THERMOWELL.CZ

Václav Makovec, DiS., 724 577 295, info@eurobytplus.cz


Thermowell

IQ-THERM CZ - Velkoobchod - Maloobchod - E-shop - již 19 let na trhu společně s Vámi.  Děkujeme za Vaši důvěru. Vaše spokojenost je naším hlavním cílem.  Pokud máte jakýkoliv dotaz nebo potřebujete poradit s výběrem produktu, kontaktujte naše obchodní oddělení na tel. +420 380 830 090. Velmi rádi Vám vše vysvětlíme a odborně poradíme.

Produkty
  •  

 

Upozornění způsob bezpěčného doručení odesílaných do naší firmy

Vážení zákazníci a obchodní partneři,

Za výběr přepravce, kvalitu obalu zásilky a zajištění obsahu zásilky proti poškození a pojištění zásilky proti poškození nebo ztrátě odpovídá výhradně zadavatel přepravy. Zadavetel přepravy má proto povinnost seznámit se s podmínkami a požadavky zvoleného přepravce na správné zabalení zásilky, které se liší dle velikosti a obsahu zásilky. Pokud odesilatel nesplní požadavky přepravce na správný způsob balení a zajištění obsahu zásilky proti poškození a přesto přepravce zásilku přijme k přepravě bez výhrad, tak příjemce nenese žádnou odpovědnost za případné poškození obsahu zásilky, neboť došlo k pochybení jak na straně zadavatele dopravy, který se nedostatečně seznámil s požadavky na zabezpečení zásilky proti případnému poškození, tak i na straně přepravce, který neupozornil odesilatele na nevhodný způsob balení a přijal zásilku k expedici bez výhrad.

Doporučujeme Vám proto ještě před odesláním zásilky se vždy pečlivě seznámit s obchodními podmínkami a požadavky na způsob balení vybraného přepravce. Zároveň vezměte na zřetel, že u všech přepravců lze případné reklamace vyřídit on-line prostřednictvím e-mailu nebo vyplněním webového formuláře. Pouze Česká pošta vyžaduje osobní řešení reklamace na jejich pobočce!  

Žádáme Vás proto, abyste veškeré balíkové zásilky odesílali jakoukoliv jinou přepravní službou (a nikoliv Českou poštou), zásilku důkladně zabalili (pro snížení rizika jejího poškození) a pojistili ji (pro případnou náhradu škody u poškozené zásilky). Předejdete tak zbytečným komplikacím, které mohou při nedodržení zde uvedených skutečností nastat.

Chcete-li vybrat vhodného přepravce, klikněte zde, nebo zavolejte na naše obchodní oddělení : +420 380 830 090, rádi Vám poradíme.

Děkujeme Vám za pochopení a přejeme nám všem co nejmenší počet poškozených zásilek.

 

S pozdravem

                                         team IQ-THEM CZ

Provozováno CMS / E-shop (c)2023 Czechproduct.cz s.r.o. | WebCare | Mapa webu | Cookies