THERMOWELL.CZ

Václav Makovec, DiS., 724 577 295, info@eurobytplus.cz


Thermowell

IQ-THERM CZ - Velkoobchod - Maloobchod - E-shop - již 19 let na trhu společně s Vámi.  Děkujeme za Vaši důvěru. Vaše spokojenost je naším hlavním cílem.  Pokud máte jakýkoliv dotaz nebo potřebujete poradit s výběrem produktu, kontaktujte naše obchodní oddělení na tel. +420 380 830 090. Velmi rádi Vám vše vysvětlíme a odborně poradíme.

Produkty
  •  

 

Karbonové infrazářiče IQ-STAR

Karbonové infrazářiče IQ-STAR, IQ-STAR S a IQ-STAR M jsou vybavené nejmodernější topnou technologií. Aktuálně to jsou nejlepší a nejvýkonější infrazářiče na trhu. Tyto infrazářiče vynikají luxusním designem, odolným tělem z antikorozní slitiny, topnou trubicí s nanofikovaným karbonovým vláknem (životnost až 10 tis. provozních hodin) a pohodlným dálkovým ovládáním.

Infrazářiče IQ-STAR mají krytí IP55, odolné antikorozní tělo a vysokou mechanickou odolnost. Mají tak všestranné využití nejen v interiéru, ale i v exteriéru. Ideálně zaoblená odrazová parabola umožňuje rovnoměrné šíření tepla ve všech směrech. To vyvolává dojem mnohem většího topného výkonu, než-li je skutečný příkon infrazářiče. Dá se tak říci, že při minimální spotřebě el. energie navozují maximální pocit tepla.

V interiéru se používají nejen v koupelnách, ale také v obytných místnostech na přitápění. Velmi časté je použití v kancelářích, showroomu, dílnách, provozovnách, skladových halách apod. Využívají ho také chalupáři po příjezdu do studené, promrzlé chaty či chalupy, než se jim podaří pořádně roztopit kamna a zahřát stěny. Své uplatnění nachází čím dál tím častěji v masérských salonech pro zahřátí těla a uvolnění svalového napětí klientů.

Venku ho využijete na zpříjemnění Vašeho posezení na terase, zimní zahradě, pod pergolou či na balkoně. 

Infrazářič IQ-STAR lze také využít jako ideální náhradu populární infrasauny. Infrazářič jednoduše umístíte na stěnu nebo na mobilní stojan a vystavíte své tělo jeho blahodárnému teplu. Infračervené teplo nezahřívá jen povrch, ale proniká hluboko do Vašeho těla, čímž dochází k uvolnění svalového napětí, příznivé stimulaci látkové výměny a k podpoře ozdravných procesů ve Vašem těle. Blahodárně působí při revmatických potížích, při bolestech svalů a kloubů a výrazně urychlují léčbu zánětlivých a virových onemocnění. Díky funkci umožňující regulaci výkonu si tak můžete přes dálkové ovládání regulovat intenzitu tepelného záření, dle Vašich aktuálních potřeb. Pokud uvažujete o domácí infrasauně, je pro Vás model IQ-STAR tou nejlepší volbou.

Vybírat můžete ze dvou barev stříbrné a černé. Černé provedení se převážně využívá pro vytápění kostelů, domů smutku a historických objektů.

Infrazářič IQ-STAR má regulovatelný výkon 500 - 2000W. Můžete ho ovládat jak ručně tlačítkem pod displejem na těle infrazářiče, nebo pomocí přiloženého dálkového ovladače. Lze libovolně přepínat mezi 4 přednastavenými stupni topného výkonu (500/1000/1500/2000W). Dálkový ovladač umožňuje také nastavení časového vypnutí.

Tento infrazářič má elektronické spínání, nelze ho proto spínat žádným externím zařízením (spínací hodiny, externí termostat, apod.). Délka přívodní šňůry je 1,8m a je zakončená zásuvkovou vidlicí. Montážní konzole na zavěšení na stěnu nebo na univerzální teleskopický stojan jsou součástí balení.

Infrazářič IQ-STAR je díky všestrannému využití vhodný pro široké spektrum uživatelů, kteří chtějí krásný, moderní infrazářič, chtějí také regulovat topný výkon a využívat dálkové ovládání a další přidané funkce. Je ideální volbou pro ty, kteří chtějí infrazářič používat uvnitř i venku, nebo pro ty, kteří hledají nejvhodnější topení do své domácí infrasauny. Skvělý poměr : cena - výkon - TOP kvalita - luxusní design.

 

Technické parametry

IQ-STAR silver

(stříbrný)

Karbonové infrazářiče IQ-STAR

♦ nadstandardní záruka 3 roky

IQ-STAR black 

(černý)

Karbonové infrazářiče IQ-STAR

♦ nadstandardní záruka 3 roky

 

 

 

 

   Regulovatelný topný výkon - 4 stupně 500/ 1000/ 1500/ 2000W 500/ 1000/ 1500/ 2000W    

   Digitální displej na těle infrazářiče / dálkové ovládání /

   časově nastavitelné vypnutí

ANO / ANO /

ANO

ANO / ANO /

ANO

   
   Maximální vytápěná plocha in / ex 25 / 14 m2 25 / 14 m2    

   Rozměry D x Š x V

   Hmotnost

90 x 9 x 13 cm

2,8 kg

90 x 9 x 13 cm

2,8 kg

 

 

   Krytí

IP 55

IP 55    

   Osazení infrazářiče

v horizontální poloze

v horizontální poloze

   
   Základní cena bez DPH 4.980,-Kč 4.980,-Kč    

♦ Podmínkou 3 leté záruky je zakoupení zásuvkové přepěťové ochrany, která chrání infrazářič proti možnému poškození elektrickým přepětím.

 


 

Doporučované příslušenství :

Univerzální teleskopický

stojan IQ-XS

pro všechny modely

IQ-STAR

 

Univerzální nerezový teleskopický

stojan IQ-TS

pro všechny modely

IQ-STAR

 

Zásuvková přepěťová ochrana

pro infrazářiče

max. zatížení 3600 W

♦ zakoupením získáte prodlouženou

3- letou záruku na Váš infrazářič

Topná trubice

s nanofikovaným

karbonovým vláknem

pro model IQ-STAR

2000W

 

Teleskopický stojan IQ-XS IQ-STAR Přepěťová ochrana
1.280,-Kč + DPH 1.680,-Kč + DPH 360,-Kč + DPH 1.680,-Kč + DPH

Potřebujete pomoci s výběrem vhodného typu infrazářiče ? Zavolejte nám na +420 380 830 090 nebo nám napiště přes webový formulář, rádi Vám poradíme a pomůžeme s výběrem, případně zodpovíme veškeré Vaše technické otázky.

 


 

Karbonový infrazářič IQ-STAR Karbonový infrazářič IQ-STAR
Karbonový infrazářič IQ-STAR Karbonový infrazářič IQ-STAR

 


 

Příklady využití na otevřených i uzavřených terasách :

Karbonové infrazářiče IQ-STAR Karbonové infrazářiče IQ-STAR Karbonové infrazářiče IQ-STAR Karbonové infrazářiče IQ-STAR
Karbonové infrazářiče IQ-STAR Karbonové infrazářiče IQ-STAR Karbonové infrazářiče IQ-STAR Karbonové infrazářiče IQ-STAR

 


 

Vytápěná komfortní zóna při montáži na stěnu nebo na teleskopický stojan IQ-TS :


 

Odpověď na častou otázku našich zákazníků: Proč jsou elektrické infrazářiče lepší, než-li plynové zářiče ?

"Elektrické infrazářiče mají vyšší účinnost a nižší provozní náklady. Lze u nich velmi jednoduše regulovat topný výkon a to i pomocí dálkového ovládání. Nemusíte neustále sledovat množství plynu v láhvi. Elektrický infrazářič stačí připojit do nejbližší el. zásuvky 230V/50Hz a je připravený k provozu. Vlastníci elektrických infrazářičů nemají žádné starosti s jejich údržbou, elektrické infrazářiče nemají žádný hořák, který by bylo nutné čistit, není nutné hlídat těsnost ventilů a přívodních hadic plynu, doplňovat plynové lahve, apod. U elektrických infrazářičů nehrozí žádná otrava plynem, ani nebezpečí výbuchu z unikajícího plynu. Elektrické infrazářiče mají naprosto tichý provoz, nespalují kyslík a nevzniká žádný zápach z unikajícího plynu a spalin. Mají tak mnohem širší využití, neboť je můžete používat nejen venku, ale i uvnitř v interiéru, což u plynových zářičů nelze. V letní sezóně tak můžete elektrické infrazářiče používat venku na vaší terase a v zimě zase uvnitř na přitápění nebo saunování. Naší jasnou volbou jsou elektrické infrazářiče THERMOWELL - VEITO. A jaká bude Vaše volba ?"

 

 

 

 

 

Provozováno CMS / E-shop (c)2023 Czechproduct.cz s.r.o. | WebCare | Mapa webu | Cookies