THERMOWELL.CZ

Václav Makovec, DiS., 724 577 295, info@eurobytplus.cz


Thermowell

IQ-THERM CZ - Velkoobchod - Maloobchod - E-shop - již 19 let na trhu společně s Vámi.  Děkujeme za Vaši důvěru. Vaše spokojenost je naším hlavním cílem.  Pokud máte jakýkoliv dotaz nebo potřebujete poradit s výběrem produktu, kontaktujte naše obchodní oddělení na tel. +420 380 830 090. Velmi rádi Vám vše vysvětlíme a odborně poradíme.

Produkty
  •  

 

Návod k rozložení nůžkového stanu standard

Pokud je Váš stan používán poprvé, je nutné dostatečně promazat černé plastové klouby, které se pohybují po nohách směrem nahoru při rozkládání stanu, resp. dolu při skládání stanu. Mazivo je nutné nanést do úzkého mezery po obvodu celého kloubu.

Uchycení střešní plachty ke konstrukci:

Vyjměte černou plastovou čepičku ze středu na vrchu rámu. Roztáhněte rám do zhruba 2/3 jeho rozpětí. Nyní rozbalte plachtu a rozprostřete ji přes celou konstrukci tak, aby její rohy byly umístěny zároveň s rohy konstrukce. Na jejich vnitřní straně jsou suché zipy, jimiž se plachta přichytí k nohám konstrukce. Uprostřed plachty se nachází otvor,kterým prostrčte středový výčnělek černé čepičky a tuto připevněte zpátky ke konstrukci. Od tohoto okamžiku již plachtu nesundaváte. Pro transport v horizontální poloze je ovšem nevhodné plachtu nechávat připevněnou, jelikož může dojít k jejímu poškození a je proto nutné ji složit samostatně.

Manipulace a celý proces rozkládání by měl být jednoduchý a neměl by vyžadovat nadměrnou fyzickou námahu. Pokud tomu tak není, okamžitě přestaňte s rozkládáním/skládáním a pokuste se zjistit příčinu.

1. Umístěte stan do středu prostoru, kde bude rozložen. Pro zjednodušení procesu vyhrňte plachtu ve dvou rozích nahoru, aby napnuté plátno nevyvíjelo zpětný tah.

2. Se svým partnerem se postavte na dvě protilehlé strany konstrukce, uchopte spodní část nůžkové konstrukce a zdvihňete celou konstrukci několik centimetrů nad zem. Oba udělejte pár kroků zpět a současně upažujte tak, aby se boční část rámu neprohýbala.

3. Až bude konstrukce rozevřená asi do tří čtvrtin svého rozpětí, je nutné aby se jeden z vás dostal pod plachtu doprostřed stanu. Zde uchopte dvě protilehlé vzpěry spojující roh konstrukce s jejím vrcholem a mírně zatlačte směrem nahoru. Tím by mělo dojít k úplnému rozevření konstrukce a uzamknutí kloubů na horní části nohou.

4. Konstrukce je vybavena celkem osmi volně visícími vzpěrami (dvě na každé straně) pro zvýšení bytelnosti. Postupně každou zvlášť zvedněte a jejím volným koncem zavěste na prodloužený šroub uprostřed diagonální vzpěry spojující roh a vrchol.

 

5. Nyní jděte ven a přetáhněte plachtu zpět přes roh konstrukce, napněte a připevněte suchým zipem k nohám.

6. Se svým partnerem současně uchopte dvě sousední nohy konstrukce, zvedněte ji a vytáhněte vnitřní část nohy tak daleko, až se kloub regulující výšku uzamkne v první výškové pozici. To same opakujte na druhé straně. Povytáhnutím kroužku a dalším vysunutím je možné výšku regulovat.

Pro opětovné složení stanu zopakujte celý proces v opačném sledu. Je naprosto nezbytné odemknout rohový kloub a odháknout boční vzpěry uvnitř konstrukce !

Provozováno CMS / E-shop (c)2023 Czechproduct.cz s.r.o. | WebCare | Mapa webu | Cookies