THERMOWELL.CZ

Václav Makovec, DiS., 724 577 295, info@eurobytplus.cz


Thermowell

IQ-THERM CZ - Velkoobchod - Maloobchod - E-shop - již 19 let na trhu společně s Vámi.  Děkujeme za Vaši důvěru. Vaše spokojenost je naším hlavním cílem.  Pokud máte jakýkoliv dotaz nebo potřebujete poradit s výběrem produktu, kontaktujte naše obchodní oddělení na tel. +420 380 830 090. Velmi rádi Vám vše vysvětlíme a odborně poradíme.

Produkty
  •  

 

Sanace plísní THERMOWELL

Zde Vám přinášíme účinný a praxí ověřený návod na trvalou likvidaci a sanaci plísní na stěnách a stropech. Sanaci provedeme ve 3 krocích :

1/ Odstranění plísně

Na odstranění plísně použijte vhodný přípravek např. SAVO proti plísním. Plísně je nutné odstraňovat pouze mokrou cestou, jinak může dojít k šíření nebezpečných sporů, které mohou dále rozšířit ložisko plísně a navíc ohrožují lidské zdraví. Plíseň proto nikdy nestírejte suchým hadrem ! Aplikovaný přípravek nechte působit 24 hod.

2/ Aplikace penetračního nátěr THERMOWELL

Základem dlouhodobé sanace plísně je penetrační nátěr THERMOWELL s vysokou protiplísňovou odolností, který obsahuje extra účinné a dlouhodobě působící přísady proti plísním, řasám a mechům. Nanáší se na suchý a čistý povrch. Na problematická místa s výskytem plísní se nanáší neředěný koncentrát. Pokud penetraci aplikujete preventivně, lze použít přípravek s již ředěným poměrem. Penetrační nátěr nechte schnout po dobu minimálně 8 hod. Penetrační nátěr je ve dvou typech balení :

balení :

vydatnost :

cena bez DPH :

 Neředěný koncentrát pro individuální poměr ředění 1 kg (až 1:5) cca 25 m2 380,- Kč
 Neředěný koncentrát pro individuální poměr ředění 5 kg (až 1:5) cca 125 m2 1.480,- Kč

 

3/ Finální aplikace protiplísňového nátěru

Po zaschnutí penetračního nátěru se aplikuje finální nátěr, který zabezpečí dlouhodobou ochranu proti opětovnému vzniku a růstu plísní, řas a jiných mikroorganizmů. Podle příčiny způsobující tvorbu plísně zvolte vhodný typ finálního nátěru. Ke správné volbě Vám pomůže tato tabulka, případně kontaktujte naše obchodní oddělení :   

Možná příčina tvorby plísní :

Vhodný finální nátěr :

Znečištěná fasáda napadená plísněmi nebo řasami. Tyto problémy se vyskytují především u fasád s akrylátovým nátěrem nebo s akrylátovou omítkou, dále pak na fasádách s malým přístupem slunečního záření, nebo s orientací na sever či východ.

THERMOMAX EXTRA

Zvýší povrchovou teplotu stěny a tím aktivně brání tvorbě plísní. Samočistítí efekt odplavuje veškeré usazené nečistoty. Zároveň výrazně snižuje tepelné ztráty domu.

Nátěr naneste ve 2 - 3 vrstvách.

Konstrukční vady (tepelné mosty) ve stavební konstrukci způsobující promrzání zdiva, kondenzaci vlhkosti a tvorbu plísní. Jedná se především o rohy místností, místa s ocelovými nebo ŽB nadokenními překlady, ŽB věnce, okenní či dveřní ostění, apod.

THERMOMAX EXTRA

Zvýší povrchovou teplotu stěny, zamezí kondenzaci vlhkosti a aktivně brání tvorbě plísní. Zároveň výrazně snižuje tepelné ztráty domu.

Nátěr naneste ve 2 - 3 vrstvách.

Stěny nebo stropy v interiéru napadené plísní v důsledku nedostatečné tepelné izolace. Plísně se mohou vytvářet na zdivu s tl. 40cm a méně, na zdivu s velkými zdícími spárami, na kamenném zdivu, apod. Na stropech se plísně tvoří především v místech s nedostatečnou tepelnou izolací.

THERMOMAX EXTRA

Zvýší povrchovou teplotu stěny nebo stropu, zamezí kondenzaci vlhkosti a aktivně brání tvorbě plísní. Zároveň výrazně snižuje tepelné ztráty domu.

Nátěr naneste ve 2 - 3 vrstvách.

Stěny nebo stropy v interiéru napadené plísní v důsledku vysoké vlhkosti vzduchu nebo vlhkosti ve zdivu. Tato situace se vyskytuje v kuchyních, koupelnách, prádelnách nebo v prostorech s nedostatečným větráním. Pokud je příčinou vlhké zdivo bez izolace, doporučujeme nátěr ještě kombinovat se spárovým odvětráním zdiva.

Interiérová malba THERMOWELL

Vyrobeno na bázi nanotechnologie, obsahuje ionty stříbra, které aktivně zničí až 99,99% plísní, virů a bakterií. Vytváří difuzní a zcela prodyšný povrch, jež umožňuje odvod vlhkosti ze zdiva.

Nátěr naneste ve 2 vrstvách.

Veřejné budovy, školy, školky, lékařské ordinace, nemocnice, restaurace, jídelny, kanceláře, dílny, prostory s výskytem většího množství osob, ale i domácnosti, dětské pokoje a ložnice, kde je požadavek na hygienické prostředí a čistotu s minimálním výskytem bakterií, virů, plísní a dalších parazitů.

Interiérová malba THERMOWELL

Vyrobeno na bázi nanotechnologie, obsahuje ionty stříbra, které aktivně zničí až 99,99% plísní, virů a bakterií. Vytváří difuzní a zcela prodyšný povrch, jež umožňuje odvod vlhkosti ze zdiva.

Nátěr naneste ve 2 vrstvách.

 

Pokud si nejste jisti možnou příčinou Vašich problémů, nebo chcete pomoci odhalit případné konstrukční vady na Vaší nemovitosti, kontaktujte nás a objednejte si termografické měření pomocí certifikované termokamery, případně také měření vnitřního klimatu. Tato měření provádíme převážně od října do dubna dle aktuálních klimatických podmínek.

 


Naše produkty znáte i z televizních pořadů RECEPTÁŘ PRIMA NÁPADŮ a RADY PTÁKA LOSKUTÁKA.

Potřebujete poradit s výběrem vhodného typu malby nebo se sanací plísní ? Zavolejte nám na telefon +420 380 830 090 nebo nám napište. Velmi rádi a ochotně vám poradíme, či zdarma naceníme vaši poptávku. Těšíme se na spolupráci.  Kontakty  z d e .

 

 

 

 

Provozováno CMS / E-shop (c)2023 Czechproduct.cz s.r.o. | WebCare | Mapa webu | Cookies