THERMOWELL.CZ

Václav Makovec, DiS., 724 577 295, info@eurobytplus.cz


Thermowell

IQ-THERM CZ - Velkoobchod - Maloobchod - E-shop - již 19 let na trhu společně s Vámi.  Děkujeme za Vaši důvěru. Vaše spokojenost je naším hlavním cílem.  Pokud máte jakýkoliv dotaz nebo potřebujete poradit s výběrem produktu, kontaktujte naše obchodní oddělení na tel. +420 380 830 090. Velmi rádi Vám vše vysvětlíme a odborně poradíme.

Produkty
  •  

 

Malá IQ-FTV elektrárna s bateriovým uložištěm

Chcete být nezávislí na elektrické rozvodné síti doma nebo na cestách ? Máte chatu, mobilheim nebo obytný vůz bez možnosti připojení k elektrické síti ? Nebo jen chcete snížit své náklady za elektřinu ? Pro všechny tyto případy máme jednoduché řešení v podobě malé fotovoltaické elektrárny IQ-FTV s bateriovým uložištěm. Získáte tak rychlé připojení k elektrické energii, kdykoliv a kdekoliv, bez nutnosti montážní firmy.

IQ-FTV elektrárna je složená z 1ks polohovatelného solárního panelu, malé přenosné ovládací jednotky s LCD displejem a s bateriovým uložištěm (LiFePo4 baterie s životností až 13 let). V balení jsou přiložené také 2ks LED žárovek se svátivostí 700Lm (srovnatelné s původní 60W žárovkou).

Ovládací jednotka obsahuje konektor pro připojení solárního panelu, konektory pro připojení 2ks LED žárovek a 2x USB konektor pro napájení drobné elektroniky.

Ovládací jednotka obsahuje řídící MPPT řadič pro optimalizaci solárního napájení a také LCD displej na kterém lze například sledovat aktuální stav baterie, údaje o jejím nabíjení, připojené přístroje a jejich odběr el. energie, apod. K ovládací jednotce připojíte pomocí konektoru solární panel, který umístíte na slunné místo a elektrárna je okamžitě plně funkční.


Využití fotovoltaické elektrárny IQ-FTV

Elektrárna IQ-FTV je ideální pro chataře, zahrádkáře a milovníky campingu, kteří nemají přístup k elektrické energii. Elektrárna Vám zajistí vnitřní nebo venkovní osvětlení a také s ní můžete napájet drobnou elektroniku, například mobilní telefon, tablet, PC, apod. Zároveň také poslouží jako záložní zdroj elektrické energie při případných výpadcích elektrické energie (například v důsledku bouře, velkého větru, námrazy, apod.).

Elektrárna IQ-FTV je vhodná rovněž do pergoly, kde ji využijete pro osvětlení a také pro nabíjení drobné elektroniky.

Elektrárna IQ-FTV poslouží v krizových situacích při dlouhodobějších výpadcích elektrické energie pro nabíjení mobilních telefonů, tabletů a PC a také jako záložní zdroj  venkovního i vnitřního osvětlení.


Popis modelu IQ-FTV :

 Model IQ-FTV
 Foto Malá solární fotovoltaická elektrárna s bateriovým uložištěm IQ-FTV
 Ovládací jednotka 

 rozměry 24 x 24 x 8 cm

 hmotnost 2,4 kg

 Bateriové uložiště 

 LiFePO4 lithium battery 80 WH
 DC výstupy

 

 2x LED žárovka (žárovky jsou součástí balení)

 2x USB 5V

 Solární panel
 Vstupní napájení ze solárního panelu  16W polycrystalline
 Rozměry solárního panelu

 rozměry 22 x 34 x 2 cm

 Cena celého systému bez DPH  5.880,-Kč 

 


Pokud se chystáte montáž fotovoltaického systému spojit s výměnou střešní krytiny, tak rozhodně doporučujeme extrémně odolnáou plast-karbonovou střešní krytinu IQ-LASTRA LIFE.

Prohlédněte si také Fotovoltaické klimatizace IQ-FTC s tepelným čerpadlem a bateriovým uložištěm pro chlazení a vytápění o výkonu 3-5KW. Tyto klimatizace jsou dodávány jako jednoduché stavebnice.


Máte-li jakýkoliv dotaz k těmto malým fotovoltaickým elektrárnám nebo potřebujete poradit, tak nám prosím zavolejte na tel. +420 380 830 090, nebo pošlete e-mail na adresu info@iq-therm.cz, případně použijte kontaktní formulář. Rádi Vám na vše odpovíme nebo odborně poradíme.

 

 

 

 

 

Provozováno CMS / E-shop (c)2023 Czechproduct.cz s.r.o. | WebCare | Mapa webu | Cookies