THERMOWELL.CZ

Václav Makovec, DiS., 724 577 295, info@eurobytplus.cz


Thermowell

IQ-THERM CZ - Velkoobchod - Maloobchod - E-shop - již 19 let na trhu společně s Vámi.  Děkujeme za Vaši důvěru. Vaše spokojenost je naším hlavním cílem.  Pokud máte jakýkoliv dotaz nebo potřebujete poradit s výběrem produktu, kontaktujte naše obchodní oddělení na tel. +420 380 830 090. Velmi rádi Vám vše vysvětlíme a odborně poradíme.

Produkty
  •  

 

Měřič kvality vzduchu a CO2 - model IQ-PG wifi

Model IQ-PG WiFi je profesionální přístroj navržený pro komplexní měření kvality vzduchu ve vnitřních prostorech. Díky integrovanému Wi-Fi modulu umožňuje vzdálený monitoring naměřených hodnot pomocí mobilní aplikace Smart Life. Tento moderní přístroj splňuje nejvyšší standardy kvality měření a je vhodný pro širokou škálu prostředí. Od škol a veřejných budov po obchody, menší průmyslové provozy, laboratoře a běžné domácnosti.

Přístroj přináší přesné a srozumitelné údaje, které dokáže rychle vyhodnotit nejen odborník, ale i laik nebo děti. Tyto informace vám pomohou udržet kvalitu vzduchu na standardní a zdravé úrovni. S tímto přístrojem budete mít neustálý přehled o kvalitě vzduchu ve vašem prostředí, což je klíčové pro zajištění užitného komfortu, zdraví přítomných osob a maximální koncentraci jejich mysli.


Tento profesionální přístroj měří 5 zásadních faktorů a díky tomu Vám poskytne komplexní informace o kvalitě vzduchu ve vašich vnitřních prostorech :

 

1/ Monitorování množství CO2 = Lidské zdraví a komfortní vnitřní klima na prvním místě

Monitorování množství CO2 ve vzduchu je klíčovým faktorem pro zajištění zdravého a komfortního vnitřního klimatu pro všechny, kteří se v těchto prostorech nacházejí. Regulace množství CO2 ve vzduchu je velmi důležitá pro optimální fungování mozku a pro prevenci únavy. Vyšší množství CO2 má negativní vliv na lidskou psychiku, snižuje produktivitu, způsobuje bolesti hlavy, zhoršenou koncentaci, podrážděnost, nervozitu a úzkost. Nadlimitní hladiny CO2 mohou zhoršit dýchání a způsobit až kolaps.

 

2/ Monitorování množství TVOC = Čistý vzduch a ochrana lidského zdraví

TVOC je zkratka pro celkové volatilní organické sloučeniny. Jedná se o různé chemické sloučeniny, které mohou vypařovat z materiálů a výrobků, včetně sprejů, čistících prostředků, nátěrů, lepidel a dalších. Vyšší koncentrace TVOC snižuje kvalitu vzduchu a má negativní vliv na lidské zdraví.

 

3/ Monitorování množství HCHO (Formaldehyd) = Vnitřní bezpečné prostředí bez toxických látek

Formaldehyd je často používán ve výrobě různých produktů, jako jsou například dřevotřísky, nátěry, lepidla a textilie Jeho nadměrná koncentrace má závažné důsledky pro lidské zdraví. Tento přístroj vám umožní sledovat množství formaldehydu ve vzduchu, což je klíčové pro zajištění zdravého a bezpečného prostředí.

 

4/ Monitoring vnitřní teploty = Uživatelské pohodlí bez kompromisů

Vnitřní teplota ovlivňuje naši pohodu a pracovní výkon. Vysoká vnitřní teplota způsobuje únavu a snižuje koncentraci. Příliš nízká teplota zase může způsobit nachlazení nebo respirační obtíže. Tento přístroj vám umožní monitorovat teplotu a zajistit optimální vnitřní prostředí, kde se budete cítit dobře a efektivně pracovat.

 

5/ Monitoring vnitřní vlhkosti = Klíčový faktor pro komfortní vnitřní prostředí

Vlhkost vzduchu hraje klíčovou roli ve vytváření zdravého a pohodlného vnitřního prostředí. Optimální vlhkost vzduchu v interiéru se obvykle pohybuje kolem 40-60 %. Nízká vlhkost vzduchu může způsobit dráždění dýchacích cest (kašel) a respirační problémy, vysušuje pokožku a oční sliznici. Vysoká vlhkost vzduchu zase přináší riziko vzniku plísní, rychleji se množí roztoči a bakterie, což může způsobovat alergické reakce. 


Měřič IQ-PG WiFi je vybaven dvěma detekčními senzory, které zajišťují vysokou přesnost měření výše uvedených hodnot. Ty jsou zobrazeny na přehledném barevném LCD displeji. Kromě aktuálních měřených hodnot zobrazuje displej i celkovou kvalitu vzduchu prostřednictvím 4 barevných proužků. Tato intuitivní vizualizace umožňuje okamžitě rozpoznat i laikovi nebo malému děcku, zda je kvalita vzduchu vynikající, normální, zhoršená nebo dokonce extrémně zhoršená a zda je nutné vyvětrat, či nikoliv.

Měřič je vybaven WI-FI modulem a vy tak můžete všechny měřené hodnoty sledovat také v mobilní aplikaci Smart Life. Do aplikace je možné vložit neomezený počet těchto přístrojů a ty si v aplikaci individuálně pojmenovat, například podle označení učebny, kde je přístroj umístěn.

Měřič může volně stát anebo ho lze zavěsit na stěnu. Vzhledem ke kompaktním rozměrům a nízké hmotnosti ho lze také přenášet mezi jednotlivými prostory.


Měřič IQ-PG WiFi je důležitým kontrolním nástrojem pro udržování zdravého vnitřního prostředí v budovách, neboť zhoršená kvalita vzduchu negativně ovlivňuje naši pohodu, koncentraci a produktivitu. Pomáhá identifikovat prostory s nedostatečným větráním a umožňuje rychle reagovat na zvýšené koncentrace CO2 nebo chemických sloučenin, které mohou být způsobeny například nedostatečným větráním, velkým počtem osob v uzavřeném prostoru nebo výskytem chemických látek v tomto prostoru nebo jeho bezprostřední blízkosti.

Tento měřič je nenahraditelným pomocníkem pro sledování kvality vzduchu ve všech prostorech, kde se zdržuje větší počet osob. Jeho využití je rozmanité, od kanceláří a škol po obchody a další veřejné prostory. S ohledem na nové nařízení ministerstva školství jsou tyto měřiče nyní povinné ve všech učebnách.

Bez ohledu na to, zda jej používáte ve škole, ve veřejných budovách, ve firmě nebo v domácnosti, můžete si být jisti, že tento přístroj vám vždy pomůže udržovat optimální kvalitu vnitřního vzduchu. Budete tak mít pod kontrolou prostředí, ve kterém žijete a pracujete a zajistíte tak zdravé a komfortní vnitřní klima pro všechny jeho uživatele.

 


Technická specifikace přístroje :

 Označení přístroje

  IQ-PG wifi

 Foto Měřič kvality vzduchu a CO2 - model IQ-PG wifi
 Detekční rozsah  CO₂: 400 ~ 5000 PPM

 HCHO : 0 ~ 0.6 mg/m³

 TVOC: 0 ~ 2.0 mg/m³

 Teplota : 0~50 ℃

 Vlhkost : 0~99 % RH

 Přesnost měření

 CO₂ : ± 5% * naměřená hodnota

 Teplota : ±1℃
 Vlhkost : ±5%RH

 Napájení přístroje

 1200mAh lithium battery napájená přiloženým USB kabelem Type-C

 pomocí USB napájecího adaptéru 5V/1A  (adaptér není součastí výrobku)

 Rozměry přístroje Š x V x H  70 x 90 x 35 mm
 Hmotnost přístroje  140 g
 Certifikáty  CE, FC
 Cena bez DPH  2.980,-Kč 

 


 

Přehledný barevný LCD displej a WI-FI připojení

 

Obsah balení

Měřič kvality vzduchu a CO2 - model IQ-PG wifi Měřič kvality vzduchu a CO2 - model IQ-PG wifi

 

Měřič kvality vzduchu a CO2 - model IQ-PG wifi
Měřič kvality vzduchu a CO2 - model IQ-PG wifi

Pokud máte jakýkoliv dotaz k tomuto produktu, tak prosím zavolejte na telefon +420 380 830 090, nebo nám pošlete dotaz přes webový formulář, případně e-mail na info@iq-therm.cz 

 

 

 

 

Provozováno CMS / E-shop (c)2023 Czechproduct.cz s.r.o. | WebCare | Mapa webu | Cookies