou můžete zažít pouze na severním pólu.

Tento model můžete ovládat nejen pomocí tlačítek na těle projektoru, ale také pomocí mobilní aplikace, která přináší další řadu skvělých funkcí. Můžete si tak vybírat různé barevné režimy a nastavovat jejich sytost, upravovat intenzitu světla promítaného obrazu. Navolíte si vhodný hudební a světelný režim pro disco párty anebo naopak pro relaxaci a nastavíte si požadovanou hlasitost reprodukované hudby. Můžete si také nastavit časové vypnutí projektoru a reproduktoru.

Projektor obsahuje také 8 přírodních zvuků pro příjemné usínání nebo pro klidnou relaxaci (například šumění moře, déšť, jemný vánek, ptačí zpěv, dětský smích, atd.). Požadovaný zvuk si navolíte tlačítkem nebo v mobilní aplikaci, případně spustíte přehrávání vlastní hudby. Tuto funkci uvítají především rodiče malých dětí a také všichni, kdo k usínání nebo k relaxaci potřebují slyšet něco příjemného a uklidňujícího.

Jako praktické příslušenství jsou k tomuto projektoru ještě malá LED svítilna a malý ventilátor, které lze vložit do USB konektoru na těle projektoru a používat je podle aktuální potřeby.

Vhodný nejen pro domácí využití, ale také pro taneční a disco kluby, restaurace, bary, masážní salony, apod.


 


FOTO prezentace

GALAXIE jako na dlani 8 zvuků pro klidné usínání nebo relax Možnost ovládání přes mobilní APP
LED show projektor IQ-LI ALEXA LED show projektor IQ-LI ALEXA LED show projektor IQ-LI ALEXA
LED svítilna a ventilátor Široký výběr planet a dalších vesmírných těles Úžasná vesmírná show
LED show projektor IQ-LI ALEXA LED show projektor IQ-LI ALEXA LED show projektor IQ-LI ALEXA
Režimy pro přehrávání Vaší hudby Třpitící se hvězdy v měsíčním svitu Hvězdná obloha s polární září
LED show projektor IQ-LI ALEXA LED show projektor IQ-LI ALEXA LED show projektor IQ-LI ALEXA

Pokud máte jakýkoliv dotaz k těmto produktům nebo potřebujete poradit s jejich výběrem, tak nám prosím zavolejte na tel. +420 380 830 090, pošlete e-mail na adresu info@iq-therm.cz nebo použijte kontaktní formulář. Rádi Vám na vše odpovíme a odborně poradíme.

 

¬ Zpět na předchozí stránku

 

 

 

 

Provozováno CMS / E-shop (c)2023 Czechproduct.cz s.r.o. | WebCare | Mapa webu | Cookies