THERMOWELL.CZ

Václav Makovec, DiS., 724 577 295, info@eurobytplus.cz


Thermowell

IQ-THERM CZ - Velkoobchod - Maloobchod - E-shop - již 19 let na trhu společně s Vámi.  Děkujeme za Vaši důvěru. Vaše spokojenost je naším hlavním cílem.  Pokud máte jakýkoliv dotaz nebo potřebujete poradit s výběrem produktu, kontaktujte naše obchodní oddělení na tel. +420 380 830 090. Velmi rádi Vám vše vysvětlíme a odborně poradíme.

Produkty
  •  

 

Transparentní keramický lak na stěny THERMOWELL

Ideální pomocník pro všechny, kteří mají rádi čisté stěny. Vytváří plně omyvatelný povrch s vysokou mechanickou odolností. Účinná ochrana proti plísním a řasám. Výrazně prodlužuje živost a čistotu podkladní malby, tudíž není nutné tak časté malování. Ideální je pro finální nátěry extrémně namáhaných povrchů, jako jsou např. vstupní haly, chodby, schodiště, společné prostory v bytových domech, chodby a čekárny v nemocnicích a lékařských ordinacích. Velmi vhodné i do místností se zvýšenou vlhkostí – koupelny, sprchové kouty, toalety, šatny apod.  Skvělý přípravek pro všechny, kdo neradi často malují.

Jednoduchá náhrada za keramické obklady. Běžnou interiérovou malbou vytvoříte barevný podklad dle Vašich představ a na něj nanesete transparentní lak na stěnu THERMOWELL. Získáte tak jedinečný, velmi odolný povrch.  Snadná údržba, žádné zanesené spáry jako u obkladu, skvělé izolační vlastnosti.  Obklad za 66,-Kč / m2, rychle a jednoduše.

Transparentní, vodou ředitelný keramický lak v polomatném provedení. Jednoduchá aplikace (válečkem, štetcem nebo stříkacím zařízením), zvládne průměrný kutil. Lze ho barevně tónovat, můžete ho pak nanášet přímo na původní malbu.

Vhodný pro všechny typy savých povrchů, jako jsou omítky, beton, kamenné stěny, režné cihly, nebo dřevěný obklad vnitřních stěn.


balení : vydatnost : cena bez DPH :
1 kg cca 6 m2 480,- Kč
4,8 kg cca 30 m2 1.980,- Kč

 


Naše produkty znáte i z televizních pořadů RECEPTÁŘ PRIMA NÁPADŮ a RADY PTÁKA LOSKUTÁKA.

Potřebujete poradit s výběrem vhodného typu malby nebo se sanací plísní ? Zavolejte nám na telefon +420 380 830 090 nebo nám napište. Velmi rádi a ochotně vám poradíme, či zdarma naceníme vaši poptávku. Těšíme se na spolupráci.  Kontakty  z d e .

 

 

 

 

Provozováno CMS / E-shop (c)2023 Czechproduct.cz s.r.o. | WebCare | Mapa webu | Cookies