THERMOWELL.CZ

Václav Makovec, DiS., 724 577 295, info@eurobytplus.cz


Thermowell

IQ-THERM CZ - Velkoobchod - Maloobchod - E-shop - již 19 let na trhu společně s Vámi.  Děkujeme za Vaši důvěru. Vaše spokojenost je naším hlavním cílem.  Pokud máte jakýkoliv dotaz nebo potřebujete poradit s výběrem produktu, kontaktujte naše obchodní oddělení na tel. +420 380 830 090. Velmi rádi Vám vše vysvětlíme a odborně poradíme.

Produkty
  •  

 

Rychlorozhkládací nůžkové stany

Rychlorozkládací nůžkové stany jsou nejrychleji sestavitelné stany na našem trhu. Postavíte jej během 2 minut. Pak již dle Vaší potřeby zavěsíte požadované bočnice a vchod.  Díky tomu jsou nejpoužívanějším systémem u vystavovatelů, prodejců a reklamních agentur.

Stany se používají především jako veletržní a výstavní stánky, prodejní stánky, cateringpři politických mítincích a různých slavnostech, jako zázemí pro sportovce při venkovních soutěžích, ale také jako zahradní altány, párty stany, mobilní garáže a sklady.

Stany se vyrábí ve třech provedení a to STANDARD, PROFI-LIGHT a PROFI. Dodávají se v několika barvách a velikostech, mají bytelnou, velmi bezpečnou, ale přitom lehkou a technologicky špičkově zpracovanou konstrukci, jednoduše ovladatelný mechanismus rozevírání, 5 ti úrovňové výškové nastavení, průhledné bočnice uchycované suchým zipem a nepromokavou střechu s termoreflexním vnitřním povrchem.

Provedení STANDARD : 2mm ocelová konstrukce s plastovými klouby, střecha, bočnice a vchod z 280g voděodolného materiálu, kotvící sada a vak na přenášení. Určeno pro nenáročné uživatele.

Provedení PROFI-LIGHT : 1,2mm šestihranná hliníková konstrukce (průměr 40mm) s plastovými klouby, 350g pogumovaná střecha, 300g bočnice a vchod z voděodolného materiálu, kotvící sada a vak na přenášení. Určeno pro častější manipulaci, představují nejoptimálnější variantu v poměru cena / kvalita. Toto provedení je nejprodávanější.

Provedení PROFI : robustní 2mm šestihranná hliníková konstrukce (průměr 50mm) s duralovými klouby, 400g pogumovaná střecha, 300g bočnice a vchod z voděodolného materiálu, kotvící sada a vak na přenášení. Určeno pro náročné uživatele a velmi častou manipulaci, velmi odolná konstrukce, která vydrží i drsnější zacházení.

Součástí dodávky každého stanu je nůžková konstrukce, střecha, sada bočnic + vchod, kotvící sada pro nezpevněný terén a transportní vak.

Jako příslušenství je možné objednat 12kg kotvící závaží (slitina kovu). Dodává se v sadě 2ks (2x12kg) za cenu 2.880,-Kč + DPH.

Aktuální ceník stanů STANDARD naleznete zde .

Aktuální ceník stanů PROFI a PROFI-LIGHT naleznete zde .

Stany je možné dodat i po jednotlivých samostatných částech jako jsou nůžková konstrukce / střecha / sada bočnic + vchod. Pro výpočet ceny těchto jednotlivých částí použijte procentuální propočet z celkové ceny díla :

1/ nůžková konstrukce 55%

2/ bočnice 45%

3/ střecha 30%


Naše produkty znáte i z televizních pořadů RECEPTÁŘ PRIMA NÁPADŮ a RADY PTÁKA LOSKUTÁKA.

Výprodej předváděcích modelů a doprodej skladových zásob předchozích modelových typů se slevou až 80%. Více informací  z d e .   

Sledujte aktuální dění a informace na FACEBOOKU.

Máte-li jakékoliv dotazy, zavolejte nebo nám napište. Velmi rádi a ochotně vám poradíme, či zdarma naceníme vaši poptávku. Těšíme se na spolupráci.  Kontakt  z d e .

Provozováno CMS / E-shop (c)2023 Czechproduct.cz s.r.o. | WebCare | Mapa webu | Cookies