THERMOWELL.CZ

Václav Makovec, DiS., 724 577 295, info@eurobytplus.cz


Thermowell

IQ-THERM CZ - Velkoobchod - Maloobchod - E-shop - již 19 let na trhu společně s Vámi.  Děkujeme za Vaši důvěru. Vaše spokojenost je naším hlavním cílem.  Pokud máte jakýkoliv dotaz nebo potřebujete poradit s výběrem produktu, kontaktujte naše obchodní oddělení na tel. +420 380 830 090. Velmi rádi Vám vše vysvětlíme a odborně poradíme.

Produkty
  •  

 

Užitečné rady a tipy

V této nové rubrice Vás budeme seznamovat se všemi našimi novinkami, přinášet Vám užitečné rady a tipy, informovat Vás o našich akcích a slevách a také odpovídat na Vaše dotazy.


Jak v létě vyzrát na nepříjemné teplo

Horké letní dny a především tropické noci dokáží lidský organismus nepříjemně potrápit. Přinášíme Vám proto několik rad, jak účinně bojovat s nepříjemným vedrem :

1/ ventilátory s funkcí EXTRA chlazení

Ventilátory s funkcí Extra chlazení Vás nejen ochladí, ale také příjemně osvěží a provoní vzduch v celé místnosti. Ventilátory mají vodní výparník, který uvolňuje do vzduchu drobné kapičky vody, které ventilátor šíří do celého prostoru místnosti. Kapičky vody do sebe absorbuje teplý vzduch a tím se ochlazuje a zvyšuje se jeho vlhkost. Do nádobky s vodou můžete přidat pár kapek vonné esence, která pak příjemně provoní celou místnost.

Vnitřní filtry zbaví vzduch prachových a pilových částic a ionizační mřížka ho naplní aktivními ionty a Vy se pak budete cítit jako na mořské pláži. 

Všechny ventilátory můžete ovládat buď tlačítky na těle ventilátoru nebo pohodlně pomocí dálkového ovladače. Údržba a čištění ventilátorů je velmi jednoduchá. Zvládnete ji sami a zabere Vám jen několik minut. 

Vybírat můžete ze třech modelů :

  1. IQ-AERO D - pro domácí použití nebo pro menší kanceláře a menší provozovny
  2. IQ-AERO PRO - profi model s velmi silným chladícím výkonem. Určený pro větší prostory a pro venkovní terasy.
  3. IQ-OMI - má velmi široké spektrum využití. Chladí, ionizuje vzduch, má vodní výparník s funkcí EXTRA chlazení a kromě toho umí také topit. Můžete volit ze 2 stupňů topného výkone. V parném létě Vás osvěží a ochladí a v zimě naopak příjemně zahřeje a to díky zabudovanému keramickému topnému termočlánku. IQ-OMI tak můžete požívat po celý rok.

Více informací o těchto ventilátorech naleznete  z d e.

 

2/ klasický ventilátor VC20S

Kdo má rád klasický design ventilátorů a preferuje co nejjednodušší ovládání, tak zcela jistě zvolí model VC20S. jednoduché 

Ventilátor VC20S, na rozdíl od výše uvedených ventilátorů s funkcí Extra chlazení, vzduch přímo neochlazují, ale pracují na principu vzdušného proudění. Proud vzduchu umožňuje jeho rychlejší cirkulaci v prostoru, t.j. horký vzduch usazený u stropu se míchá se studeným vzduchem u podlahy a dochází tak ke snížení pocitové teploty.

Proud vzduchu působí jako osvěžení pro přehřátý organismus, zároveň také odpařuje pot na lidské pokožce a tím snižuje její povrchovou teplotu. Přes krevní oběh se pak ochlazují i vnitřní orgány.

Ideální je zvolit ventilátor, který nevytváří pouze nárazový proud vzduchu v jednom směru, ale který dokáže proudění vzduchu rovnoměrně rozložit do celé místnosti. To vše splňuje ventilátor VC20S.

Více informací o tomto ventilátoru naleznete  z d e.

 


Univerzální držák a stojánek (2v1) pro všechny typy mobilů a tabletůUniverzální držák + stojánek na mobily a tablety (2v1)

Aktuálně Vám přinášíme jednu zajímavou vychytávku, která Vám umožní bezpečné držení Vašeho mobilu či tabletu za každé situace a zároveň Vám poslouží také jako super stojánek (např. při sledování videa).

Dnešní mobily jsou čím dál tím větší a tak je čím dál tím těžší bezpečně je udržet. Mnohým z nás se tak již stalo, že telefon či tablet skončil na zemi a poškodil se displej nebo dokonce celý přístroj. S držákem od IQthermu se Vám to již nestane. Díky němu budete držet Váš telefon či tablet vždy bezpečně a navíc mnohem volněji a příjemněji. A když bude potřeba, proměníte ho ve skvělý stojánek.

Přední výrobci mobilů a tabletů zvažují integraci podobného držáku do zadních krytů mobilů a tabletů. V budoucnu tak budou obdobné držáky běžnou součástí mobilů a tabletů. My Vám však tuto technologickou novinku přinášíme již nyní a to jako první v Evropě. Buďte tedy i Vy první a chraňte svůj mobil či tablet před možným pádem.

Potěší Vás i cena této novinky, která činí pouze 187,-Kč (6,90 EUR). To je mnohem méně, než-li stojí výměna displeje nebo oprava přístroje. Mobily i tablety jsou hezké bez odřenin a škrábanců. Dopřejte jim proto tuto spolehlivou ochranu.

Podrobnější informace a možnost objednání naleznete na tomto webovém odkazu : https://www.thermowell.cz/11062/univerzalni-drzak-stojanek-na-mobily-a-tablety-(2v1)/

 


Zákaznický zpravodaj THERMOWELL

Chcete být stále IN(formováni) a dostávat informace o našich novinkách a akcích na svůj e-mail v podobě Zákaznického zpravodaje ?

Zákaznický zpravodaj je službou pro všechny naše stávající, ale i budoucí zákazníky. Jeho prostřednictvím Vás pravidelně seznamujeme s aktuálními novinkami, informujeme Vás o chystaných slevách a akcích, přinášíme Vám dobré rady a inspirace a samozřejmě odpovídáme na Vaše dotazy.

V každém vydání naleznete také losování výherců věcných cen a slevových poukazů pro nákup zboží a na závěr vždy pravidelný sloupek zábavy. Každý registrovaný zákazník dostává tento zákaznický zpravodaj automaticky do svého e-mailu a zároveň je pravidelně zařazen do našeho losování o věcné ceny a slevové poukazy.

Zaregistrujte se u nás a kromě zasílání Zákaznického zpravodaje získáváte v rámci našich speciálních akcí výhodnější podmínky a ceny, než-li ostatní zákazníci. Pro přihlášení (registraci) stačí pouze kliknout na tento mail info@thermowell.cz a do předmětu zadat heslo "zpravodaj". Pak již na Váš mail obdržíte každé nové vydání našeho zpravodaje a v něm obsažené zajímavé informace, zákaznické bonusy a slevy, jež jsou určené pouze pro registrované odběratele zpravodaje.

 

Diskuse k položce

12.02.2016 15:18:00 - Petr

Držák

Podobný stojánek jsem si přivezl před vánoci z Německa, stál sice 12 EUR, ale funguje skvěle. Mám velký mobil 5,2". Díky držáku však držím mobil pohodlně, zavěšený na jednom prstu. Ruce mám tak poměrně volné a nemusím být stále ve střehu, aby mi mobil nevyklouzl.

Jedinou nevýhodou je, že stojánek se lepí a nelze ho pak již použít na další telefon. Při ceně 187,-Kč je to však akceptovatelná položka při pořízení nového telefonu.

Odpověz na tento komentář
Provozováno CMS / E-shop (c)2023 Czechproduct.cz s.r.o. | WebCare | Mapa webu | Cookies