Zavřít X :
THERMOWELL.CZ

Václav Makovec, DiS., 724 577 295, info@eurobytplus.cz


Thermowell

IQ-THERM CZ - Velkoobchod - Maloobchod - E-shop - již 19 let na trhu společně s Vámi.  Děkujeme za Vaši důvěru. Vaše spokojenost je naším hlavním cílem.  Pokud máte jakýkoliv dotaz nebo potřebujete poradit s výběrem produktu, kontaktujte naše obchodní oddělení na tel. +420 380 830 090. Velmi rádi Vám vše vysvětlíme a odborně poradíme.

Vyhledávání
Novinky

    

Karbonové infrazářiče IQ-STAR M 2500W basic

Karbonové infrazářiče IQ-STAR M basic se vyznačují atraktivním designem s tělem z ušlechtilé oceli s extrémně vysokou povětrnostní, mechanickou a antikorozní odolností. Jsou, stejně jako všechny infrazářiče IQ-STAR, vybavené nejmodernější topnou technologií. Aktuálně jsou nejlepšími a nejvýkonnějšími infrazářiči na trhu. Tyto infrazářiče vynikají luxusním designem, velmi odolným tělem z antikorozní slitiny a topnou trubicí s nanofikovaným karbonovým vláknem (životnost až 10 tis. provozních hodin). Možnost umístění na stěnu, strop nebo na univerzální teleskopický stojan (v horizontální i vertikální poloze).

Jsou určené pro použití v extrémních klimatických a zátěžových podmínkách. Jsou to, společně s IQ-STAR M 2500W, nejvhodnější modely pro venkovní a průmyslové použití. Nerezové tělo, vysoké krytí IP65 a extrémní mechanická a povětrnostní odolnost. Zároveň má ideálně zaoblenou odrazovou parabolu, která umožňuje rovnoměrné šíření tepla ve všech směrech. Pocitově tak má mnohem vyšší tepelný výkon, něž-li je skutečný příkon. Dá se tak říci, že při minimální spotřebě el. energie navozuje maximální pocit tepla. 

V interiéru se používá pro přitápění ve větších obytných místnostech. Velmi časté je použití v kancelářích, showroomech, dílnách, provozovnách, výrobních, skladových a sportovních halách apod. Využívají je také chalupáři po příjezdu do studené, promrzlé chaty či chalupy, než se jim podaří pořádně roztopit kamna a zahřát stěny. Své uplatnění nachází rovněž v masérských salonech pro zahřátí těla a uvolnění svalového napětí.

Venku ho využijete na zpříjemnění Vašeho posezení na terase, zimní zahradě, pod pergolou či na balkoně. Infrazářič může být umístěn celoročně na nekrytém místě.

Vybírat můžete ze dvou barevných provedení, stříbrné a černé. Infrazářiče mají tlačítko ON/OFF pro zapnutí a vypnutí. Teplotu je možné regulovat pomocí externího termostatu, například zásuvkového WIFI termostatu IQ-SmartTemp. Infrazářiče jsou tak vhodné i jako hlavní topný systém pro průmyslové a komerční objekty. Jsou ideálním řešením pro velké i malé haly nebo dílny, pro prodejny, kancelářské prostory, sportovní haly, chyty, chylupy, apod.

Délka přívodní šňůry je 1,8m a je zakončená zásuvkovou vidlicí. Montážní konzole na zavěšení na stěnu, strop nebo na univerzální teleskopický stojan jsou součástí balení. Při montáži na strop mohou tyto infrazářiče směřovat kolmo směrem k zemi.

Infrazářiče IQ-STAR M basic jsou díky všestrannému využití vhodné pro široké spektrum uživatelů, kteří chtějí krásný a moderní infrazářič. Jsou ideálním řešením vytápění pro velké prostory s vysokými stropy, kde by běžné konvenční topení bylo neúčinné a nerentabilní. Připojením k externímu termostatu získáte velmi účinný a úsporný topný systém. Můžete je používat v interiéru i venku na terase nebo pod pergolou. Skvělý poměr : cena - výkon - TOP kvalita - luxusní design.

Položek na stránku:
Počet stránek:1
tabulkové zobrazení

IQ-STAR M 2500W basic black (černý) + doprava zdarma

Karbonové infrazářiče IQ-STAR M basic se vyznačují atraktivním designem s tělem z ušlechtilé oceli s extrémně vysokou povětrnostní, mechanickou a antikorozní odolností. Jsou, stejně jako všechny infra ...

Cena: 5 995 Kč (s DPH)

235,1 EUR

IQ-STAR M 2500W basic silver (stříbrný) + doprava zdarma

Karbonové infrazářiče IQ-STAR M basic se vyznačují atraktivním designem s tělem z ušlechtilé oceli s extrémně vysokou povětrnostní, mechanickou a antikorozní odolností. Jsou, stejně jako všechny infra ...

Cena: 5 995 Kč (s DPH)

235,1 EUR
Počet stránek:1
 
Nákupní košík
Počet položek:
Cena celkem:0,00 Kč
Objednat
Registrace uživatelů
přihlásit | registrovat
Nejprodávanější

IQ-ISSL 30 SL POWER + Doprava zdarma

LED solární svítidlo IQ-ISSL 30 SL POWER s kombinovaným solárním a záložním 230V napájením a dopravou zdarma

Cena: 23 880 Kč (s DPH)

936,47 EUR

Univerzální teleskopický stojan IQ-TS

Univerzální teleskopický stojan IQ-TS je vhodný pro zavěšení všech typů infrazářičů IQ-STAR, IQ-STAR S, IQ-STAR M a IQ-STAR M mini. Stojan je vyrobený z kvalitní oceli a má velmi luxusní design. Stoj ...

Cena: 1 958 Kč (s DPH)

76,77 EUR

Značkové dámské sportovní tričko RUN-DANCE

Značkové dámské sportovní tričko RUN-DANCE z vysoce kvalitního a velmi příjemného materiálu pro vysokou sportovní zátěž. Vhodné pro RUN-DANCE, běh, fitness, jógu, apod, ale i pro běžné nošení.

Cena: 385 Kč (s DPH)

15,1 EUR

Thermo radiátor IQ-S15 + wifi + doprava zdarma

Elektrické thermo radiátory IQ-S + wifi jsou zcela identické s thermo radiátory IQ-S, ale navíc jsou doplněné zásuvkovým WIFI termostatem s možností vzdáleného ovládání pomocí mobilního telefonu nebo ...

Cena: 7 066 Kč (s DPH)

277,1 EUR

LED solární svítidlo IQ-ISSL 3 RGB set 1ks

LED solární svítidlo IQ-ISSL 3 RGB slouží jako dekorační osvětlení stěn budov, zvýraznění jejich architektonických prvků, pro osvětlení venkovních uměleckých děl a také pro upoutání pozornosti kolemjd ...

Cena: 495 Kč (s DPH)

19,41 EUR
Rychlý kontakt

obchoní zastoupení firmy IQ-THERM CZ:

IQ-THERM CZ

Komušín 76

341 01 Horažďovice

+420 376 38 29  38

+420 724 577 295

info@iq-therm.cz

www.thermowell.cz

Anketa
Provozováno CMS / E-shop (c)2023 Czechproduct.cz s.r.o. | WebCare | Mapa webu | Cookies