THERMOWELL.CZ

Václav Makovec, DiS., 724 577 295, info@eurobytplus.cz


Thermowell

IQ-THERM CZ - Velkoobchod - Maloobchod - E-shop - již 19 let na trhu společně s Vámi.  Děkujeme za Vaši důvěru. Vaše spokojenost je naším hlavním cílem.  Pokud máte jakýkoliv dotaz nebo potřebujete poradit s výběrem produktu, kontaktujte naše obchodní oddělení na tel. +420 380 830 090. Velmi rádi Vám vše vysvětlíme a odborně poradíme.

Produkty
  •  

 

Úsporné infrapanely THERMOWELL

infrapanelyVytápění pomocí infrapanelů nabývá na stále větší oblibě. Nejznámějším zdrojem infračerveného tepelného záření je Slunce. Díky tomuto záření, zde existuje život. Člověk se postupně naučil toto teplo využívat. Od otevřeného ohniště a rozpálených kamenů, přes kachlová kamna až po dnešní, moderní infrapanely a infrazářiče. Tento druh tepla je pro člověka nejpřirozenější, neboť si na něj zvykáme již více než milion let. Infrapanely pracují, stejně jako slunce, na principu infračerveného záření. Lidské tělo je příznivě stimulováno infračervenými paprsky a to má blahodárný vliv na celý lidský organismus. Infrapanely příznivě působí na osoby s omezeným pohybem, např.u nemocných, při sedavém zaměstnání a podobně.. Revmatikům přináší úlevu při bolestech kloubů. Přiměřená vyšší relativní vlhkost vzduchu umožňuje lepší dýchání i alergikům a astmatikům.

infrapanelyInfrapanely neohřívají přímo vzduch, ale předávají tepelnou energii stěnám a předmětům v prostoru. Vzduch je ohříván až následně od těchto stěn a okolních předmětů. Výsledkem je pak příjemná tepelná pohoda. A rovnoměrná teplota v celé místnosti. Vzduch necirkuluje a nevíří prach, stěny a záclony zůstávají čisté. Suché stěny, teplejší než vzduch neumožňují srážení vlhkosti a vznik plísní. Suchá stěna má také podstatně lepší tepelný odpor. Velkou předností je možnost regulovat nezávisle teploty v jednotlivých místnostech, čímž docílíme dalších významných úspor energie.

Výhodou infrapanelů je poměrně jednoduchá instalace bez složitých stavebních zásahů, snadné ovládání a regulace. Systém je zcela bezúdržbový.  Obavy z vysokých provozních nákladů nejsou u infrapanelů na místě, naopak budou výrazně nižší než-li při topení plynem.

Infrapanely lze ovládat pomocí externího teplotního termostatu (není součástí dodávky). Pro vzdálené ovládání pomocí mobilního telefonu doporučujeme zásuvkový WIFI termostat IQ-SmartTemp.

Rozhodnete-li se pro vytápění pomocí infrapanelů, doporučujeme Vám na stěny a strop nanést termoizolační malbu THERMOMAX EXTRA, získáte tak ještě lepší tepelnou pohodu a ještě výrazněji snížíte náklady na vytápění.

Výhody infrapanelú THERMOWELL :infrapanely

  • energetická úspornost
  • jednoduchá instalace
  • snížení prašnosti
  • přirozená vlhkost vzduchu
  • vysoušení zdiva, zamezení vzniku plísní
  • estetický design
  • jednoduchá regulace
  • pozitivní vliv na lidský organismus

Roční úspora energie vůči klasickým způsobům vytápění je 20 - 40% ! 

Typy infrapanelů:

INFRAPANELY  IT :infrapanely

Infrapanely THERMOWELL modelové řady IT jsou infrapanely s přírodním hliníkovým obvodovým rámem. Základ infrapanelu tvoří topný termočlánek. Infrapanely mají hladký, bílý, poplastovaný povrch. Takto upravený povrch se snadno udržuje v čistotě. Infrapanely se umísťují na strop. Připojení přes svorkovnici. 

 

TYP Výkon Rozměr d x v x h Hmotnost Cena bez DPH
Infrapanel IT 300 300 W 600 x 600 x 30 mm 5 kg 3.280,- Kč infrapanely
Infrapanel IT 600 600 W 1200 x 600 x 30 mm 10 kg 5.280,- Kč infrapanely
Infrapanel IT 850 850 W 1200 x 800 x 30 mm 15 kg 7.280,- Kč infrapanely

Napětí 230 V, krytí IP44.


SKLENĚNÉ  INFRAPANELY  IT-AG :   NEW - skvělá cená !!! infrapanely

Design skleněného panelu v kombinaci s hliníkovým rámečkem. Panely jsou v bílém nebo černém provedení. Velmi snadná údržba skleněného povrchu. Doporučená montáž na strop, případně je možné i umístění na stěnuPřipojení přes svorkovnici. 

 

 

TYP Výkon Rozměr d x v x h Hmotnost Cena bez DPH
Infrapanel IT-AG 300 300 W 600 x 600 x 30 mm 7 kg 4.280,- Kč infrapanely
Infrapanel IT-AG 600 600 W 1200 x 600 x 30 mm 14 kg 6.280,- Kč infrapanely
Infrapanel IT-AG 850 850 W 1200 x 800 x 30 mm 18 kg

8.280,- Kč infrapanely

pouze na objednávku

 Napětí 230 V, krytí IP44.


ZRCADLOVÉ  INFRAPANELY  IT-AG mirror : infrapanely

Design skleněného panelu v kombinaci s obvodovým hliníkovým rámečkem. Povrch infrapanelu tvoří čiré zrcadlo. Velmi snadná údržba skleněného povrchu. Doporučené umístění na stěnu nebo na stropPřipojení přes svorkovnici. 

 

TYP Výkon Rozměr d x v x h Hmotnost Cena bez DPH
Infrapanel IT-AG mirror 300 300 W 600 x 600 x 50 mm 7 kg 5.280,- Kč infrapanely
Infrapanel IT-AG mirror 600 600 W 1200 x 600 x 50 mm 14 kg 7.280,- Kč infrapanely

 Napětí 230 V, krytí IP44.  


 

Kalkulačka příkonu infrapanelů :

Obytné místnosti, kanceláře, apod. 30 W / m3
Předsíně, technické místnosti, apod. 20 W / m3
Chodby, WC 25 W / m3
Koupelny 45 W / m3

* Uvedené příkony jsou pouze orientační a slouží pouze pro zjednodušený výpočet příkonů infrapanelú pro jednotlivé prostory. Platí, že čím lepší má objekt izolační a akumulační vlastnosti, tím nižší příkon k vytápění potřebujeme a naopak.

Související produkty : Zásuvkový termostat, Akumulační radiátory AR, Duální thermo radiátory IQ-K, Thermo radiátory IQ-SKarbonové infrazářiče IQ-STAR,  Sálavé panely IVT


Naše produkty znáte i z televizních pořadů RECEPTÁŘ PRIMA NÁPADŮ a RADY PTÁKA LOSKUTÁKA.

Výprodej předváděcích modelů a doprodej skladových zásob předchozích modelových typů se slevou až 80%. Více informací  z d e .   

Veškeré topné systémy Vám nejen dodáme, ale po dohodě provedeme i vlastní montáž a případně i další související práce. Samozřejmostí je zapojení, zprovoznění a přezkoušení celého topného systému po jeho montáži a předání kompletního díla bez vad a nedodělků.  Zajišťujeme záruční i pozáruční servis.

Máte-li jakékoliv dotazy, zavolejte nebo nám napište. Velmi rádi a ochotně vám poradíme, či zdarma naceníme vaši poptávku. Těšíme se na spolupráci.  Kontakt  z d e .

 

 

 

Provozováno CMS / E-shop (c)2023 Czechproduct.cz s.r.o. | WebCare | Mapa webu | Cookies