THERMOWELL.CZ

Václav Makovec, DiS., 724 577 295, info@eurobytplus.cz


Thermowell

IQ-THERM CZ - Velkoobchod - Maloobchod - E-shop - již 19 let na trhu společně s Vámi.  Děkujeme za Vaši důvěru. Vaše spokojenost je naším hlavním cílem.  Pokud máte jakýkoliv dotaz nebo potřebujete poradit s výběrem produktu, kontaktujte naše obchodní oddělení na tel. +420 380 830 090. Velmi rádi Vám vše vysvětlíme a odborně poradíme.

Produkty
  •  

 

Interiérová malba THERMOWELL – s antialergenní a bakteriální odolností a odolností vůči plísním

Obáváte se nebezpečných plísní a bakterií ? Trápí Vás alergie, nebo častý výskyt virových onemocnění ? Pracujete v prostředí se zvýšenou vlhkostí (kuchyně, prádelny, apod.) nebo ve zdravotnictví, kde se to hemží různými viry a bakteriemi ? Tak právě pro Vás je zde interiérová malba THERMOWELL s antialergenní a bakteriální odolností a odolností vůči plísním.

Interiérová malba THERMOWELL je profesionální, vysoce kvalitní, sněhově bílá omyvatelná nátěrová hmota s vynikající krycí schopností. Malba je vyrobena na bázi nanotechnologie a obsahuje ionty stříbra, jež zničí až 99,99% virů, bakterií a plísní. Díky tomu se velmi výrazně snižuje výskyt virových onemocnění a alergických obtíží. To ocení zejména rodiče malých dětí, dětská zařízení (školy, školky), zdravotnická zařízení a majitelé firem s větším počtem zaměstnanců. 

Jedná se o ekologickou malbu obsahující ionty stříbra a další aktivní mikročástice, které zůstávají pevně zapuštěny do nátěru, nesmývají se a zaručují tak dlouhodobou ochranu proti mikrobům - bakteriím, plísním a virům. Výsledkem je, že dodávají interiérům zcela novou dimenzi krásy, hygieny a bezpečnosti. 

Díky své zdravotní nezávadnosti a jedinečným funkčním vlastnostem je často aplikována v obytných místnostech jakou jsou obývací pokoje, dětské pokoje, kuchyně, koupelny, toalety nebo tam, kde se často vyskytují plísně na stěnách.

Používá se rovněž ve zdravotnictví, penzionech pro seniory, ústavech sociální péče, balneoprovozech, bazénech, fitness centrech a kosmetických salonech. 

 


10 důvodů, proč zvolit interiérovou malbu THERMOWELL :

  1. Profesionální barva, která zbaví Vaše stěny všech bakterií a virů a vytvoří tak zdravé a bezpečné prostředí.
  2. Po zaschnutí vytvoří vnitřní prostředí, které je přátelské vůči člověku, zvířatům a rostlinám (EN 71-3).
  3. Neuvolňuje žádné škodlivé látky (EN 16000), je tak vhodná i pro alergiky, astmatiky a chronicky nemocné osoby.
  4. Zničí 99,99 % bakterií, které se běžně vyskytují na stěnách (JIP Z 2801).
  5. Odolnost proti plísním (EN 15457).
  6. Odolná vůči mírným dezinfekčním prostředkům (EN 13529).
  7. Vynikající mechanická odolnost proti běžnému opotřebení a na lehké mokré čištění (EN 13300).
  8. Certifikováno pro zdravotní, potravinářské, farmaceutické a veterinární operace.
  9. Snižuje výskyt virových onemocnění.
  10. Vodou ředitelná, 100% ekologická malba

 

Interiérová malba THERMOWELL Malba je skladem dostupná v základní sněhově bílé barvě. Je však možné individuální tónování pomocí běžně dostupných přípravků pro vodou ředitelné barvy do různých barevných odstínů.
Interiérová malba THERMOWELL Výzkumné projekty jednoznačně prokázaly, že interiérové stěny jsou útočištěm mnoha druhů virů a bakterií, z nichž je značná část pro lidské zdraví škodlivá nebo až nebezpečná. Při přímém, ale i nepřímém kontaktu s takto infikovanými stěnami může snadno dojít k nákaze. Aplikace našeho nátěru je v tomto případě velmi účinnou prevencí v boji s těmito mikroorganismy. Ničí až 99,99 % bakterií a plísní. Tím zabezpečují zdravé, bezpečné a hygienické prostředí. Vyrobeno na bázi nanotechnologie v kombinaci s využitím iontů stříbra.

Interiérová malba THERMOWELL  s antialergenní a bakteriální odolností a odolností vůči plísním :

balení :

vydatnost :

cena bez DPH :

7 kg

cca 28 m2

   1.380,- Kč

25 kg

cca 100 m2

4.480,- Kč


 

Související produkty : termoizolační nátěr pro snížení tepelných ztrát a sanaci plísní v důsledku tepelných mostů ve stavebních konstrukcích


Naše produkty znáte i z televizních pořadů RECEPTÁŘ PRIMA NÁPADŮ a RADY PTÁKA LOSKUTÁKA.

Potřebujete poradit s výběrem vhodného typu malby nebo se sanací plísní ? Zavolejte nám na telefon +420 380 830 090 nebo nám napište. Velmi rádi a ochotně vám poradíme, či zdarma naceníme vaši poptávku. Těšíme se na spolupráci.  Kontakty  z d e .

 

 

 
 

 

Provozováno CMS / E-shop (c)2023 Czechproduct.cz s.r.o. | WebCare | Mapa webu | Cookies