THERMOWELL.CZ

Václav Makovec, DiS., 724 577 295, info@eurobytplus.cz


Thermowell

IQ-THERM CZ - Velkoobchod - Maloobchod - E-shop - již 19 let na trhu společně s Vámi.  Děkujeme za Vaši důvěru. Vaše spokojenost je naším hlavním cílem.  Pokud máte jakýkoliv dotaz nebo potřebujete poradit s výběrem produktu, kontaktujte naše obchodní oddělení na tel. +420 380 830 090. Velmi rádi Vám vše vysvětlíme a odborně poradíme.

Produkty
  •  

 

Barevné odstíny nátěrů THERMOWELL

Nátěrové hmoty THERMOWELL jsou standardně dodávány ve sněhově bílé barvě. Tyto nátěrové hmoty je možné tónovat do libovolných barevných odstínů běžnými, vodou ředitelnými akrylátovými nebo silikonovými přípravky.

Na přání zákazníka je možné nátěry dodat v široké paletě barevných odstínů. Nátěry můžeme natónovat téměř podle všech běžných vzorkovníků. Do objednávky je pak nutné specifikovat typ vzorkovníku a číslo barevného odstínu. Vzorkovník barevných odstínů THERMOWELL naleznete zde.

Originální vzorkovník THERMOWELL obsahuje paletu 1028 odstínů. Každý odstín je řazen do šesti řádek pod sebou dle sytosti (od nejsvětlejšího po nejsytější). Toto řazení usnadňuje volbu případných barevných kombinací. Z uvedeného vzorkovníku je 690 odstínů vhodných pro exteriér. Tyto odstíny jsou tvořeny z přírodních anorganických pigmentů nejvyšší kvality.

Za názvem barevného odstínu (např.A25-A) je uvedena postupně skupina odstínů podle saturace (např. BRIGHT), cenová skupina odstínu dle sytosti barev určených do interiéru (značené dle stupně sytosti A,B,C,D,E) a dle sytosti barev určených do exteriéru (značené dle stupně sytosti 1,2,3,4,5). Poslední hodnota značí odráživost barevného odstínu ( kolik 5 slunečního záření je barevný odstín schopen odrazit zpět do prostoru). Pokud se u hodnoty sytosti odstínu nachází místo čísla tečka  ●, znamená to, že daný odstín není možné namíchat z přírodních vysoce světlostálých pigmentů a proto není vhodný pro použití v exteriéru.

Příplatky za barevné tónování :

  1. A / 1   + 10%
  2. B / 2   + 15%
  3. C / 3   + 25%
  4. D / 4   + 40%
  5. E / 5    - individuální kalkulace

Pro vstup do barevného vzorkovníku THERMOWELL klikněte zde.

 

 

 

 

Provozováno CMS / E-shop (c)2023 Czechproduct.cz s.r.o. | WebCare | Mapa webu | Cookies