THERMOWELL.CZ

Václav Makovec, DiS., 724 577 295, info@eurobytplus.cz


Thermowell

IQ-THERM CZ - Velkoobchod - Maloobchod - E-shop - již 19 let na trhu společně s Vámi.  Děkujeme za Vaši důvěru. Vaše spokojenost je naším hlavním cílem.  Pokud máte jakýkoliv dotaz nebo potřebujete poradit s výběrem produktu, kontaktujte naše obchodní oddělení na tel. +420 380 830 090. Velmi rádi Vám vše vysvětlíme a odborně poradíme.

Produkty
  •  

 

Lehká plast-karbonová termoizolační střešní krytina IQ-LASTRA Life

Představujeme Vám velmi lehkou plast-karbonovou termoizolační střešní krytinu IQ-LASTRA Life s extrémní mechanickou a povětrnostní odolností. Krytina je testovaná na odolnost proti větru o rychlosti až 240km/hod a na kroupy o velikosti golfových míčků. Krytina má rovněž skvělé tepelně-izolační a protihlukové vlastnosti. S touto krytinou můžete házet, můžete po ní skákat, mlátit do ní kladivem a přesto ji nerozbijete.

Krytina je rovněž ideální pro montáž FTV elektrárny nebo solární klimatizace s tepelným čerpadlem pro chlazení a vytápění.

Pro její unikátní odolnost je na krytinu poskytnuta 20-ti letá záruka bez jakéhokoliv omezení. Životnost 60 a více let.

Krytina má tři vrstvy :

  1. Spodní termoizolační vrstva - zajišťuje tepelnou a protihlukovou izolaci krytiny. Finální část spodní vrstvy je potažená gumovým pásem, který snižuje tvorbu kondenzátu na spodní části krytiny.
  2. Prostřední pevnostní vrstva - tvořená polyetylenem s vysokopevnostním karbonovým vláknem, které dodává krytině mimořádnou pevnost a mechanickou i povětrnostní odolnost
  3. Horní probarvená vrstva - směs voděodolného pojiva a barevných pigmentů s vysokou odolností proti UV záření. Tato vrstva dává krytině finální barevný povrch.

Všechny vrstvy jsou pak společně lisovány při teplotě cca 350°C za vysokého tlaku do připravených forem. Jedná se o velmi přesnou technologii. Výsledným produktem je pak téměř nezničitelná střešní deska (1070 x 2080mm) s vysokou mechanickou a povětrnostní odolností. U krytiny je garantovaná celoroční materiálová stálost, t.j. vlivem teploty se neroztahuje ani nesmršťuje, má nulovou nasákavost, tudíž nezvětšuje svůj objem ani hmotnost. Krytina je mrazuvzdorná, odolná vůči povětrnostním vlivům a UV záření. Povrch je odolný vůči chemikáliím, toxickým výparům a kyselým dešťům. Krytina je nehořlavá, což je doloženo požárním atestem.

Povrch imituje luxusní glazurovanou krytinu, je polomatný (cihlově červená) nebo pololesklý (červená / hnědá / antracit), zcela hladký a absolutně nesavý. Díky tomu taška neumožňuje růst mechů a řas. Vlivem deště a sněhu se neustále čistí, střecha tak vypadá stále jako nová. Tato krytina je také ideálním řešením tam, kde budou fotovoltaické nebo solární panely. I pod panely pak bude stále krásná čistá střecha bez mechů a řas.

Krytina IQ-LASTRA Life je velmi lehká (cca 6Kg / m2), umožňuje tedy bezproblémovou montáž na staré krovy. U novostaveb zase přináší výrazné úspory v podobě odlehčeného krovu. Doporučený minimální sklon střechy je 14°. Únosné zatížení až 350kg/m2. 

Krytina má, vzhledem ke svému složení, také velmi dobré tepelně izolační vlastnosti a výrazně snižuje tepelné ztráty budovy. Splňuje tak požadované standardy pro nízkoenergetické a pasivní domy. Její tepelná vodivost je pouze 0,225Kcal/hmK. Plechová krytina má 231x vyšší tepelnou vodivost a hliníková dokonce 1075x vyšší, než IQ-LASTRA Life. S krytinou IQ-LASTRA Life budou Vaše náklady na vytápění výrazně nižší a postupně se Vám budou vracet vynaložené finance za pořízení této střešní krytiny. Krytina zároveň vytváří nevodivý povrch, který nepřitahuje blesky (na rozdíl od plechové nebo hliníkové střechy, které blesky přitahují).  

Ve spodní části krytiny IQ-LASTRA Life je pogumovaná vrstva, která tvoří akustickou izolaci, snižuje hluk a vibrace (především za deště, krupobití, apod.) a zároveň také snižuje tvorbu kondenzátu na spodní části krytiny.

Formát desky 1070 x 2080 mm umožňuje velmi rychlou a pohodovou montáž. Její řezání je rovněž jednoduché (úhlovou bruskou), bezprašné a snadno se vrtá. Ke krytině se dodávají veškeré systémové prvky - hřebenáče, krajovky, apod.

Krytinu Vám zavezeme až na místo realizace v rámci celé České a Slovenské republiky.

Životnost krytiny je 60 let a více let. Taška je 100% recyklovatelná, šetrná k přírodě.

Výhody termoizolační střešní krytiny IQ-LASTRA Life :Odlehčená termoizolační střešní krytina IQ-LASTRA LifeOdlehčená termoizolační střešní krytina IQ-LASTRA Life

  • 8x vyšší mechanická odolnost, než-li u betonové krytiny
  • nízká hmotnost 6kg/m2, až o 85% lehčí, než-li betonová krytina
  • záruka 20 let bez omezení
  • životnost 60 a více let
  • odolná vůči větru o rychlosti až 240km/hod a kroupám o velikosti golfového míčku
  • tepelně izoluje střešní plášť a snižuje náklady na vytápění
  • akustická izolace střešního pláště
  • vzhled luxusního glazurovaného povrchu
  • zcela bezúdržbová, neumožňuje růst mechů, řas a náletových dřevin
  • nekoroduje a nepodléhá teplotním vlivům
  • téměř nulová teplotní roztažnost a smršťování
  • zcela nehořlavé (požární atest)
  • nevodivý povrch, který nepřitahuje blesky
  • nulová nasákavost povrchu, neumožňuje růst mechů
  • samočistící schopnost vlivem deště a sněhu
  • jednoduchá montáž, snadné a bezprašné řezání
  • využití i na staré krovy
  • u novostaveb úspora nákladů v podobě odlehčeného krovu
  • mimořádně příznivá cena vzhledem k nadstandardním užitným vlastnostem a velmi dlouhé životnosti krytiny

Technické parametry a montážní list stáhněte zde

 


Základní ceníky a barevné varianty krytiny IQ-LASTRA Life :

Odlehčená termoizolační střešní krytina IQ-LASTRA Life Odlehčená termoizolační střešní krytina IQ-LASTRA Life Odlehčená termoizolační střešní krytina IQ-LASTRA Life Odlehčená termoizolační střešní krytina IQ-LASTRA Life
Podrobnější informace a ceník zde Podrobnější informace a ceník zde Podrobnější informace a ceník zde Podrobnější informace a ceník zde

 

Máte-li jakýkoliv dotaz, zavolejte nebo nám napište. Velmi rádi a ochotně vám poradíme, či zdarma naceníme vaši poptávku. Těšíme se na spolupráci.  Kontakt  z d e .

Pokud jste realizační firma nebo řemeslník s IČ, kontaktujte nás pro velkoobchodní podmínky pomocí webového poptávkového formuláře.


Odlehčená termoizolační střešní krytina IQ-LASTRA LifeOdlehčená termoizolační střešní krytina IQ-LASTRA Life Odlehčená termoizolační střešní krytina IQ-LASTRA LifeOdlehčená termoizolační střešní krytina IQ-LASTRA Life Odlehčená termoizolační střešní krytina IQ-LASTRA LifeOdlehčená termoizolační střešní krytina IQ-LASTRA Life
Odlehčená termoizolační střešní krytina IQ-LASTRA LifeOdlehčená termoizolační střešní krytina IQ-LASTRA Life Odlehčená termoizolační střešní krytina IQ-LASTRA LifeOdlehčená termoizolační střešní krytina IQ-LASTRA Life Odlehčená termoizolační střešní krytina IQ-LASTRA LifeOdlehčená termoizolační střešní krytina IQ-LASTRA Life

 

 

 

 

 

Provozováno CMS / E-shop (c)2023 Czechproduct.cz s.r.o. | WebCare | Mapa webu | Cookies