THERMOWELL.CZ

Václav Makovec, DiS., 724 577 295, info@eurobytplus.cz


Thermowell

IQ-THERM CZ - Velkoobchod - Maloobchod - E-shop - již 19 let na trhu společně s Vámi.  Děkujeme za Vaši důvěru. Vaše spokojenost je naším hlavním cílem.  Pokud máte jakýkoliv dotaz nebo potřebujete poradit s výběrem produktu, kontaktujte naše obchodní oddělení na tel. +420 380 830 090. Velmi rádi Vám vše vysvětlíme a odborně poradíme.

Produkty
  •  

 

Psychologie barev

Psychologie barev a jejich vliv na lidský organismus

Děcko mezi třetím a šestým měsícem věku života již začíná rozeznávat jednotlivé barevné odstíny. V tomto věku ho nejvíce přitahuje červená, na kterou dítě reaguje až 5x intenzivněji, než-li na ostatní. Následuje žlutá a modrá.

V dětském pokoji se nedoporučuje příliš experimentovat s barevnými odstíny. Vhodné jsou méně syté pastelové odstíny. Není vhodné kombinovat příliš mnoho barevných odstínů. Odvážnější barvy můžeme zvolit u textilních doplňků a hraček.

Zelená je vhodná do místnosti s dostatkem světla. Symbolizuje svěžest, život, harmonii a bezpečí. Působí příjemně na dětský zrak a vytváří hravou atmosféru.

Žlutá přináší do místnosti slunce, radost a zároveň kompenzuje nedostatek přirozeného světla v tmavší místnosti. Tento odstín není zcela vhodný pro děti v raném věku, protože ve žluté místnosti by dle provedených studií více plakalo.

Červená je ideální volbou, pokud chcete do místnosti vnést teplo a energii. Tato barva je velmi intenzivní a navíc přitahuje zrak malých dětí, proto se doporučuje pracovat s tímto odstínem velmi uvážlivě. Pokud je dítě hyperaktivní, použijte červenou zcela minimálně, pro klidné děti ji můžete trochu přidat a dodáte jim tak více energie. Pozor – červená povzbuzuje chuť k jídlu.

Oranžová spojuje pozitivní vlastnosti žluté a červené barvy.

Modrá působí relaxačně a uklidňuje. Do místnosti vnáší chlad a tlumí chuť k jídlu. Do dětského pokoje je vhodná v případě, že dítě tráví většinu času mimo a dětský pokoj slouží převážně pro relax a spaní.

Bílá zvětšuje prostor. Je spojená s čistotou a jednoduchostí. V minimální míře podněcuje dětské smysli, může působit chladně a proto se do dětského pokoje doporučuje použít v kombinaci s dalšími pastelovými barvami.

Vytvořili jsme pro Vás 7 nejvhodnějších odstínů, které splňují ty nejnáročnější kritéria moderního bydlení. Všech 7 barevných odstínů lze mezi sebou kombinovat, což Vám velmi příjemně ulehčí výběr barevných kombinací. Tyto barevné odstíny naleznete  z d e .

Provozováno CMS / E-shop (c)2023 Czechproduct.cz s.r.o. | WebCare | Mapa webu | Cookies