THERMOWELL.CZ

Václav Makovec, DiS., 724 577 295, info@eurobytplus.cz


Thermowell

IQ-THERM CZ - Velkoobchod - Maloobchod - E-shop - již 19 let na trhu společně s Vámi.  Děkujeme za Vaši důvěru. Vaše spokojenost je naším hlavním cílem.  Pokud máte jakýkoliv dotaz nebo potřebujete poradit s výběrem produktu, kontaktujte naše obchodní oddělení na tel. +420 380 830 090. Velmi rádi Vám vše vysvětlíme a odborně poradíme.

Produkty
  •  

 

Termoizolační nano omítka

Termoizolační omítka s keramickými nanočásticemi pro maximální úspory nákladů na vytápění nebo chlazení budov. Struktura omítky je podobná minerální šlechtěné omítce. Omítka má skvělé termoizolační vlastnosti již při nanesení jedné vrstvy o tl. 4mm. V případě potřeby je možné postupně nanést až 3 vrstvy. Keramické nanočástice obsažené v omítce vytvoří dokonalý termoizolační a zároveň zcela prodyšný povrch, který zachytí a odrazí zpět do interiéru až 80% tepelného záření, které by jinak uniklo zdivem směrem ven. Výrazně tak v zimě snižuje náklady na vytápění a v létě na chlazení,

Svými unikátními termoizolačními vlastnostmi dokonale nahrazuje tradiční objemné tepelné izolace, sanuje tepelné mosty a zabraňuje tvorbě kondenzátu a vzniku plísní. Odražené tepelné záření se rovnoměrně  rozptyluje v inetriéru, čímž se vytváří skvělá tepelná pohoda tepla a minimalizují se náklady na vytápění.

Výrobek je vhodný pro vnitřní i vnější použití. Omítku je možné aplikovat přímo na jakýkoliv typ vyrovnaného podkladu (zdivo, SDK nebo OSB desky, na dřevo i kov). Omítka má bílou barvu. Výrobek odpovídá normě EN ISO 13786.


Způsob aplikace :

Omítka je dodávána ve 12kg kýblících ve formě pasty. Před aplikací omítku důkladně promíchejte pomocí míchací metli, pak ji rovnoměrně nanášejte na soudržný podklad pomocí nerezového hřebene. Následně povrch přejeďte neopenovým nebo plastovým hladítkem. Po zaschnutí můžete v případě potřeby aplikovat až 2 další vrstvy.

Výtěžnost : z 12kg balení nanesete jednu vrstvu omítky až na 12 m2.

Náš tip : pro zvýšení termoizolačních vlastností nano omítky ji doporučujeme přetřít termoizolačním nátěrem THERMOMAX EXTRA, který lze barevně tónovat. Získáte tak unikátní termoreflexní vrstvu, která výrazně sníží Vaše náklady za vytápění a přitom nezvýší tloušťku podkladu, což oceníte při použití v interiéru nebo na fasádách s ozdobnými atikami.


 

Produkt splňuje nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 305/2011 ze dne 9. března 2011 a legislativní vyhlášky 106/2017. Nařízení 305/2011 stanoví, že pokud stavební výrobek spadá do oblasti působnosti harmonizované normy, je k němu připojeno prohlášení o vlastnostech a označení CE. Prohlášení o vlastnostech musí odpovídat vzoru uvedenému v příloze 3 téhož nařízení 305 ve znění nařízení (EU) č. 574/2014.

Termoizolační nano omítka má podle nařízení 305/2011 (EU) označení DOP a CE, dále laboratorní certifikaci podle vyhlášky ministerstva 2/4/1998 a certifikát CAM podle vyhlášky ministra 17/11/2017, na kterou odkazuje DR 34 / 2020 převedenou do zákona č. 177/2020 a splňuje všechny základní požadavky, které uvádí ENEA v poznámce ze dne 2. 12. 2020, pro získání daňových a dotačních zvýhodnění v souvislosti s energetickými úsporami.

 

 

Provozováno CMS / E-shop (c)2023 Czechproduct.cz s.r.o. | WebCare | Mapa webu | Cookies