THERMOWELL.CZ

Václav Makovec, DiS., 724 577 295, info@eurobytplus.cz


Thermowell

IQ-THERM CZ - Velkoobchod - Maloobchod - E-shop - již 19 let na trhu společně s Vámi.  Děkujeme za Vaši důvěru. Vaše spokojenost je naším hlavním cílem.  Pokud máte jakýkoliv dotaz nebo potřebujete poradit s výběrem produktu, kontaktujte naše obchodní oddělení na tel. +420 380 830 090. Velmi rádi Vám vše vysvětlíme a odborně poradíme.

Produkty
  •  

 

Laser projektor WELCOME

Laser projektor WELCOME promítá laserovým paprskem zelený nápis WELCOME. Tyto projektory vznikly v květnu 2020 ve Velké Británii jako oslava ústupu první koronavirové vlny a znovu otevření obchodů, restaurací, barů, kin, škol apod. Promítání obrazu WELCOME na znovu otevřené provozovny se stalo tak velkým hitem, že se tyto projektory rozšířily i do dalších zemí včetně spojených států. Všeobecně se tomu říká GREEN  UPSURGE (zelený vzestup).

Zelená barva představuje volnost, zdraví a svobodu, nápis WELCOME značí v překladu VÍTEJTE. Pojďme proto také označit všechny naše otevřené obchody, restaurace, provozovny a domy zeleným nápisem WELCOME. Dejme tak najevo všem našim zákazníkům a přátelům, že máme pro ně opět otevřeno a VÍTÁME je zpět. Připojme se společně k vlně GREEN UPSURGE a věřme, že nás čeká opětovný vzestup a návrat do normálního stylu života.

Laser projektor WELCOME má příkon pouhé 3W. Nápis je v interiéru dobře viditelný i venku za denního světla. Venku je pak ideální promítat nápis na místa s nižší intenzitou denního světla a nebo je používat jako večerní a noční reklamu. Nápis lze promítat na stěny, strop. podlahu, na chodník nebo na ulici, na venkovní sportoviště, apod.

Přístroj je vhodný nejen jako světelná reklama pro komerční objekty, ale také i jako milé uvítání pro vaše přátelé zobrazující se například u vstupu do domu nebo v jeho interiéru.

Velikost nápisu WELCOME je odvislá od projekční vzdálenosti. Například při projekční vzdálenosti 3,5m se zobrazí nápis o velikosti 100 x 20 cm. S větší projekční vzdáleností se nápis zvětšuje, s menší se snižuje.

Aby tento promítaný slogan co nejvíce upoutal pozornost, tak po 20 vteřinách zhasne a po krátkých 3 vteřinách se znovu rozsvítí. Tímto pravidelným cyklem dokonale poutá pozornost širokého okolí.

Projektory jsou vhodné pro vnitřní i venkovní použití. Při vnitřní projekci stačí projektor připojit do zásuvky a přístroj začne okamžitě pracovat. Při venkovním použití doporučujeme připojení do kryté venkovní el. zásuvky.

 


Technické parametry přístroje :

Označení přístroje IQ-W Laser
Foto Laser projektor WELCOME

Materiál

Krytí

Délka připojovacího kabele 

hliníkové tělo

IP65

2 m

Rozměry

Hmotnost

průměr těla 36mm, délka těla 55mm

245 g

Laserová technologie

třída IIIA / IIIB
Možnosti montáže volné postavení na pevný podklad /stěna / strop / stožár /

 

Cena bez DPH

820,- Kč infrapanely

 


Laser projektor WELCOME Laser projektor WELCOME
Laser projektor WELCOME Laser projektor WELCOME
   

Laser projektor WELCOME

 

 

 

Provozováno CMS / E-shop (c)2023 Czechproduct.cz s.r.o. | WebCare | Mapa webu | Cookies