THERMOWELL.CZ

Václav Makovec, DiS., 724 577 295, info@eurobytplus.cz


Thermowell

IQ-THERM CZ - Velkoobchod - Maloobchod - E-shop - již 19 let na trhu společně s Vámi.  Děkujeme za Vaši důvěru. Vaše spokojenost je naším hlavním cílem.  Pokud máte jakýkoliv dotaz nebo potřebujete poradit s výběrem produktu, kontaktujte naše obchodní oddělení na tel. +420 380 830 090. Velmi rádi Vám vše vysvětlíme a odborně poradíme.

Produkty
  •  

 

AERO

Karbonový infrazářič AERO má tělo z antikorozní slitiny opatřené černou barvou a vysokou mechanickou odolnost, vydrží tedy i hrubší zacházení.  Atraktivní vzhled a ladné křivky z něj dělají dokonalého elegána s širokou škálou použití.

Používá se pro vytápění venkovních teras, pergol apod. Hodí se také pro vytápění nebo zónové vytápění do dílen, skladů, garáží apod. Černá barva umožňuje použití pro vytápění kostelů a historických objektů.

Infrazářič AERO má výkon 2500W a je bez regulace topného výkonu. Nemá vypínač ON/OFF, zapíná se a vypíná zasunutím a vysunutím zásuvkové vidlice do el. zásuvky 230V/50Hz nebo přes externí ovladač. Pro regulaci teploty ho můžete připojit přes externí termostat (například zásuvkový termostat), nebo spínací hodiny. Délka přívodní šňůry je 1,8m.

 

Technické parametry

AERO 2500W

Karbonové infrazářiče IQ-STAR

 

 

Regulovatelný výkon NE  
Digitální displej na těle infrazářiče a dálkové ovládání NE  
Maximální vytápěná plocha in / ex  
30 / 12 m2  
Rozměry D x Š x V 70 x 5 x 20 cm  
Hmotnost 2,4 kg  
Krytí IP 44  
Cena bez DPH 3.680,-Kč  

 

Doporučované příslušenství :

 

Zásuvková přepěťová ochrana

pro infrazářiče

max. zatížení 3600 W

Topná trubice

s karbonovým vláknem

k modelu AERO (2500W)

  Přepěťová ochrana

 

325,-Kč + DPH

1.480,-Kč + DPH

 

Odpověď na častou otázku našich zákazníků: Proč jsou elektrické infrazářiče lepší, než-li plynové zářiče ?

"Elektrické infrazářiče mají vyšší účinnost a nižší provozní náklady. Lze u nich velmi jednoduše regulovat topný výkon a to i pomocí dálkového ovládání. Nemusíte neustále sledovat množství plynu v láhvi. Elektrický infrazářič stačí připojit do nejbližší el. zásuvky 230V/50Hz a je připravený k provozu. Vlastníci elektrických infrazářičů nemají žádné starosti s jejich údržbou, elektrické infrazářiče nemají žádný hořák, který by bylo nutné čistit, není nutné hlídat těsnost ventilů a přívodních hadic plynu, doplňovat plynové lahve, apod. U elektrických infrazářičů nehrozí žádná otrava plynem, ani nebezpečí výbuchu z unikajícího plynu. Elektrické infrazářiče mají naprosto tichý provoz, nespalují kyslík a nevzniká žádný zápach z unikajícího plynu a spalin. Mají tak mnohem širší využití, neboť je můžete používat nejen venku, ale i uvnitř v interiéru, což u plynových zářičů nelze. V letní sezóně tak můžete elektrické infrazářiče používat venku na vaší terase a v zimě zase uvnitř na přitápění nebo saunování. Naší jasnou volbou jsou elektrické infrazářiče THERMOWELL - VEITO. A jaká bude Vaše volba ?"

 

Provozováno CMS / E-shop (c)2023 Czechproduct.cz s.r.o. | WebCare | Mapa webu | Cookies