THERMOWELL.CZ

Václav Makovec, DiS., 724 577 295, info@eurobytplus.cz


Thermowell

IQ-THERM CZ - Velkoobchod - Maloobchod - E-shop - již 19 let na trhu společně s Vámi.  Děkujeme za Vaši důvěru. Vaše spokojenost je naším hlavním cílem.  Pokud máte jakýkoliv dotaz nebo potřebujete poradit s výběrem produktu, kontaktujte naše obchodní oddělení na tel. +420 380 830 090. Velmi rádi Vám vše vysvětlíme a odborně poradíme.

Produkty
  •  

 

Karbonové infrazářiče IQ-STAR

Karbonové infrazářiče IQ-STAR představují špičku v oblasti moderní topné technologie. V současné době patří mezi nejvýkonnější a nejkvalitnější infrazářiče dostupné na trhu. Vynikají nejen svým luxusním designem, ale také robustním tělem z antikorozní slitiny, vybaveným nanofikovanou karbonovou trubicí, která nabízí až 10 000 hodin provozu. Pohodlné ovládání na dálku pak přispívá k maximálnímu uživatelskému komfortu.

Díky krytí IP55 a odolné antikorozní konstrukci jsou infrazářiče IQ-STAR vhodné jak pro interiérové, tak pro exteriérové použití. Speciálně tvarovaná odrazová parabola zajišťuje rovnoměrné rozložení tepla do všech stran, což vytváří dojem vyššího výkonu, než by napovídal skutečný příkon zařízení. Díky nízké spotřebě elektrické energie zároveň poskytují maximální pocit tepelného komfortu.

V interiéru najdou uplatnění nejen v koupelnách, ale také v obytných místnostech jako doplňkový zdroj tepla. Často se využívají v kancelářích, showroomech, dílnách, provozovnách či skladovacích halách. Zároveň jsou oblíbenou volbou chalupářů, kteří po příjezdu do chladné chaty či chalupy využívají infrazářič k rychlému prohřátí prostoru, než se podaří pořádně rozžhavit kamna a zahřát stěny. V poslední době nacházejí stále častěji uplatnění i v masážních salonech, kde pomáhají klientům uvolnit svaly a navodit pocit pohody.

Ve venkovních prostorách, jako jsou terasy, zimní zahrady, pergoly či balkony, si tyto infrazářiče skvěle poradí s vytvářením příjemné atmosféry a tepelnou pohodu při posezení.

Infrazářič IQ-STAR může rovněž sloužit jako vynikající alternativa k infrasaunám. Stačí ho upevnit na stěnu nebo umístit na mobilní stojan a můžete se nechat hýčkat jeho blahodárným infračerveným teplem. To proniká hluboko do těla, kde pomáhá uvolňovat svalové napětí, podporuje metabolické procesy a urychluje regeneraci a léčbu zánětlivých a virových onemocnění. Díky regulovatelnému výkonu můžete přes dálkové ovládání snadno přizpůsobit intenzitu tepelného záření podle svých aktuálních potřeb. Pokud zvažujete pořízení domácí infrasauny, je IQ-STAR ideální volbou.

Na výběr máte dvě elegantní barevné varianty – stříbrnou a černou. Černé provedení se často využívá v historických objektech, jako jsou kostely nebo domy smutku.

Infrazářič IQ-STAR disponuje regulovatelným výkonem v rozmezí 500–2000 W. Ovládání je možné jak pomocí tlačítka pod displejem na těle přístroje, tak prostřednictvím dálkového ovládání. Umožňuje přepínání mezi čtyřmi přednastavenými stupni výkonu (500/1000/1500/2000 W) a nabízí také funkci časovače pro automatické vypnutí.

Tento model je vybaven elektronickým spínáním, a proto není kompatibilní s externími zařízeními, jako jsou spínací hodiny či termostaty. Přístroj má 1,8 m dlouhou přívodní šňůru zakončenou standardní zásuvkovou vidlicí. Montážní konzole pro upevnění na stěnu nebo univerzální teleskopický stojan jsou součástí balení.

Díky všestrannému využití je infrazářič IQ-STAR perfektní volbou pro širokou škálu uživatelů, kteří hledají moderní a výkonný zdroj tepla s možností regulace a dálkového ovládání. Je ideální pro interiéry i exteriéry, stejně jako pro ty, kteří chtějí efektivně vytápět domácí infrasaunu. Nabízí vynikající poměr cena – výkon, luxusní design a špičkovou kvalitu.

 

Technické parametry

IQ-STAR silver

(stříbrný)

Karbonové infrazářiče IQ-STAR

♦ nadstandardní záruka 3 roky

IQ-STAR black 

(černý)

Karbonové infrazářiče IQ-STAR

♦ nadstandardní záruka 3 roky

 

 

 

 

   Regulovatelný topný výkon - 4 stupně 500/ 1000/ 1500/ 2000W 500/ 1000/ 1500/ 2000W    

   Digitální displej na těle infrazářiče / dálkové ovládání /

   časově nastavitelné vypnutí

ANO / ANO /

ANO

ANO / ANO /

ANO

   
   Maximální vytápěná plocha in / ex 25 / 14 m2 25 / 14 m2    

   Rozměry D x Š x V

   Hmotnost

90 x 9 x 13 cm

2,8 kg

90 x 9 x 13 cm

2,8 kg

 

 

   Krytí

IP 55

IP 55    

   Osazení infrazářiče

v horizontální poloze

v horizontální poloze

   
   Základní cena bez DPH 4.180,-Kč 4.180,-Kč    

♦ Podmínkou 3 leté záruky je zakoupení zásuvkové přepěťové ochrany, která chrání infrazářič proti možnému poškození elektrickým přepětím.

 


 

Doporučované příslušenství :

Univerzální teleskopický

stojan IQ-XS

pro všechny modely

IQ-STAR

 

Univerzální nerezový teleskopický

stojan IQ-TS

pro všechny modely

IQ-STAR

 

Zásuvková přepěťová ochrana

pro infrazářiče

max. zatížení 3600 W

♦ zakoupením získáte prodlouženou

3- letou záruku na Váš infrazářič

Topná trubice

s nanofikovaným

karbonovým vláknem

pro model IQ-STAR

2000W

 

Teleskopický stojan IQ-XS IQ-STAR Přepěťová ochrana
1.280,-Kč + DPH 1.680,-Kč + DPH 360,-Kč + DPH 1.680,-Kč + DPH

Potřebujete pomoci s výběrem vhodného typu infrazářiče ? Zavolejte nám na +420 380 830 090 nebo nám napiště přes webový formulář, rádi Vám poradíme a pomůžeme s výběrem, případně zodpovíme veškeré Vaše technické otázky.

 


 

Karbonový infrazářič IQ-STAR Karbonový infrazářič IQ-STAR
Karbonový infrazářič IQ-STAR Karbonový infrazářič IQ-STAR

 


 

Příklady využití na otevřených i uzavřených terasách :

Karbonové infrazářiče IQ-STAR Karbonové infrazářiče IQ-STAR Karbonové infrazářiče IQ-STAR Karbonové infrazářiče IQ-STAR
Karbonové infrazářiče IQ-STAR Karbonové infrazářiče IQ-STAR Karbonové infrazářiče IQ-STAR Karbonové infrazářiče IQ-STAR

 


 

Vytápěná komfortní zóna při montáži na stěnu nebo na teleskopický stojan IQ-TS :


 

Odpověď na častou otázku našich zákazníků: Proč jsou elektrické infrazářiče lepší, než-li plynové zářiče ?

Elektrické infrazářiče mají oproti plynovým zářičům několik klíčových výhod. Především se vyznačují vyšší účinností a nižšími provozními náklady. Jednoduchá regulace topného výkonu, často i prostřednictvím dálkového ovládání, umožňuje přesné nastavení teploty podle vašich potřeb. Na rozdíl od plynových zářičů nemusíte neustále sledovat stav plynové lahve – elektrický infrazářič stačí jednoduše připojit do běžné elektrické zásuvky (230V/50Hz) a je okamžitě připraven k provozu.

Další výhodou elektrických infrazářičů je jejich bezúdržbovost. Nemají žádné hořáky, ventily ani plynové hadice, které by bylo nutné kontrolovat nebo čistit. Tím odpadá i nutnost doplňování plynových lahví a řešení problémů s těsností spojů. U elektrických infrazářičů navíc nehrozí riziko otravy plynem nebo nebezpečí výbuchu způsobeného únikem plynu.

Elektrické infrazářiče mají zcela tichý provoz, nespalují kyslík a nevytvářejí žádný zápach, což je častý problém u plynových zářičů. Díky tomu mají mnohem širší využití – kromě venkovních prostor je můžete bezpečně používat i uvnitř. V létě si je užijete na terase, zatímco v zimě poslouží jako doplňkové vytápění nebo jako alternativa infrasauny.

Elektrické infrazářiče jsou zkrátka pohodlnější, bezpečnější a univerzálnější než plynové zářiče. Naše jasná volba jsou elektrické infrazářiče IQ-STAR. Jaká bude ta vaše?

 

 

 

 

 

Provozováno CMS / E-shop (c)2023 Czechproduct.cz s.r.o. | WebCare | Mapa webu | Cookies