THERMOWELL.CZ

Václav Makovec, DiS., 724 577 295, info@eurobytplus.cz


Thermowell

IQ-THERM CZ - Velkoobchod - Maloobchod - E-shop - již 19 let na trhu společně s Vámi.  Děkujeme za Vaši důvěru. Vaše spokojenost je naším hlavním cílem.  Pokud máte jakýkoliv dotaz nebo potřebujete poradit s výběrem produktu, kontaktujte naše obchodní oddělení na tel. +420 380 830 090. Velmi rádi Vám vše vysvětlíme a odborně poradíme.

Produkty
  •  

 

Dezinfekční antibakteriální UV lampa IQ-OSL s generátorem ozonu (UV germicidal lamp)Dezinfekční antibakteriální UV lampa IQ-OSL s generátorem ozónu

UV záření efektivně ničí všechny viry, bakterie, roztoče, parazity, obtížný hmyz, plísně a další škodlivé patogeny, které se vyskytují v daném prostoru. Dezinfekční UV lampa IQ-OSL má dvě UV lampy pro co nejvyšší dezinfekční efekt ve všech směrech 360°. Vytvoří tak dokonale sterilní a dezinfikované prostředí. Jejím používáním účinně chráníte zdraví sobě, svým blízkým a svému nejbližšímu okolí.

UV záření narušuje buněčnou strukturu (DNA a RNA) všech živých organismů a tím je aktivně likviduje. Lampa IQ-OSL má 3 dezinfekční programy. Každý program má různou délku trvání (15/30/60min.). Během spuštěného desinfekčního programu se v daném prostoru nesmí nacházet žádná osoba či domácí zvířata. Dlouhodobé vystavení UV záření může způsobit závažné poškození zdraví. Ihned po ukončení desinfekčního programu je prostor opět bezpečný, důkladně vydezinfikovaný a 100% sterilní a Vy ho můžete znovu aktivně využívat. Lampa IQ-OSL vydezinfikuje podlahu, stěny, nábytek a všechny předměty i oděvy, které se v daném prostoru nacházejí.

Dezinfekční a sterilizační efekt UV záření se výrazně zvyšuje podporou vestavěného generátoru ozonu. Již samotný ozon má velmi silné oxidační a sterilizační vlastnosti a v kombinaci s UV zářením vytvoří naprosto dokonalý dezinfekční nástroj, který nekompromisně zlikviduje 99,9% všech virů, bakterií, roztočů, parazitů, obtížného hmyzu, plísní a dalších škodlivých patogenů.

UV lampa IQ-OSL s generátorem ozonu má velmi moderní design a můžete vybírat mezi luxusní bílou a praktickou černou variantou.

Instalace i obsluha je velmi jednoduchá. Lampu ovládáte pohodlně pomocí dálkového ovladače. UV lampa je vhodná pro běžné domácnosti, kanceláře, lékařské ordinace, malé obchody, provozovny a dílny. Nízká hmotnost umožňuje snadné přenášení mezi jednotlivými místnostmi. UV lampa není vhodná pro průmyslové použití a pro velké prostory.

UV lampy IQ-OSL s generátorem ozónu lze také účinně použít pro likvidaci obtížného hmyzu, jako jsou rybenky, štěnice, švábi, apod.

 

Přehled modelů :

Typ

Dezinfekční antibakteriální UV lampa

IQ-OSL germicidal lamp s generátorem ozonu

white (bílá)

Antibakteriální UV lampa

IQ-OSL germicidal lamp s ozonem

black (černá)

Foto Dezinfekční antibakteriální UV lampa IQ-OSL s generátorem ozónu Dezinfekční antibakteriální UV lampa IQ-OSL s generátorem ozónu
Max. velikost dezinfikovaného prostoru 40 m2 40 m2
Pracovní režim

režim UV + ozon 7g / hod

režim UV + ozon 7g / hod
Tři dezinfekční programy
  • 15 min - pro základní dezinfekci
  • 30 min - standardní dezinfekční program
  • 60 min - intenzivní dezinfekční program
  • 15 min - pro základní dezinfekci
  • 30 min - standardní dezinfekční program
  • 60 min - intenzivní dezinfekční program
Dálkový ovladač ANO ANO
Příkon 36W 36W
Napájení 230V / 50Hz 230V / 50Hz

Rozměry V x Š

Průměr podstavce

46 x 17 cm

21 cm

46 x 17 cm

21 cm

Hmotnost 1,7kg 1,7kg

 

Cena bez DPH

původní cena : 5.840,-Kč

 aktuální snížená cena : 2.840,-Kč

původní cena : 5.840,-Kč

aktuální snížená cena : 2.840,-Kč

 


Dezinfekční UV lampa IQ-OSL s generátorem ozónu velmi efektivně likviduje také tyto zákeřné typy virů a bakterií :

Dezinfekční antibakteriální UV lampa IQ-OSL s generátorem ozónu Dezinfekční antibakteriální UV lampa IQ-OSL s generátorem ozónu

 

UV záření o vlnové délce 253,7nm okamžitě likviduje

všechny viry, bakterie, roztoče, parazity, plísně, apod.

 

Kombinovaný dezinfekční program UV + ozón výrazně zvyšuje

desinfekční účinek a nekompromisně zlikviduje vše škodlivé.

Dezinfekční antibakteriální UV lampa IQ-OSL s generátorem ozónu Dezinfekční antibakteriální UV lampa IQ-OSL s generátorem ozónu

 


Máte-li jakýkoliv dotaz k tomuto produktu, tak nám prosím zavolejte na tel. +420 380 830 090, pošlete e-mail na adresu info@iq-therm.cz nebo použijte kontaktní formulář. Rádi Vám na vše odpovíme nebo odborně poradíme.

Pro rychlou dezinfekci předmětů denní potřeby a sterilizaci potravin využijete malé přenosné dezinfekční UV lampy IQ-UV Mini, více informací o těchto přenosných a praktických dezinfekčních UV lampách naleznete zde.

 

 

 

 

Provozováno CMS / E-shop (c)2023 Czechproduct.cz s.r.o. | WebCare | Mapa webu | Cookies