THERMOWELL.CZ

Václav Makovec, DiS., 724 577 295, info@eurobytplus.cz


Thermowell

IQ-THERM CZ - Velkoobchod - Maloobchod - E-shop - již 19 let na trhu společně s Vámi.  Děkujeme za Vaši důvěru. Vaše spokojenost je naším hlavním cílem.  Pokud máte jakýkoliv dotaz nebo potřebujete poradit s výběrem produktu, kontaktujte naše obchodní oddělení na tel. +420 380 830 090. Velmi rádi Vám vše vysvětlíme a odborně poradíme.

Produkty
  •  

 

Návod k rozložení nůžkového stanu profi

Uchycení střešní plachty ke konstrukci:

Roztáhněte rám do zhruba 2/3 jeho rozpětí. Nyní rozbalte plachtu a rozprostřete ji přes celou konstrukci tak, aby její rohy byly umístěny zároveň s rohy konstrukce. V rozích na vnitřní straně plachty jsou suché zipy, jimiž se přichytí k nohám konstrukce. V balení s konstrukcí se nachází čtyři šrouby s černou kulovou hlavou, jimiž se plachta ke konstrukci v každém rohu přišroubuje (viz obr.)

Důležité upozornění: Po složení stanu je nutné plachtu sundat a složit ji samostatně jinak může dojít k jejímu poškození !

  1. Umístěte stan do středu prostoru, kde bude rozložen. Pro zjednodušení celého procesu vyhrňte plachtu ve dvou rozích nahoru, aby napnuté plátno nevyvíjelo zpětný tah.
  2. Se svým partnerem se postavte na dvě protilehlé strany konstrukce, uchopte spodní část nůžkové konstrukce a zdvihňete celou konstrukci několik centimetrů nad zem. V případě obdélníkového stanu uchopte dvě protilehlé kratší strany. Oba udělejte několik kroků zpět, současně upažujte a roztáhněte konstrukci, kam až to půjde.  
  3. Až bude konstrukce rozevřená, je nutné začít pracovat zevnitř. Zde uchopte vnitřní část konstrukce v místě, kde je vertikální vzpěra podpírající plachtu a stlačte části konstrukce směrem k sobě (viz obr.) Tím by mělo dojít k úplnému rozevření konstrukce.  
  4. Na každé noze zvedněte kloub tak vysoko, až se uzamkne v dané pozici.  
  5. Nyní jděte ven, přetáhněte plachtu zpět přes roh konstrukce a připevněte suchým zipem k nohám.  
  6. Se svým partnerem současně uchopte dvě sousední nohy konstrukce, zvedněte ji, odjistěte kloub regulující výšku povytažením kroužku a vysuňte vnitřní část nohy do první výškové pozice. To samé zopakujte se zbytkem nohou. Opětovným povytažením kroužku a dalším vysunutím je možné výšku regulovat.  

Pro opětovné složení stanu zopakujte celý proces v opačném sledu.

Provozováno CMS / E-shop (c)2023 Czechproduct.cz s.r.o. | WebCare | Mapa webu | Cookies